Μεγάλο παιχνίδι στο Άμστερνταμ

Κουπόνι

Προγνωστικά Τρίτης: Δυάδα από τα φιλικά των εθνικών ομάδων προτείνει ο Χρήστος Μυλωνάς σε απόδοση 3.00!

Χαιρετώ τους φίλους αναγνώστες του koubanezos.gr. Μπροστά μας έχουμε το κουπόνι της Τρίτης, όπου ξεχωρίζουν οι τελευταίες αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων, πριν την επιστροφή στην κανονικότητα των πρωταθλημάτων από το ερχόμενο σαββατοκύριακο. Έτσι επέλεξα μία δυάδα από τις συγκεκριμένες αναμετρήσεις με στόχο ακόμα ένα ταμείο της στήλης μας.

Κουπόνι Ευρώπης

Ξεκίνημα από την μεγάλη αναμέτρηση στο Άμστερνταμ ανάμεσα στην Ολλανδία και τη Γερμανία.

Αγώνας προετοιμασίας ενόψει του Μουντιάλ για τους «οράνιε», καθώς τερμάτισαν στην πρώτη θέση του προκριματικού ομίλου, δίνοντας ραντεβού στα γήπεδα του Κατάρ. Άφησαν καλές εντυπώσεις το Σάββατο επικρατώντας στο ίδιο γήπεδο της Δανίας με σκορ 4-2, με αρκετά αμυντικά κενά όμως, δείγμα και του παθητικού των δύο τερμάτων που είχαν.

Winmasters – O% Γκανιότα* κάθε μέρα.

Από την άλλη τα «πάντσερ» κατάφεραν να προκριθούν επίσης στα τελικά της μεγάλης διοργάνωσης και αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο παιχνίδι ως πρόβα νοκ άουτ αναμέτρησης του Μουντιάλ. Έρχονται από επικράτηση το Σάββατο εναντίον του Ισραήλ με 2-0, σε αναμέτρηση που το σκορ θα μπορούσε να ήταν και διαφορετικό καθώς είχαν από ένα πέναλτι χαμένο και οι δύο ομάδες.

Πλούσια η προϊστορία στις αναμετρήσεις μεταξύ τους και μάλιστα και με μεγάλα σκορ αφού στα τρία τελευταία παιχνίδια έχουν μία ισοπαλία με σκορ 2-2, μία νίκη της Ολλανδίας με σκορ 2-4 και μία της Γερμανίας με σκορ 2-3. Έτσι θα επιλέξω να εμφανιστεί και σε αυτό τον αγώνα το goal/goal σε απόδοση 1.62 στο Pamestoixima.gr.

Προγνωστικά Δανία – Σερβία

Η στήλη κλείνει με την αναμέτρηση στην Κοπεγχάγη ανάμεσα στη Δανία και τη Σερβία.

Καταπληκτική πορεία στα προκριματικά όπου τερμάτισε άνετα στην πρώτη θέση του ομίλου της και έκλεισε ραντεβού το χειμώνα στο Μουντιάλ. Η μεγαλύτερη «επιτυχία» της όμως, είναι η επιστροφή με τα χρώματα της εθνικής του αρχηγού και μεγάλου άτυχου του τελευταίου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, Κρίστιαν Έρικσεν. Η επιστροφή αυτή μάλιστα συνδυάστηκε και από ένα καταπληκτικό γκολ στο φιλικό του Σαββάτου όπου ηττήθηκαν από την Ολλανδία με 4-2. Ελπίζουν σε μια καλύτερη εμφάνιση στο σημερινό φιλικό απέναντι σε σαφώς πιο βατό αντίπαλο και μπροστά στο ένθερμο κοινό τους που αναμένεται να γεμίσει το γήπεδο.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Νίκη στο τελευταίο φιλικό για τους Σέρβους, οι οποίοι επικράτησαν των Ούγγρων εκτός έδρας με 1-0. Στα προκριματικά τερμάτισαν αήττητοι στον όμιλο τους, αλλά εκτός έδρας πλην του αγώνα με το αδύναμο Λουξεμβούργο, σε όλα τα υπόλοιπα δεν μπόρεσαν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους.

Περιμένω ματς-γιορτή στην πρώτη εμφάνιση του Έρικσεν μετά από καιρό στο κοινό της χώρας του και έτσι θα κρατήσω το goal/goal σε απόδοση 1.88 στο Pamestoixima.gr.

Δυάδα απόδοσης 3.00
19:00
Δανία - Σερβία
Goal/goal
1.88
21:45
Ολλανδία - Γερμανία
Goal/goal
1.62
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις