Ο Θωρ τους καλεί στο σημαιάκι!

Ο Θωρ τους καλεί στο σημαιάκι!

ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Καλημερίζω την παρέα του koubanezos.gr. Άλλο ένα ταμείο προστέθηκε στην λίστα της στήλης χάρη στις γυναίκες από την Σουηδία, οι οποίες μας αντάμειψαν για την εμπιστοσύνη που δείξαμε. Ο τρόπος που βγήκε από τις εταιρείες η απόδοση όπως έγραψα και στο προχθεσινό μου άρθρο, φανέρωνε την ευκαιρία. Παραχωρήθηκαν λοιπόν ακριβώς 14 κόρνερ, ενώ το line ήταν στο 9!!

https://www.facebook.com/kouvanezos/posts/179901233745114

Θέλει κόπο και υπομονή για να βρεις τις αξίες στις αποδόσεις πλέον, με τα πρωταθλήματα ένα προς ένα να φτάνουν στο τέλος τους και με τα line στα κόρνερ να ανεβαίνουν στις στοιχηματικές αργά ή και καθόλου κάποιες φορές!

Για σήμερα θα επιμείνουμε στους φίλους μας τους… Βίκινγκς. Ίσως να με έχει επηρεάσει και η αντίστοιχη σειρά που βλέπω τελευταίως στο Netflix, την οποία συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους σας, αν και νομίζω τα ταμεία που μας προσφέρουν τελευταίως οι βόρειοι φίλοι μας, παίζουν τον καθοριστικότερο ρόλο στην επιμονή μου!

Πάμε στην νορβηγική Division 1 και στο παιχνίδι μεταξύ της Σόγκνταλ και της Ράουφος. 7 μ.ό. τα κόρνερ που κερδίζει η Σόγκνταλ εντός έδρας, 10,9 μ.ό. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως γηπεδούχος. 5,82 μ.ό. τα κόρνερ που κερδίζει η Ράουφος εκτός έδρας, 12,64 μ.ό. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη.

Εδώ το line στηρίζεται αποκλειστικά στα πεπραγμένα της γηπεδούχου και στα λίγα κόρνερ που παραχωρεί, αγνοώντας επιδεικτικά τα στατιστικά της φιλοξενούμενης. Εγώ βλέπω δυο ομάδες ισόβαθμες, με καλές επιθέσεις και μέτριες έως κακές άμυνες. Δεν πιστεύω ότι η φιλοξενούμενη θα αμυνθεί μόνο, πιστεύω ότι και οι 2 άμυνες θα δεχτούν πίεση. Επιλέγω λοιπόν το over 10 ασιατικό σύνολο κόρνερ πηγαίνοντας κόντρα στην λογική στην οποία έχει στηριχθεί το line, ελπίζοντας ο Θωρ να τους καλέσει όσες φορές πρέπει στο σημαιάκι!

Μονό

19:00 Σόγκνταλ – Ράουφος: Over 10 κόρνερ AH (1.85)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις