Με μια δυάδα στις μάχες της Euroleague

Με μια δυάδα στις μάχες της Euroleague

Ο Νίκος Φωτιάδης επιστρέφει με προγνωστικά από τις μάχες της Euroleague με μια δυάδα.

Καλησπέρα σε όλους. Επιστροφή σήμερα με προγνωστικά από την Euroleague με μάχες που καθορίζουν τη τελική κατάταξη. Έχω διαλέξει μια δυάδα από τους σημερινούς αγώνες με επιλογές από Αθήνα και Μιλάνο.

Κάθε πρόβλεψη μετράει παραπάνω​

Προγνωστικά: Ψυχολογικό κίνητρο για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός  φιλοξενεί την Ρεάλ Μαδρίτης απόψε. Η ελληνική ομάδα ήταν καλή επιθετικά κόντρα στη Μακάμπι έχοντας και 13 τρίποντα αλλά η άμυνα ήταν το λιγότερο κάκιστη. Τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για τους «Πράσινους» με στόχο να δώσουν χαμόγελα στο κόσμο πριν τα ντέρμπι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η Ρεάλ είναι ασταθής το τελευταίο καιρό στη Euroleague έχοντας δύο νίκες στους τελευταίους οκτώ αγώνες, ενώ η τελευταία εκτός έδρας νίκη ήταν τον Ιανουάριο στο Μονακό. Οι Ισπανοί προτιμούν πάντως να αντιμετωπίσουν την Μακάμπι από την Μονακό και για να γίνει αυτό θα έπρεπε να πέσουν στην τρίτη θέση. Η παράδοση στο «ΟΑΚΑ» τα τελευταία χρόνια είναι υπέρ της Ρεάλ αλλά ο Παναθηναϊκός έχει χάσει μόλις μια φορά από το 2009 με 10+ πόντους διαφορά εντός έδρας. Έτσι διαλέγω το Παναθηναϊκός +10,5 σε απόδοση 1.72 στη Stoiximan.

Ματς με υψηλό σκορ στο Μιλάνο

Η Ολίμπια Μιλάνο υποδέχεται την Μονακό σε ένα καθοριστικό αγώνα για τη κατάταξη των playoff. Οι Μονεγάσκοι μετράνε τρείς συνεχόμενες νίκες στην Ευρωλίγκα και θέλουν να συνεχίσουν με σκοπό να αποφύγουν τις ισπανικές ομάδες. Οι Ιταλοί μετράνε δέκα νίκες σε 13 εντός έδρας αγώνες με την τελευταία ήττα εντός πριν περίπου δύο μήνες, ενώ επίσης μετράνε δύο συνεχόμενες νίκες στη Euroleague. Απώτερος σκοπός τους είναι να περάσουν τον Ολυμπιακό και να αποφύγουν την Εφές. Στους τελευταίους δέκα αγώνες των γηπεδούχων μπαίνουν κατά μέσο όρο 162 πόντοι ενώ στον φιλοξενούμενων 165.Η Μονακό σκοράρει 87 πόντους ανα αγώνα ενώ η Ολίμπια 83. Μόνο σε έναν αγώνα της Euroleague το 2022 δεν έχουν μπει πάνω από 152 πόντοι στις αναμετρήσεις της Μονακό ενώ η Ολίμπια έχει μόλις έναν αγώνα στους πέντε τελευταίους με τελικό σκορ κάτω των 152 πόντων. Εν κατακλείδι, επιλέγω το Over 151,5 σε απόδοση 1.75.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε εβδομάδα.

Δυάδα Απόδοση 3.01
21:00
Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης
1 (+10,5)
1.72
21:45
Ολίμπια Μιλάνο - Μονακό
Over 151,5
1.75
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις