Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης: Με το κίνητρο και τα ειδικά

Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης

Το Bet of the Day ποντάρει στο Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης. Μονόπλευρο το κίνητρο, αλλά στους γηπεδούχους προκύπτουν ειδικά στοιχήματα.

Το Bet of the Day επανέρχεται μπασκετικά και συγκεκριμένα πάει στο ΟΑΚΑ για να ποντάρει στο Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης.

Στάδιο: ΟΑΚΑ

Χωρητικότητα: 19.250 θεατές

Διαιτητές: Μπολτάουζερ, Λάτισεβς, Μογκούλκοτς

Μεταξύ τους παράδοση: Στις 32 μεταξύ τους αναμετρήσεις, η Ρεάλ έχει 22 νίκες και ο Παναθηναϊκός 10. Οι Ισπανοί έχουν πέντε σερί νίκες στο ΟΑΚΑ, ενώ στο παιχνίδι του πρώτου γύρου κέρδισαν εύκολα με 88-65.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 42.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Παναθηναϊκός

Θέση: 14η με ρεκόρ 7-18 (έχουν αφαιρεθεί οι αγώνες με τις ρωσικές ομάδες).

Ρεπορτάζ: Κακή εμφάνιση από την ομάδα του Πρίφτη στην εξ αναβολής αναμέτρηση με τη Μακάμπι. Ήττα με 95-83 από τους Ισραηλινούς με την άμυνα να προβληματίζει. Αρκετές οι απουσίες και φυσικά η έλλειψη βαθμολογικού κινήτρου επηρεάζει την ομάδα. Τελευταία ευρωπαϊκή εμφάνιση της ομάδας στο γήπεδό της, απέναντι σε μια ομάδα που δεν μπορεί να κερδίσει τα τελευταία χρόνια.

Winmasters – O% Γκανιότα* κάθε μέρα.

Stat attackΣκοράρει 74,3 πόντους και δέχεται 80,6.

Αγωνιστικά νέα: Απόντες οι Γιόβιτς, Μποχωρίδης και Οκάρο.

Ρεάλ Μαδρίτης

Θέση: 2η με ρεκόρ 18-8 (έχουν αφαιρεθεί οι αγώνες με τις ρωσικές ομάδες).

Ρεπορτάζ: Εφιαλτική διαβολοβδομάδα για τη Ρεάλ, που ηττήθηκε σε εκτός έδρας αναμετρήσεις από Εφές και Μακάμπι. Το χειρότερο ήταν ότι και στις δύο περιπτώσεις μπήκε στην τελευταία περίοδο όντας μπροστά στο σκορ και δεν άντεξε να κρατήσει το προβάδισμα. Προβληματίζει εσχάτως, ειδικά μακριά από τη Μαδρίτη με 5 συνεχόμενες ήττες. Χρειάζεται τη νίκη για να κρατάει την τύχη στα χέρια της για τη 2η θέση.

Stat attack: Σκοράρει 78 πόντους, ενώ δέχεται 72,6. Έχει έξι νίκες στα δεκατρία εκτός έδρας ματς που έχει δώσει.

Αγωνιστικά νέα: Απόψε δε θα αγωνιστούν οι Αμπάλδε, Χάνγκα, Αλοθέν και Ράντολφ

Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης: Με το κίνητρο και τα ειδικά

ΕκτίμησηO αγώνας έχει μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Όσο κι αν παίζει για το γόητρο ο Παναθηναϊκός, οι απουσίες τον έχουν πληγώσει. Δύσκολα θα αντισταθεί ακόμα και σε μια ντεφορμέ Ρεάλ. Ωστόσο μπορεί να πιάσει τους μέσους όρους του και να σκοράρει τουλάχιστον 68 πόντους.

  • Στα ειδικά παικτών θα πάμε με τα τουλάχιστον τρία τρίποντα του Νέντοβιτς. Σουτάρει πάνω από οκτώ στα τελευταία ματς και σε 4/5 πέτυχε πάνω από τρία τρίποντα. Γιατί όχι και απόψε; Επιπλέον, σε ένα combo θα συνδυάσουμε τις τουλάχιστον τρεις ασίστ του Παπαπέτρου, ο οποίος θα συμβάλλει δημιουργικά ως συνήθως, μαζί με το over 9,5 σε πόντους και ασίστ του φορμαρισμένου Σαντ Ρος, ο οποίος έχει χρηστεί και πάλι playmaker λόγω των απουσιών.
Combo
21:00
Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης
2 & Παναθηναϊκός over 67,5
1.90
Ειδικό
21:00
Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης
Νέντοβιτς over 2,5 τρίποντα
1.87
Combo
21:00
Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης
Παπαπέτρου over 2,5 ασίστ & Ρος over 9,5 PA
4.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις