Σπουδαίες μάχες σε Τορόντο, Βοστώνη και δυάδα του 2.48

στοίχημα NBA

Στοίχημα NBA: Σπουδαίες μάχες θα διεξαχθούν σε Τορόντο, Βοστώνη, Σαν Φρανσίσκο και Κλίβελαντ. Ο Σταμάτης Πίντζος προσφέρει πληθώρα σημείων.

Έντεκα ολόκληρες αναμετρήσεις για τον μαγικό κόσμο του NBA. Πλούσιο πρόγραμμα, πλούσιες και οι επιλογές μας. Με τις τέσσερις εξ’ αυτών θα ασχοληθούμε. Πέντε αγορές σε Σαν Φρανσίσκο και Τορόντο και μια δυάδα νικητών θα αποτελέσουν τις επιλογές μας στο σημερινό πρόγραμμα του στοίχημα NBA.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Στο πλέον στοιχηματικά, ενδιαφέρον παιχνίδι που θα ασχοληθούμε σήμερα, οι Τορόντο Ράπτορς (43-32) θα υποδεχτούν τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς (43-33) σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που παρά την κρισιμότητα του, αναμένουμε σκορ και θέαμα. Τα δεδομένα που θα αναλύσουμε και παρακάτω, οδηγούν σε πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές.

Το Τορόντο βρίσκεται στην έκτη θέση της ανατολής, μία νίκη πάνω από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, και μία νίκη πίσω από τους Σικάγο Μπουλς. Κάθε νίκη είναι χρυσός στην προσπάθεια τους για απευθείας είσοδο στα play off. Προέρχονται από τεράστια εντός έδρας επικράτηση στην παράταση επί των – λειψών προχθές – Μπόστον Σέλτικς με 115-112. Δέκα νίκες έναντι πέντε ηττών έχουν να επιδείξουν μέσα στο Μάρτιο, με το εντός έδρας ρεκόρ τους να βρίσκεται στο 4-3 σκοράροντας 111,1 πόντους κατά μέσο όρο με τον αριθμό να ανεβαίνει στο 114 για τις εντός έδρας αναμετρήσεις. Είναι η τελική ευθεία της κανονικής περιόδου και θα τα δώσουν όλα να βρίσκονται εντός εξάδας. Διαθέτουν εξαιρετικό σύνολο και έχουν κάθε λόγο να αισιοδοξούν.

Ανέλπιστα καλή χρονιά από την ομάδα της Μινεσότα με κύριο χάρισμά της, την αποτελεσματική της επίθεση. Χαρακτηριστικά έχουν 115,4 πόντους μέσο όρο στη διάρκεια της σαιζόν, ειδικά στο μήνα που κλείνει αύριο, σκοράρουν με τον εντυπωσιακό αριθμό των 124,6 πόντων τη βραδιά (καλύτερη επίθεση του μήνα στη λίγκας). Εκτός έδρας η επίθεση τους σκοράρει 121,7 πόντους ανά αγώνα. Βρίσκονται σταθερά στην έβδομη θέση της δύσης και θα παλέψουν πιθανότατα στο play-in tournament για ένα εισιτήριο για τα play off. Όχι τόσο αποτελεσματικοί τελευταία από άποψη συγκομιδής νικών (τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια), αλλά πάντα υπολογίσιμη δύναμη.

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

Ας κάνουμε και μια ειδική αναφορά στον φόργουορντ των γηπεδούχων, Πασκάλ Σιάκαμ, με την βοήθεια των αριθμών. Μετράει 22,5 πόντους ανά παιχνίδι, σκοράρει από την αρχή της χρονιάς, αλλά αυτό έχει αλλάξει τελευταία. Καυτός Μάρτης για τον Σιάκαμ με 26,9 πόντους μέσο όρο, προερχόμενος από φοβερή 40άρα απέναντι στους Σέλτικς. Πρώτη επιλογή της επίθεσης των Ράπτορς, σε ανάλογο μοτίβο θα κινηθεί και στο αποψινό παιχνίδι.

Οι Μαλάχι Φλιν και Κεμ Μπιρτς απόντες για ακόμη ένα βράδυ για τους γηπεδούχους. Οι πολύ χρήσιμοι ρολίστες Μαλίκ Μπίσλει και Τζάντεν Μακντάνιελς δεν θα είναι διαθέσιμοι από μεριάς φιλοξενούμενων.

  • Στο 229,5 το over/under των πόντων μας κλείνει το μάτι.
  • Στο 23,5 το over/under πόντων για τον Πασκάλ Σιάκαμ.
  • Καλές τιμές φαβορί οι γηπεδούχοι Ράπτορς.

Στροφή στο Σαν Φρανσίσκο

Στο Chase Center του Σαν Φρανσίσκο οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς (48-28) θα υποδεχτούν τους πρωτοπόρους -και μαθηματικά- του NBA, Φοίνιξ Σανς (61-14).

Καυτή την ανάσα των Ντάλας Μάβερικς νιώθουν πλέον οι Γουόριορς, μιας και βρίσκονται στην τρίτη θέση της δύσης, μόλις μία νίκη από πάνω τους. Από τρεις σερί ήττες και προβληματικές εμφανίσεις προέρχονται οι γηπεδούχοι, που περιμένουν τον σωτήρα Στεφ Κάρι να τους δώσει την δυναμική τους πίσω εν όψει των play off. Για την ώρα είναι απών και φαίνεται στο παρκέ. Πολύ δύσκολο το έργο τους απέναντι στους Σανς.

Για το Φοίνιξ τα δεδομένα είναι πιο απλά. Εξασφαλισμένο μαθηματικά το καλύτερο ρεκόρ του NBA και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας, αλλά αυτό δεν δείχνει να τους πτοεί. Οχτώ σερί νίκες στις αποσκευές τους, μία ομάδα που δεν πατάει φρένο σε κανένα παιχνίδι. Δεν στερούνται κινήτρου μιας και ο επόμενος στόχος είναι νίκες για το franchise record. On fire και ο Ντέβιν Μπούκερ τελευταία θέλοντας να αποδείξει ότι αξίζει να είναι στην κουβέντα για τον MVP.

Το 21ο γκολ το πανηγυρίζεις όπου και αν είσαι!

Περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι με ρυθμό και ψηλό σκορ. Σίγουρα και ματς αποδείξεων εν όψει των play off ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες της περιφέρειας. Δεν προκύπτει κάποια νέα απουσία για τις ομάδες.

  • 110,8 πόντους ανά βραδιά το μήνα Μάρτιο οι γηπεδούχοι Γουόριορς, 122,6 οι φιλοξενούμενοι Σανς.
  • 33 πόντους μέσο όρο στα τελευταία οχτώ παιχνίδια ο Ντέβιν Μπούκερ.

Δυάδα νικητών στο 2,48

Μια δυάδα με νικητές κλείνει τις σημερινές επιλογές μας.

Στο Κλίβελαντ, οι Καβαλίερς (42-33) φιλοξενούν τους Ντάλας Μάβερικς (47-29) του φοβερού και τρομερού Λούκα Ντόνσιτς. Σε εξαιρετική κατάσταση στα τελευταία παιχνίδια ο Σλοβένος, οδηγεί την ομάδα του στα υψηλά στρώματα της δυτικής περιφέρειας κοιτάζοντας κατάματα τους τρίτους Γουόριορς.

Εξαιρετική χρονιά για τους νεανικούς Καβαλίερς, που όμως στα τελευταία παιχνίδια φάνηκαν αποσυντονισμένοι εν τη απουσία του βασικού σέντερ και αμυντικού τους πυλώνα Τζάρετ Άλεν. Από την αποψινή αναμέτρηση θα απουσιάσει και ο έτερος σέντερ και βασικός υποψήφιος για το βραβείο του ρούκι της χρονιάς Έβαν Μόμπλει

Θα στηρίξουμε τη φόρμα των Ντάλας Μάβερικς.

Σε ίδιο μήκος κύματος θα κινηθούμε και στη Βοστώνη με τους Σέλτικς (47-29) να υποδέχονται στο ντέρμπι κορυφής της ανατολής περιφέρειας τους Μαϊάμι Χιτ (48-28).

Μπορεί οι Κέλτες να έχασαν από το Τορόντο στην παράταση, αλλά παρά τις απουσίες των Τζέισον Τέιτουμ και Τζέιλεν Μπράουν, γλίστρησε η νίκη μέσα από τα χέρια τους στο τέλος. Απόψε αμφότεροι επιστρέφουν με σκοπό να σφραγίσουν την αγωνιστική τους ανωτερότητα στην ανατολή. Μόλις δύο ήττες στα τελευταία 13 παιχνίδια.

Εξαιρετική ομάδα και οι φιλοξενούμενοι παρά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισαν μέσα στη χρονιά. Εφτά νίκες, άλλες τόσες ήττες ο απολογισμός του μήνα για τους Χιτ τον Μάρτιο. Θα τα δώσουν όλα και εκείνη στη μάχη της κορυφής της περιφέρειας.

Εκτός για τη Βοστώνη ο βασικός σέντερ και εξαιρετικός αμυντικός Ρόμπερτ Γουίλιαμς. Αμφίβολοι για τους φιλοξενούμενους οι χρήσιμοι Ντάνκαν Ρόμπινσον, Κάλεμπ Μάρτιν και Γκέιμπ Βίνσεντ.

Εντός έδρας παιχνίδι κορυφής και οι Σέλτικς θα είναι η επιλογή μας.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Δυάδα απόδοσης 2.48
02:00
Κλίβελαντ Καβαλίερς – Ντάλας Μάβερικς
2
1.56
02:30
Μπόστον Σέλτικς – Μαϊάμι Χιτ
1
1.59
BET: 10 units
Μονό
02:30
Τορόντο Ράπτορς - Μινεσότα Τίμπεργουλβς
Over 229,5
1.87
BET: 10 units
Μονό
02:30
Τορόντο Ράπτορς - Μινεσότα Τίμπεργουλβς
1
1.72
BET: 10 units
Ειδικό
02:30
Τορόντο Ράπτορς - Μινεσότα Τίμπεργουλβς
Π. Σιάκαμ over 23,5 πόντους
1.80
BET: 10 units
Μονό
05:00
Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς - Φοίνιξ Σανς
Over 224,5
1.87
BET: 5 units
Ειδικό
05:00
Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς - Φοίνιξ Σανς
Ντ. Μπούκερ over 28,5 πόντους
1.90
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις