ΝΒΑ με 0% γκανιότα** και Live Streaming*

ΝΒΑ με 0% γκανιότα** και Live Streaming*

Με το Golden 21, το παιχνίδι σου αποκτά άλλη αξία στο Pamestoixima.gr!

Μπορείς να μπεις στο Pamestoixima.gr, να επιλέξεις 7 αγώνες με άθροισμα 21 γκολ και κερδίζεις golden χρηματικά έπαθλα: τουλάχιστον 21.000 ευρώ εγγυημένα* κάθε εβδομάδα! Ο διαγωνισμός Golden 21 στο Pamestoixima.gr είναι δωρεάν και δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια.

Την προηγούμενη εβδομάδα, την 6η του Golden 21 στο Pamestoixima.gr, συνολικά 1.095 παίκτες βρήκαν 21 γκολ ακριβώς και μοιράστηκαν το μεγάλο έπαθλο!

Golden 21: Γκολ από χρυσάφι στο Pamestoixima.gr!

Από εκεί και πέρα, η δράση συνεχίζεται με αμείωτη ένταση στα παρκέ του ΝΒΑ! Τα ξημερώματα της Πέμπτης (31/03), οι Κλίβελαντ Καβαλίερς υποδέχονται τους Ντάλας Μάβερικς του Λούκα Ντόντσιτς, ενώ οι Μπόστον Σέλτικς αντιμετωπίζουν εντός έδρας τους Μαϊάμι Χιτ σ’ ένα παραδοσιακό ντέρμπι της Ανατολής. Και τις δύο αυτές αναμετρήσεις μπορείς να τις ζήσεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr, με 0% γκανιότα** και φουλ special bets παικτών, αλλά και ενισχυμένες αποδόσεις!

Επίσης, το Καβαλίερς – Μάβερικς, το Σέλτικς – Χιτ και όλα τα παιχνίδια του NBA είναι διαθέσιμα μέσω Live Streaming* στο Pamestoixima.gr!

Όλοι οι αγώνες του NBA μέσω Live Streaming* στο Pamestoixima.gr!

Τέλος, όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις