ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Αυτή την κούπα ποιος θα την πάρει;

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Αυτή την κούπα ποιος θα την πάρει;

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Αυτή την κούπα ποιος θα την πάρει;

προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος - μακροχρόνιες επιλογές για κατάκτηση Conference - Europa και Champions League με επιλογές που αξίζουν.

Προγνωστικά στοιχήματος – Μακροχρόνια για κατάκτηση ευρωπαϊκών τίτλων

Αλάνια μου τι κάνετε; Αγρανάπαυση αυτή την εβδομάδα στοιχηματικά, λόγο Εθνικών αν προκύψει κάποια ευκαιρία θα τα πούμε στην εδώ ή στην παρέα μας στο telegram. Ευκαιρία στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος για μια ανάλυσή και ποντάρισμα στους πιθανούς νικητές των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Europa League Conference – για την δόξα.

Η νεοσύστατη διοργάνωση έχει φέτος ένα μοναδικό χαρακτηριστικό. Εκτός του ότι ο νικητής θα παίξει του χρόνου στους ομίλους του Europa, θα έχει την τιμή και την δόξα να είναι ο πρώτος κάτοχος της νέας διοργάνωσης. Για κάποιους που τους ενδιαφέρει η υστεροφημία τους κακά τα ψέματα, μετράει πολύ σαν κίνητρο. Τα ζευγάρια και η πορεία τους προς τον τελικό είναι τα εξής. Λέστερ – Αϊντχόφεν με τον νικητή του Μπόντο/Γκλίμτ – Ρόμα  & Φέγενορντ – Σλάβια Πράγας με τον νικητή του Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ.

Οι αποδόσεις έχουν σαν πρώτα φαβορί Λέστερ και Ρόμα, με μ.ό. απόδοση στο 4,00.

Έπεται η Μαρσέιγ στο 4.50 και από εκεί κι πέρα το ζευγάρι των Ολλανδών εκπροσώπων στο 10.00 και τα τρία αουτσάιντερ σε πολύ υψηλές αποδόσεις από 13.00 έως 25.00!  Αρχικά να πω ότι κακώς κατά την ταπεινή μου γνώμη δίνονται τόσο πολύ ψηλά Σλάβια και ΠΑΟΚ. Δεν θα μου φανεί καθόλου περίεργο να συναντηθούν οι δύο τους στα ημιτελικά και ότι γίνει! Δεν είμαι αντίθετος στο ποντάρισμα τους σε λογική fun bet και με την προοπτική του cash out. Ποτέ δεν ξέρεις. Ωστόσο το ποντάρισμα μου θα πάει αλλού. Είπα στην αρχή περί δόξας για κατάκτηση πρώτου τίτλου ever. Μόνο ένας είναι αρκετά εγωιστής και πονηρός για να την σηκώσει, ο Μουρίνιο.  Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει το know how. Το έχει κάνει πολλές φορές και ξέρει πώς να φτιάχνει την ομάδα για να φτάσει ως εκεί που θέλει. Συν ότι μια τέτοια κατάκτηση θα φέρει μεγάλη χαρά στον κόσμο της Ρόμα και θα του εξασφαλίσει πολλά έξτρα για την επόμενη σεζόν.

Η κατάκτηση από την Ρόμα είναι σε πολύ καλή απόδοση, αλλά επειδή σέβομαι τα λεφτά που επενδύω θα ακολουθήσω δύο ειδικά, την Ρόμα να φτάσει ως τον τελικό και την διπλή ευκαιρία μεταξύ δύο ομάδων στα προγνωστικά στοιχήματος.

Αυτή την κούπα ποιος θα την πάρει;

Europa League – το θηρίο και οι άλλοι!

Τα ζευγάρια και τα συναπαντήματα προς τον τελικό είναι :

Γουέστ Χαμ – Λυών κόντρα στον νικητή του Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μπαρτσελόνα & Λειψία – Αταλάντα ενάντια στο νικητή του Μπράγκα – Ρέιντζερς.

Εδώ θα είμαι λίγο πιο ψυχρός. Καλές χρυσές οι ομάδες αλλά μόνο μια ζει και έχει σαν τελικό στόχο την κούπα, η Μπαρτσελόνα. Από την εποχή Τσάβι και μετά παίζει φοβερά, η τεσσάρα στην Ρεάλ στο Clasico ήταν το κερασάκι για μένα, για να θεωρήσω τελειωτικά ότι μπορεί να το πάει μέχρι τέλους. Άτρωτη δεν είναι αλλά με την ψυχολογία στο ζενίθ μπορεί να ξεπεράσει τα εμπόδια για να φτάσει στον στόχο της. Κάτι ακόμα εκτός των δικών μου χωραφιών. Ένα ειδικό που μου κέντρισε το ενδιαφέρον είναι το να φτάσει στον τελικό η Ρέιντζερς. Συμπαθητική ομάδα έχουν οι Σκωτσέζοι, με το σπαθί τους και πολύ καλά αποτελέσματα έφτασαν μέχρι εδώ, το να προχωρήσουν ως τον τελικό δεν είναι όνειρο απατηλό.

Προγνωστικά στοιχήματος Champion League – οι γνωστοί μνηστήρες

Την μεγάλη διοργάνωση φυσικά την άφησα για το τέλος. Τρεις μνηστήρες από τις παραδοσιακά μεγάλες δυνάμεις της τελευταίας 20ετίας από τις δύο χώρες που διακρίνονται πιο συχνά, περί Ισπανίας, με Ρεάλ Ατλέτικο και Βιγιαρεάλ, και Αγγλίας, με Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι, ο λόγος.  Και το παζλ συμπληρώνεται από την το λιγότερο υπολογίσιμη Μπάγερν και το αουτσάιντερ της Πορτογαλίας, την Μπενφίκα. Τα ζευγάρια και τα ματσαρίσματα τους είναι τα εξής :

Μπενφίκα – Λίβερπουλ ενάντια στο νικητή του Βιγιαρεάλ – Μπάγερν Μονάχου & Μάντσεστερ Σίτι – Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στο νικητή του ζευγαριού Τσέλσι – Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι εταιρίες έχουν σαν πρώτο φαβορί την Σίτι, που πολύ πιθανόν να χρειαστεί να περάσει δύο φορές από την… Μαδρίτη, στον δρόμο για τον τελικό. Από την άλλη μεριά, ποτέ μην λες ποτέ, αλλά αμφιβάλλω αν η Μπενφίκα ή η Βιγιαρεάλ ή και οι δύο μπορούν να πετύχουν δεύτερη σερί υπέρβαση για το θαύμα της πρόκρισης.  Η Μπάγερν, όπως ακούγεται, θα έχει μάλλον για τελευταία χρονιά στο ρόστερ της τον Λεβαντόφσκι, που μάλλον θα γίνει κάτοικος Καταλονίας από την ερχόμενη σεζόν.

Θα ήθελε όσο τον δυνατόν μεγαλύτερη διάκριση πριν φύγει, αλλά ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα… Γενικώς από εδώ και πέρα όλα τα παιχνίδια θα έχουν την δική τους δυναμική μέχρι τον τελικό και κάθε πρόβλεψη είναι δύσκολη. Στα ημιτελικά στα δικά μου μάτια πολύ πιθανό είναι να έχουμε τα ζευγάρια:

Λίβερπουλ – Μπάγερν και Σίτι – Ρεάλ, πάω με τα φαβορί δηλαδή των προημιτελικών. Για να προχωρήσω παραπέρα στην σκέψη μου και να δω αν μπορώ να ποντάρω κάπου παραπάνω, πρέπει να βάλω και άλλους παράγοντες μέσα στην συνάρτηση. Το ένα είναι οι τραυματισμοί και οι απουσίες, αλλά δεν έχω μαντικές ικανότητες για να το ξέρω. Ένας άλλος παράγοντας είναι το πρωτάθλημα. Εκεί είναι κάπως πιο ξεκάθαρα τα πράγματα,  όπου Μπάγερν και Ρεάλ, μάλλον καθαρίζουν εύκολα  τον τίτλο. Στην Αγγλία μεγάλο αγώνα θα δώσουν Σίτι και Λίβερπουλ καθώς έχουν μόνο ένα βαθμό διαφορά. Αυτά τα δεδομένα έχουν ένα καλό και κακό. Από την μία Μπάγερν και Ρεάλ θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν εκτεταμένο ή μερικό rotation όπου χρειαστεί, από την άλλη μπορεί να οδηγήσει σε μια χαλαρότητα που δεν είναι και τόσο καλό για αυτό το επίπεδο. Αντίθετα οι Άγγλοι θα είναι συνεχώς στο κόκκινο. Αλλά θα ρισκάρουν συνεχώς και δεν ξέρεις που θα οδηγήσει αυτό. Επειδή όμως πολύ το άνοιξα το θέμα και, πραγματικά όποια επιλογή και να διαλέξει κάποιος άδικο δεν θα έχει. Αλλά επειδή κάπου πρέπει να καταλήξω θα εμπιστευτώ τις αποδόσεις και το ένστικτό μου. Θα προτιμήσω την διπλή ευκαιρία κατάκτησης, Μπάγερν ή Ρεάλ σε πολύ καλή απόδοση.

Αυτά τα λίγα με προγνωστικά στοιχήματος για τα μακροχρόνια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Καλή συνέχεια και επιστροφή μετά τα εντός των τειχών της Ισπανίας.

Χρυσές προβλέψεις, χρυσά γκολ!

Μακροχρόνιο Champions League
Κατάκτηση Champions League διπλή ευκαιρία
Μπάγερν ή Ρεάλ Μαδρίτης
2.50
BET: 40 units
Μακροχρόνιο Europa League
Κατάκτηση Europa League
Μπαρτσελόνα
2.70
BET: 40 units
Μακροχρόνιο Europa League
Να φτάσει τελικό
Ρέιντζερς
7.00
BET: 10 units
Μακροχρόνιο Conference League
Κατάκτηση Conference League διπλή ευκαιρία
Λέστερ ή Ρόμα
2.20
BET: 40 units
Μακροχρόνιο Conference League
Να φτάσει τελικό
Ρόμα
2.00
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις