Final four κυπέλλου με δίκαιο φαβορί

Final four κυπέλλου με δίκαιο φαβορί

Mε προγνωστικά στο final four του κυπέλλου βόλεϊ, και το CEV Champions League (Γ), επιστρέφει ο Masterbetchef. Μακροχρόνια και ένα ειδικό σε μεγάλη απόδοση.

Αγαπητοί φίλοι η στήλη έχει δώσει φέτος αρκετά μακροχρόνια προγνωστικά, τα περισσότερα από τα οποία πάνε πολύ καλά, δίνοντας ήδη δυνατά cash out, στο μεγαλύτερο μέρος των κερδών τους. Έτσι, σήμερα θα ποντάρω κάποια τελευταία μακροχρόνια προγνωστικά στο βόλεϊ, σε δύο διοργανώσεις.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Προγνωστικά final four κυπέλλου βόλεϊ: Πάρε τον ένα και βάρα τον άλλον

Σήμερα όλα τα βλέμματα πέφτουν στο final four του κυπέλλου βόλεϊ, στο νέο κλειστό της Γλυφάδας. Λείπει ο ΠΑΟ, άλλα έχουμε την ευχάριστη έκπληξη της φετινής σεζόν, τον Πήγασο Πολίχνης, που αντιμετωπίζει στον πρώτο ημιτελικό (15:15) τον Φοίνικα. Η Σύρος απέκλεισε την καλύτερη κατά τεκμήριο ομάδα στην Ελλάδα φέτος, τον Παναθηναϊκό. Οπότε λογικό είναι να δίνεται ως 1ο φαβορί στα προγνωστικά. Δεν είναι μόνο  αυτός ο λόγος όμως. Το βασικότερο είναι η μέτρια εικόνα που έχουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, που συγκρούονται στον δεύτερο ημιτελικό (19:15).

Οι πρωταθλητές, όπως έχω τονίσει επανειλημμένα, έκαναν πολύ λάθος σχεδιασμό για τη φετινή σαιζόν. Επέλεξαν να στηριχθούν για τη θέση του κεντρικού σε έναν… διαγώνιο, τον Ζουπάνη. Που είναι μεν παιχταράς, άλλα κεντρικός δεν είναι σε καμία περίπτωση. Έτσι στη θέση τρία, υπάρχει ένα τεράστιο κενό που οι αντίπαλοι το χτυπάνε πάντα. Ο Παγένγκ είναι μόνος, παρά τις προσπάθειες του πάντα μαχητικού Ανδρεάδη. Επίσης, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, επέλεξαν να αποδεσμεύσουν τον βασικό πασαδόρο της Εθνικής Σταύρο Κασαμπαλή, φέρνοντας στη θέση του τον συμπαθή Κώστα Προύσαλη, που όμως κλείνει τα 42. Όλες αυτές οι κακοτεχνίες που βρήκε προίκα ο Τζιουλιάνι από τον Δημήτρη Καζάζη, δεν μπορούν να καλυφθούν, όσο κι αν ο Ιταλός είναι πραγματικά ένας από τους κορυφαίους προπονητές στον κόσμο.

Final four κυπέλλου με δίκαιο φαβορί

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη βασίστηκε και φέτος σε κάποιους Έλληνες παίκτες που είναι χρόνια εκτός φόρμας, για να το πω ευγενικά. Παιδιά που άλλοτε πρωταγωνιστούσαν όπως ο Σωτηρίου και ο Κουμεντάκης, πλέον δεν δείχνουν ικανοί να σταθούν σταθερά στο κορυφαίο επίπεδο. Επίσης, ο Πετρέας που είναι καλός επιθετικά, δεν ανταποκρίνεται όσο πρέπει στον τομέα του μπλοκ, που είναι και ο σημαντικότερος για τη θέση που παίζει. Η οποία λέγεται κεντρικός μπλοκέρ και όχι κεντρικός επιθετικός.

Τι μας μένει; Ένας πραγματικά σπουδαίος πασαδόρος, ο Γουόλς, που κατάφερε και έδεσε την ομάδα, ένας δυναμικός κεντρικός ο Μπράουν, κι ένας καλός διαγώνιος ο Ούντρις, που όμως είναι ευπαθείς σε τραυματισμούς. Ο Φοίνικας υπερτερεί ξεκάθαρα σε ρόστερ και ψυχολογία αυτή τη στιγμή, οπότε είναι δίκαιο φαβορί για την κατάκτηση του κυπέλου.

Πολύ δυνατή η Βάκιφμπανκ

Aπόψε έχουμε και τον 1ο ημιτελικό για το γυναικείο CEV Champions League, όπου η Βάκιφμπανκ υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε. Σέβομαι τη δυναμική των φιλοξενούμενων, άλλα θεωρώ πως οι γηπεδούχοι θα πάρουν καθαρή νίκη και θα προκριθούν όπως και να έχει στον τελικό. Εκεί θα συναντήσουν την Κονελιάνο της διαστημικής Ενγκονού, σε μια επανάληψη του παγκόσμιου συλλόγων, όπου επικράτησε η Τούρκικη ομάδα. Η Βάκιφμπανκ δείχνει πιο δεμένο και πλήρες σύνολο. Βασίζεται σε πολλές καλές παίκτριες διεθνούς επιπέδου, όπως η Σουηδέζα διαγώνιος Ιζαμπέλ Χάακ και η Οκπόμπου. Η Αμερικανή Μισέλ Χάκλεϊ  βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα, και πιστεύω ότι θα σηκώσει τελικά το τρόπαιο.

Το 21ο γκολ το πανηγυρίζεις όπου και αν είσαι!

Ειδικό
19:00
Βάκιφμπανκ (Γ) - Φενέρμπαχτσε (Γ)
1η σκόρερ Μισέλ Χάκλεϊ
10.00
BET: 2 units
Ειδικό
19:00
Βάκιφμπανκ (Γ) - Φενέρμπαχτσε (Γ)
Μισέλ Χάκλεϊ over 12,5 π.
1.87
BET: 8 units
Μακροχρόνιο βόλεϊ
Κυπελλούχος Ελλάδος 2021-22
Φοίνικας Σύρου
1.90
BET: 20 units
Μακροχρόνιο βόλεϊ
CEV Champions League (Γ)
Nικητής Βάκιφμπανκ
2.30
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις