Το καθήκον του το Ιράκ, Βέλγιο στο 3.50

Προγνωστικά

Προγνωστικά: Με επιλογές από την ζώνη προκριματικών Παγκοσμίου Κυπέλλου από την ζώνη της Ασίας κινείται σήμερα ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος .

Καλησπέρα στους απανταχού Κουβανέζους που διαβάζουν. Απόψε έχουμε εθνικές στα προγνωστικά μας με το ενδιαφέρον να είναι αρκετό, καθώς όλα θα κριθούν στο νήμα. Πάμε λοιπόν να δούμε τις προβλέψεις για την αποψινή γεμάτη ημέρα.

Προγνωστικά: Συρία vs Ιράκ

Μεγάλο παιχνίδι για τους φιλοξενούμενους. Το Ιράκ ταξιδεύει στο Αλ Ρασίντ του Ντουμπάι (το ματς γίνεται σε ουδέτερη έδρα εξαιτίας του πολέμου) με μοναδικό σκοπό την νίκη και ταυτόχρονα… την απώλεια βαθμών των Η.Α.Ε. από την Νότια Κορέα. Οι γηπεδούχοι είναι τελείως αδιάφοροι, αφού δεν διεκδικούν κάτι, με τους φιλοξενούμενους μόνο να έχουν ενδιαφέρον για την τρίτη θέση που οδηγεί στα μπαράζ. Η νίκη τους απέναντι στα Εμιράτα την προηγούμενη αγωνιστική, τους έδωσε τρομερή αυτοπεποίθηση και παρότι θα παίξουν κόντρα σε μία ομάδα που προκαλεί ζημιές, το τρίποντο πρέπει να έρθει πάση θυσία. Το κίνητρο είναι μεγάλο, σχετική ποιότητα υπάρχει οπότε το παιχνίδι προς τα δεξιά γέρνει. 

Εμείς επιλέγουμε το τίμιο διπλό του Ιράκ στο 2.17 από το Pamestoixima.gr. 

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

ΥΓ. Εάν και καλό είναι να αποφεύγουμε τα πονταρίσματα σε φιλικά, κάτι ψιλά αξίζει το goal/goal στο Βέλγιο – Μπουρκίνα Φάσο με την έννοια πως η απόδοση είναι τρομερά ψηλή και η χαλαρότητα των πρώτων μπορεί να δώσει ευκαιρίες στους αξιόμαχους Αφρικανούς.

Να σκοράρουν και οι δύο λοιπόν στο 3.50 από την Winmasters

Μονό
16:45
Συρία - Ιράκ
2
2.17
BET: 15 units
Fun bet
21:30
Βέλγιο - Μπουρκίνα Φάσο
Goal/goal
3.50
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις