ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Aπό 2.00 ως και 5.50 οι Αυστριακοί!

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Aπό 2.00 ως και 5.50 οι Αυστριακοί!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Aπό 2.00 ως και 5.50 οι Αυστριακοί!

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Aπό 2.00 ως και 5.50 οι Αυστριακοί!

Aπό 2.00 ως και 5.50 οι Αυστριακοί!

Γεια και χαρά σε όλους! Το απόλυτο κάναμε χθες, σε μια από τις καλύτερες μέρες της συγκεκριμένης στήλης. Αποδόσεις από 2.70 ως και 7.29 επαληθεύτηκαν χθες και αυτό γιατί η τύχη αποφάσισε να μας κλείσει επιτέλους λιγάκι το μάτι. Όπως έχουμε πει, παίζουμε σωστά, αλλά χωρίς και την τύχη δε γίνεται τίποτα στο στοίχημα.  

Η πρώτη και βασική μας δυάδα επαληθεύτηκε επειδή η Ουμέα… αποφάσισε να σκοράρει στο τέλος του αγώνα, την ώρα που στο Λονδίνο το 1-1 είχε γίνει πριν καλά καλά ξεκινήσουν να ζεσταίνονται οι ομάδες! Όσο για το fun bet; H Βίντερτουρ το έβαλε στο δεύτερο λεπτό και εκεί που έδειχναν όλα ότι θα επαληθευτεί μόνο το ένα σημείο, η Λωζάνη έκανε το 0-1 ακριβώς στο 15’!

https://www.facebook.com/kouvanezos/posts/180315110370393

Μετά από… ενδελεχές ψάξιμο για το ακριβές δευτερόλεπτο της επίτευξης του τέρματος, διαπιστώθηκε ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή του τέρματος στο 14:58! E, αυτό ναι, είναι τύχη! Αλλά δε μας χάλασε καθόλου. 

Σήμερα θα καταπιαστώ κυρίως με την τελευταία αγωνιστική στη δεύτερη κατηγορία της Αυστρίας, μιας και έχω διακρίνει κάποιες ευκαιρίες στοιχηματικά, καθώς οι αποδόσεις σε ορισμένες αγορές είναι υψηλότερες απ’ όσο τις περίμενα. Να ξεκαθαρίσω εδώ, ότι όταν ποντάρω έναν αγώνα, θεωρώ εξ αρχής ότι παίζεται στα ίσα. Δεν εξετάζω θεωρίες συνομωσίας, μου χρωστάς, σου χρωστάω και λοιπά. Άλλο να λέμε ότι μια ομάδα είναι αδιάφορη και μπορεί να είναι πιο χαλαρή στον αγώνα και άλλο οι περίεργες σκέψεις που φυσικά όλοι μας κάποια στιγμή κάνουμε.  

Ναι, Β’ Ιταλίας δε θα αγγίξω, δε μου έκανε κανένας αγώνας κλικ… 

Έχει σωθεί η Λουστενάου, καλύτερη η Αμστέτεν 

Αούστρια Λουστενάου εναντίον Αμστέτεν στον πρώτο αγώνα με τον οποίο θα ασχοληθούμε, με τη γηπεδούχο ομάδα να απέχει τρεις βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά με βάση τα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής, δεν μπλέκει σε περιπτώσεις ισοβαθμίας και ουσιαστικά έχει σωθεί. Η αντίπαλός της, Αμστέτεν, πάντως, είναι συνολικά καλύτερη ομάδα και βρίσκεται στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. 

Η ομάδα του Λουστενάου, με την ισοπαλία 1-1 που απέσπασε από την Βάκερ, παρέμεινε και μαθηματικά στην κατηγορία. Τρέχει ένα σερί δύο νικών και μίας ισοπαλίας στους τελευταίους τρεις αγώνες που ουσιαστικά της χάρισαν τη σωτηρία. Δεν έδειξε γενικότερα καλό πρόσωπο στα εντός έδρας παιχνίδια της, καθώς εμφάνισε αμυντικά προβλήματα και ηττήθηκε στα μισά από τα συνολικά 14 που έδωσε στο σπίτι της. 

Η φιλοξενούμενη, έχει να ηττηθεί από τις 21 Ιουνίου (2-0 εκτός από τη Φόρβαρτς) και με νίκη σήμερα ίσως τερματίσει στην πρώτη 4αδα της βαθμολογίας. Σταθερά καλή στις εκτός έδρας επισκέψεις της, ηττήθηκε μόλις τέσσερις φορές σε σύνολο 14 αναμετρήσεων, ενώ μέτρησε 6 νίκες και 4 ισοπαλίες. Κόντρα στην άμυνα της Λουστενάου, θα βρει χώρους να σκοράρει. Άλλωστε, σε ελάχιστα ματς δεν έχει βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. 

Ποντάρισμα στο over 1,5 γκολ για τους φιλοξενούμενους, καθώς σκοράρουν εύκολα απέναντι σε ευάλωτες άμυνες, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο που είναι και το δυνατό τους καθόλη τη διάρκεια της σεζόν. 

Σκοράρουν και οι δύο… 

Η, εδώ και καιρό υποβιβασμένη, Κάπφενμπεργκ φιλοξενεί την σαφώς ανώτερη Αούστρια Βιέννης Β’, η οποία τερματίζει πιθανότατα τέταρτη στον πίνακα της βαθμολογίας.  

Οι γηπεδούχοι αποτελούν τη χειρότερη ομάδα της βαθμολογίας, έχοντας μαζέψει μόλις 22 βαθμούς σε 29 αγωνιστικές. Έχουν να γευθούν τη χαρά της νίκης εδώ και 1,5 μήνα και δεν έχουν βρει δίχτυα από τις 14 Ιουλίου. Στην έδρα τους, συνήθως σκοράρουν στην επανάληψη του αγώνα, έχοντας πετύχει σε αυτό το διάστημα τα 17 από τα 19 συνολικά τέρματά τους! Σήμερα, απέναντι στη δεύτερη ομάδα της Αούστρια Βιέννης θα έχουν την ευκαιρίας τους, μιας και η φιλοξενούμενη ομάδα εμφανίζει σοβαρά κενά στο δεύτερο ημίχρονο των αγώνων της. 

Η περί ης ο λόγος, είναι σοβαρή όταν αγωνίζεται μακριά από την έδρα της έχοντας 5 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες σε 14 αναμετρήσεις, ενώ σκοράρει σχεδόν δύο γκολ κατά μέσο όσο. Όπως προείπα, βέβαια, η άμυνά της κάνει νερά, ειδικά στο δεύτερο 45λεπτο, κάτι το οποίο της έχει στοιχίσει σε πολλές περιπτώσεις. 

Αρχικά στο μυαλό μου, υπήρχε το ποντάρισμα ενός γκολ στο δεύτερο ημίχρονο για την Κάπφενμπεργκ που διπλασιάζει τη μίζα, αλλά θα το πάω λίγο παρακάτω και θα ρισκάρω στο αμφίτερμα του δευτέρου ημιχρόνου που πληρώνει λίγο καλύτερα. Διαλέγετε όποια επιλογή σας κάνει καλύτερα.  

Ψάχνει τη νίκη η Χορν απέναντι στην ντεφορμέ Τζούνιορς 

Οι γηπεδούχοι της Τζούνιορς τυπικά θέλουν την ισοπαλία ώστε να σωθούν και μαθηματικά, αν και για να βρεθούν σε ισοβαθμίες πρέπει να γίνουν πράματα και θάματα στους υπόλοιπους αγώνες. Φιλοξενούν τη Χορν, η οποία χρειάζεται νίκη για να παραμείνει 100% στην κατηγορία.  

Έχει καταρρεύσει η γηπεδούχος ομάδα, καθώς στα τελευταία τρία ματς έχει υποστεί ισάριθμες ήττες δεχόμενη μάλιστα 15 τέρματα! Εντός έδρας είναι αψυχολόγητη, μιας και μετρά 6 νίκες και 7 ήττες σε 14 αγώνες. Κακή αμυντικά, δέχεται πάνω από 2 γκολ κατά μέσο όρο στην έδρα της και έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας έχοντας στην πλάτη της συνολικά 62 τέρματα. Θέλει ισοπαλία για το τυπικό του πράγματος, ώστε να σωθεί και μαθηματικά. 

Η Χορν μετά τις τρεις διαδοχικές νίκες στο δεκαήμερο 23 Ιουνίου με 3 Ιουλίου, που φάνηκε να της δίνουν μεγάλη ανάσα για την υπόθεση παραμονή, υπέστη άλλες τόσες ήττες οι οποίες αποτέλεσαν πισωγύρισμα κι έτσι απόψε ψάχνει νίκη για να μην εξαρτάται από το αποτέλεσμα των άλλων ομάδων. Σκληρό καρύδι στα εκτός έδρας ματς που έχει δώσει, έχει 5 νίκες και 4 ισοπαλίες. Σκοράρει, αλλά και δέχεται σχεδόν 2 γκολ ανά αγώνα, πράγμα που δικαιολογεί το ότι έχει μια από τις καλύτερες επιθέσεις και ταυτόχρονα μια από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας.  

Προσφέρεται για fun bet ο αγώνας στην κατάσταση που βρίσκονται οι γηπεδούχοι. Με την ευχέρεια που διαθέτει στην επίθεσή της μακριά από την έδρα της η Χορν, θεωρώ ότι θα σκοράρει και στα δύο ημίχρονα, το οποίο θα συνδυαστεί με το αμφίτερμα δευτέρου ημιχρόνου. Για τους πιο τολμηρούς υπάρχει και η επιλογή για αμφίτερμα και στα δύο ημίχρονα σε απόδοση 10! 

Παίζει το πρωτάθλημα σε 90’ η Αούστρια Κλάγκενφουρτ! 

Η γηπεδούχος Αούστρια, που είναι ισόβαθμη με τη Ριντ στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, υποδέχεται την, αδιάφορη αλλά επικίνδυνη για τη ζημιά, Βάκερ Ίνσμπρουκ. 

Η Αούστρια υπολείπεται αυτή τη στιγμή της ισόβαθμης Ρίντ, στη διαφορά τερμάτων. Για την ακρίβεια τις χωρίζει μόλις ένα τέρμα! Αυτοκτόνησε κόντρα στην Αμστέτεν την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς ηττήθηκε με 2-1 και τώρα τρέχει. Χρειάζεται νίκη μεγαλύτερης έκτασης από ενδεχόμενη νίκη της συνδιεκδικήτριας του τίτλου, Ριντ. Γι’ αυτό θα μπει από το πρώτο λεπτό με επιθετικές τάσεις, ώστε να πετύχει νίκη με όσο το δυνατόν περισσότερα τέρματα. 

Απέναντί της, όμως, έχει μία πολύ ακληρή και δυσκατάβλητη ομάδα, τη Βάκερ, η οποία εκτός έδρας δεν αστειεύεται έχοντας πετύχει 7 νίκες σε 14 αναμετρήσεις. Σκοράρει εύκολα και μπαίνει στους αγώνες πολύ δυναμικά έχοντας μάλιστα σκοράρει τα 7 από τα 24 τέρματά της στο πρώτο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου! Μάλιστα, στην τελευταία της εκτός έδρας αναμέτρηση, έχασε με 4-3 από την πρωτοπόρο Ριντ στο 90’.  

Η Αούστρια θα μπει με το μαχαίρι στα δόντια από την αρχή. Η Βάκερ αγωνίζεται ανοιχτά σε κάθε αγώνα από το πρώτο λεπτό. Αξίζει το ποντάρισμα σε ένα γκολ στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης.  

ΥΓ: Σκεφτόμουν να αναλύσω και τον αγώνα της Super League της Ελβετίας ανάμεσα σε Σεν Γκάλεν και Ξαμάξ, αλλά θα το αφήσω έξω από τις προτάσεις. Θα πόνταρα στο fun bet του αμφιτέρματος και στα δύο ημίχρονα από τις δύο ομάδες. 11 απόδοση. Το έχει ξανακάνει η πεσμένη Ξαμάξ 

Μονό 

21:30 Αούστρια ΛουστενάουΑμστέτεν: Aμστέτεν over 1,5 (2.00) 

Μονό 

21:30 ΚάπφενμπεργκΑούστρια Βιέννης Β’: Goal/goal στο 2ο ημίχ. (2.50) 

Fun bet 

21:30 ΦΚ Τζούνιορς – Χορν: Over 0,5 Χορν στο 1ο ημίχ. & goal/goal στο 2ο ημίχ. (5.50) 

Ρίσκο 

21:30 Αούστρια ΚλάγκενφουρτΒάκερ Ίνσμπρουκ: Γκολ μέχρι το 15:00 (2.50)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις