Πορτογαλία με 2.95, στο Χορζόφ με 4.50

Πορτογαλία με 2.95, στο Χορζόφ με 4.50

Ανάλυση και προγνωστικά για τους δύο “τελικούς” που θα δώσουν ισάριθμα ευρωπαϊκά εισιτήρια για το Μουντιάλ του Κατάρ.

Η ώρα της κρίσης για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στην ευρωπαϊκή ζώνη! Με τις αναμετρήσεις σε Χορζόφ και Οπόρτο να έχουν χαρακτήρα τελικού, εξαργυρώνοντας δύο ακόμη εισιτήρια για την τελική φάση της διοργάνωσης. 

Πολωνία και Σουηδία συγκρούονται στο ‘Śląski Stadium’, με την παρέα του Λεβαντόβσκι να διατηρεί το προβάδισμα της έδρας. Η πρόκριση για τους γηπεδούχους στον προηγούμενο γύρο ήρθε άνευ αγώνα και μετά τις κυρώσεις των εθνικών ομάδων της Ρωσίας σε διεθνές επίπεδο. 

Η Σουηδία χρειάστηκε να προσπαθήσει πολύ για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Τσεχίας. Για την ακρίβεια, χρειάστηκε ένα γκολ του Κουάισον στο 110′ της παράτασης για να λυγίσει τους φιλοξενούμενους, που αποδείχθηκαν σκληρό καρύδι παρά τις σοβαρές απουσίες τους. 

Η Πολωνία έχει σημαντικές απουσίες. Θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Κλιχ και ο ασθενής Ρίμπους, ενώ οι Νταβίντοβιτς, Μίλι και Σβιντέρσκι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού και είναι εξαιρετικά αμφίβολοι. Για τους Σκανδιναβούς, νοκ άουτ είναι οι Αουγκούστινσον και Όλσον.

Η Πολωνία στοχεύει ψηλά, ο Λεβαντόβσκι είναι ο ηγέτης της και το αβαντάζ της έδρας είναι μια σημαντική παράμετρος. Έχει ωστόσο μια απίστευτα αρνητική παράδοση κόντρα στη Σουηδία. Την κέρδισε για πρώτη και τελευταία φορά το μακρινό 1974 και έκτοτε μετράει οκτώ ήττες στα ισάριθμα ματς που ακολούθησαν! 

Οι Σκανδιναβοί είναι πολύ πειθαρχημένοι, σκληροί και με υπομονή στο παιχνίδι τους. Παίζουν έναν τελικό και δεν θα παραδώσουν εύκολα τα όπλα. Τα 90 λεπτά ίσως να μην φτάσουν στο ‘Śląski Stadium’, με την συνδυαστική επιλογή ισοπαλία & να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο 4.50 της Stoiximan.

Στο ‘Dragao’ δίνουν τον δικό τους τελικό Πορτογαλία και Β. Μακεδονία. Οι Ίβηρες έκαναν τα εύκολα δύσκολα στο νοκ άουτ με την Τουρκία. Προηγήθηκαν 2-0 στο ημίχρονο, το χαμένο πέναλτι του Γιλμάζ στο 85′ τους γλίτωσε από την ισοφάριση, για να σκοράρει ο Νούνιες στις καθυστερήσεις το τελικό 3-1. 

Ένα ποδοσφαιρικό θαύμα φέρνει την Β. Μακεδονία στο Οπόρτο. Το γκολ του Τραϊκόφσκι στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης του Παλέρμο ‘ξέρανε’ τους Ιταλούς, που δεν κατάφεραν να σκοράρουν σε καμία από τις 32 τελικές τους στο ματς!

Η συγκυρία μοιάζει ευτυχής για τους Πορτογάλους, που υπολόγιζαν τελικό με τους Ιταλούς αλλά θα βρουν μπροστά τους έναν σαφώς πιο βατό αντίπαλο. Προφανώς και η Β. Μακεδονία απέδειξε πως δεν θα είναι εύκολη λεία, ωστόσο ένα δεύτερο ποδοσφαιρικό θαύμα μέσα σε λίγες μέρες φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο. 

Έμπειρη, κυνική και… υποψιασμένη πλέον η Πορτογαλία αναμένεται να σφραγίσει την παρουσία της στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η επιλογή χάντικαπ -1 Πορτογαλία & να σκοράρει ο Ντιόγκο Ζότα σε απόδοση 2.95 στο MatchCombo της Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις