Στην τελική ευθεία των ευρωπαϊκών διοργανώσεων

Μακροχρόνια Champions League

Μακροχρόνια Champions League και από τις άλλες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις με επιλογές που ξεκινάνε από τα προημιτελικά και φτάνουν μέχρι τελικό.

Τις καλημέρες μου σε όλους. «Φτωχή» αυτή η εβδομάδα με ελάχιστα επίσημα παιχνίδια. Μιας κι έχουμε αυτό το κενό είναι μια ευκαιρία να δούμε μακροχρόνιες επιλογές και προκρίσεις από τις τρεις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Μακροχρόνια Champions League

Ξεκίνημα με την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Φαβορί όπως φαίνεται στις αποδόσεις είναι η Μπάγερν και η Σίτι. Όμως, η Μπάγερν δεν είναι αυτή που ήταν τις προηγούμενες χρονιές ενώ η Σίτι μέχρι στιγμής έχει δείξει ότι στα δύσκολα λυγίζει. Οπότε σε μία πολύ πιθανή μονομαχία Μπάγερν με Λίβερπουλ, βλέπω πρόκριση των Άγγλων. Στην άλλη πλευρά της κλήρωσης. Θεωρώ ότι η Ρεάλ θα προσπεράσει το εμπόδιο της Τσέλσι, που δεν είναι όσο καλή ήταν πέρυσι, ενώ στο Λονδίνο θα αγωνιστεί και χωρίς τον κόσμο της. Οι Μαδριλένοι έδειξαν με την Παρί ότι είναι το αφεντικό της διοργάνωσης.

Στην άλλη μονομαχία Αγγλίας – Ισπανίας έχουμε ξεκάθαρο φαβορί βάσει ρόστερ και απόδοσης. Όμως, η ευρωπαϊκή τακτική του Σιμεόνε κουμπώνει ακριβώς στο στυλ ποδοσφαίρου του Γκουαρντιόλα. Όσο άσχημα και να πηγαίνουν στην Ισπανία, το Champions League είναι διαφορετική υπόθεση και με δύο τελικούς τη τελευταία δεκαετία μόνο αδιάφοροι δεν μπορούν να χαρακτηριστούν οι «ροχιμπλάνκος».

Συνοψίζοντας στα μακροχρόνια Champions League, θεωρώ πολύ πιθανό έναν τελικό Λίβερπουλ – Ρεάλ με την επιλογή να βρίσκεται στο 10 στην Novibet. Αν συμβεί το παρακάτω σενάριο πρέπει κάποιος και το «πάρει». Εκεί θα δώσω στην εμπιστοσύνη μου στην Βασίλισσα που αν φτάσει μέχρι εκεί γίνεται αυτομάτως το φαβορί. Επίσης, περιμένω ότι η έκπληξη των «8» θα έρθει από την Ατλέτικο που έχει αξία στον πενταπλασιασμό της Fonbet.

Το 21ο γκολ το πανηγυρίζεις όπου και αν είσαι!

Europa League

Συνεχίζουμε με Μακροχρόνια Europa League. Μια επιλογή έχουμε από εδώ. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης αναμετράται με την Μπαρτσελόνα. Οι Γερμανοί έχουν εμπειρία από την διοργάνωση έχοντας κάνει αξιόλογα πράγματα. Οι Ισπανοί στοχεύουν στην κατάκτηση του τροπαίου για να ξεπλύνουν την ντροπή του αποκλεισμού στους ομίλους του Champions League, από την Μπενφίκα. Η ομάδα του Τσάβι δεν τα βρήκε όλα «ρόδινα» απέναντι στην αδύναμη Γαλατάσαραϊ, αλλά κατάφερε να περάσει με ανατροπή. Και οι δύο θέλουν να πάνε μακριά. Οι «μπλαουγκράνα» είναι το φαβορί αλλά οι αντίπαλοι είναι πολύ ικανοί και δεν θα πέσουν αμαχητί, την ώρα που ίσως η κατάκτηση του τροπαίου να αποδειχθεί η μόνη τους ελπίδα για «βγουν» Ευρώπη και του χρόνου. Αξίζει η έκπληξη στο 6.30.

Europa Conference League

Τελειώνουμε με την καινούρια Ευρωπαϊκή διοργάνωση. Το ένα άκρο της κλήρωσης με Μαρσέιγ, ΠΑΟΚ, Σλάβια Πράγας και Φέγενορντ είναι σαφώς πιο εύκολο από το άλλο με Ρόμα, Λέστερ, Αϊντχόφεν και Μπόντο Γκιλμτ. Θεωρώ ότι η Μαρσέιγ δεν θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα κόντρα στον ΠΑΟΚ που από θαύμα δεν έχασε στο Βέλγιο με την άμυνα του να είναι ανύπαρκτη. Στα ημιτελικά πιστεύω θα βρει απέναντί της την Σλάβια Πράγας που αντιμετωπίζει την Φέγενορντ. Οι δυο τους βρέθηκαν αντιμέτωποι και στους ομίλους με γεμάτα παιχνίδια, που μπορεί να βρήκαν από πάνω τους Ολλανδούς χωρίς όμως να είναι απαραίτητα καλύτεροι. Οι Τσέχοι έχουν και την ποιότητα και την μαχητικότητα για να πάρουν εκδίκηση. Η πρόκριση τους παίζει στο 2.25.

Στην απέναντι όχθη, η Ρόμα δεν πιστεύω πως θα ξαναπέσει στην παγίδα των Νορβηγών και θα πάρει την πρόκριση έστω και δύσκολα. Είναι το φαβορί να φτάσει μέχρι τελικό και πιστεύω ότι θα το πράξει. Θεωρώ πολύ πιθανό το ζευγάρι τελικού να είναι το Ρόμα – Μαρσέιγ αλλά για μεγαλύτερη σιγουριά επέλεξα το να κατακτήσει το τρόπαιο μία από τις δύο ομάδες σε τιμή υπερδιπλασιασμού.

Υγ. Το να βγει πρώτος σκόρερ ο Άμπραχαμ της Ρόμα βρίσκεται στο 1.70. Χαμηλή απόδοση από την στιγμή που βρίσκεται μόλις ένα γκολ μπροστά από τον δεύτερο. Αυτό μπορεί να αλλάξει μετά τον πρώτο αγώνα ή στα ημιτελικά οπότε θα επανέλθουμε.

Betshop, το παιχνίδι όλων των παιχνιδιών

Μακροχρόνιο
Νικητής Champions League
Ρεάλ Μαδρίτης
15.00
BET: 3 units
Μακροχρόνιο
Ζευγάρι τελικού Champions League
Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης
10.00
BET: 5 units
Μακροχρόνιο
22:00
Τσέλσι - Ρεάλ Μαδρίτης
Πρόκριση: Ρεάλ Μαδρίτης
2.10
BET: 20 units
Μακροχρόνιο
22:00
Μάντσεστερ Σίτι - Ατλέτικο Μαδρίτης
Πρόκριση: Ατλέτικο Μαδρίτης
5.00
BET: 3 units
Μακροχρόνιο
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Μπαρτσελόνα
Πρόκριση: Άιντραχτ Φρανκφούρτης
6.30
BET: 2 units
Μακροχρόνιο
Φέγενορντ - Σλάβια Πράγας
Πρόκριση: Σλάβια Πράγας
2.25
BET: 15 units
Μακροχρόνιο
Νικητής Europa Conference League
Ρόμα ή Μαρσέιγ
2.20
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις