Συνεχίζει ο Χέντρι

Σιωπηρό τέλος στο comeback του Χέντρι

Ο θρύλος του σνούκερ ανέφερε σήμερα ότι η μη συμμετοχή του στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, δεν ισοδυναμεί με απόσυρση από την ενεργό δράση.

Τελικά δεν θέλει να σταματήσει! Αυτό ανέφερε ο Στίβεν Χέντρι σήμερα, στο περιθώριο του σχολιασμού του αγώνα του Νιλ Ρόμπερτσον με τον Μαρκ Άλεν (7-1 στο 1ο σκέλος) για το Tour Championship στο ITV.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής υποβιβάζεται βαθμολογικά από το Tour από τη στιγμή που δεν μετέχει στη φετινή διοργάνωση. Τόνισε, όμως, ότι η επιθυμία του να παίζει σνούκερ δεν έχει σβήσει. «Ελπίζω να μου δοθεί νέα wild card. Στον Τζίμι Γουάιτ δίνονται συνεχώς και δεν έχω κάτι εναντίον του, είναι ένας απ’ τους καλύτερους μου φίλους. Ο Μπάρι Χερν μου είχε πει πρόπερσι ότι θα μου την έδινε για όσο καιρό θα είχα διάθεση να παίζω. Μόνο αν δεν αγωνιζόμουν καθόλου θα τη σταματούσε. Από τη στιγμή που παίζω, λοιπόν, θέλω να πιστεύω ότι θα την πάρω».

Όσο για τον λόγο της μη συμμετοχής του στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα; «Δεν ήθελα απλώς να κατέβω στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, να ηττηθώ πιθανότατα με 6-0 ή 6-1 και να κάνω τον κόσμο να αναρωτιέται “μα τι κάνει αυτός;” Γι’ αυτό αποφάσισα να το αφήσω για φέτος», εξήγησε ο 53χρονος άσος. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι τους τελευταίους μήνες δεν εξασκείται όσο θα έπρεπε για να είναι ανταγωνιστικός.

Είναι μάλλον βέβαιο ότι το World Snooker Tour θα ικανοποιήσει την επιθυμία του Χέντρι, από τη στιγμή που ξεκαθάρισε τις προθέσεις του. Επίσημη ενημέρωση θα υπάρξει, λογικά, μόλις ολοκληρωθούν τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις