Θρίλερ στη παγίδα της Τζέντα

Προγνωστικά

Δεύτερο Γκραν Πρι για τη φετινή σεζόν της Φόρμουλα 1 και ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης βρίσκει ευκαιρίες για τα προγνωστικά του.

Καλημέρα Κουβανέζοι. Για ξεκίνημα, καλά πήγαμε στο Μπαχρέιν. Κέρδος μπορεί να μην είχαμε τελικά, όμως τουλάχιστον ένα από τα χαμένα έπρεπε να τα έχουμε πάρει. Ο Οκόν συγκρούστηκε με τον Σουμάχερ στην εκκίνηση, όμως δυστυχώς για εμάς και οι δύο συνέχισαν κανονικά. Ίσως θα έπρεπε να βγει και οδηγός του αγώνα ο Μάγκνουσεν αλλά αυτή είναι άλλη ιστορία. Double header έχουμε στην εκκίνηση, με τη δράση να μεταφέρεται αμέσως στη Σαουδική Αραβία και τη Τζέντα, από την οποία έρχονται τα προγνωστικά μας. Όλες οι επιλογές από τη Stoiximan.

Προγνωστικά: Κυριαρχεί στο ξεκίνημα το Μαρανέλο

Αρχίζουμε με επιλογές από τα… ψηλά. Η Φεράρι έχει αποδείξει από τα χειμερινά τεστ, το Μπαχρέιν αλλά και στη Τζέντα ότι έχει το πιο γρήγορο αλλά και αξιόπιστο μονοθέσιο στο γκριντ. Οι δυάδα των οδηγών είναι επίσης γεμάτη ταλέντο, κάτι που κάνει τους Ιταλούς νούμερο ένα φαβορί για το διπλό στα φετινά πρωταθλήματα. Στο σημερινό αγώνα, θα πρέπει να αντιμετωπίσουν το αναπάντεχο… στράβωμα που τους έτυχε στις κατατακτήριες του Σαββάτου, αφού ο Σέρχιο Πέρεθ έκανε έναν γύρο που – όπως ο ίδιος τον χαρακτήρισε – είχε μόνο 1% πιθανότητες να πετύχει και πήρε τη πρώτη πολ ποζίσιον της καριέρας του.

Το 21ο γκολ το πανηγυρίζεις όπου και αν είσαι!

Εκτίμηση: Παρά την έκπληξη, βλέπω τα άλογα των Ιταλών να είναι ακόμα το φαβορί. Η Σκουντερία θεωρώ πως θα έχει ακόμα ένα δυνατό αγώνα και θα έχει τη χαρά να καμαρώσει τον Σαρλς Λεκλέρκ να παίρνει τη δεύτερη συνεχόμενη του νίκη, κάτι που παίζεται σε απόδοση 2.50. Η απόσταση μεταξύ των τεσσάρων οδηγών των Φεράρι και Ρεντ Μπουλ δεν είναι μεγάλη, όμως η οι Ιταλοί αν βρεθούν μπροστά από τους Αυστριακούς, θα προσπαθήσουν να κλειδώσουν τη νίκη. Αυτό μεταφράζεται στο ότι η διαφορά της νίκης του Λεκλέρκ θα έρθει με διαφορά πέντε με δέκα δευτερολέπτων, κάτι που παίζεται επίσης στο 2.50. Καλό αγώνα θεωρώ πως θα έχει και ο Σάινθ, ο οποίος έδειξε πως όσο πιο χρησιμοποιημένη είναι η γόμα, τόσο πιο άνετα νιώθει στο μονοθέσιο. Το να είναι δίπλα στον Μονεγάσκο στο βάθρο δίνεται στο διπλασιασμό. Λίγο περισσότερο ρίσκο, αν αναλογισθεί κανείς τους κινδύνους της Τζέντα, είναι να συνδυαστούν αυτά τα δύο και να ποντάρουμε στο να γευτούν και οι δύο τη σαμπάνια, σε απόδοση 2.90.

Δύσκολη η επιβίωση στη Τζέντα

Τελευταία επιλογή από της Αραβίας τη μεριά. Δυστυχώς το Σάββατο επιβεβαιώθηκε ότι γνωρίζαμε από πέρυσι για το σιρκουί δρόμου της Τζέντα. Είναι σίγουρα το πιο γρήγορο, με πάνω από 70% του γύρου με το γκάζι στο πάτωμα, είναι το πιο εντυπωσιακό, όμως είναι εύκολα και το πιο επικίνδυνο. Κάποτε νομίζαμε ότι το σύμπλεγμα των τριών στροφών στη πισίνα του Μονακό είναι επικίνδυνα, μέχρι να έρθουν οι Κελεμπίες να βάλουν 17 τέτοιες μαζεμένες. Χάος με τρακαρίσματα και κόκκινες σημαίες πέρυσι, χάος και χθες, με τον Λατίφι αλλά κυρίως τον Σουμάχερ να νιώθουν τη στοργή της μπαριέρας.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Εκτίμηση: Προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν θα έπρεπε να έχουμε αγώνα στη Τζέντα. Πέρα από τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Χαλιφάτο, οι οποίες πάνε κόντρα στο ίματζ που θέλει να περάσει η Φ1 με μότο όπως τα «Τρέχουμε Σαν Ένα», η πίστα η ίδια είναι μια κινούμενη παγίδα. Χθες ο Μικ δέχθηκε πιέσεις περί των 70G, το οποίο σημαίνει ότι ένιωσε πιέσεις περίπου 4,5 τόνων. Δεν θεωρώ ότι θα αποφύγουμε και σήμερα τα δράματα και οι στοιχηματικές το αναγνωρίζουν. Σχετικά χαμηλές οι αποδόσεις στα under για τον αριθμό οχημάτων με κατάταξη, όμως το λάιν των 15.5 είναι στο 1.75, κάτι που θα εμπιστευτώ. Υπάρχουν παράγοντες που βοηθάνε στη συγκεκριμένη επιλογή, αφού η πίστα δεν είναι ασφαλής, πολλοί έχουν ακόμα θέματα με τις μηχανές, ενώ ο γιος του επτάκις πρωταθλητή κόσμου, δεν θα αγωνιστεί καν αύριο λόγω ανεπανόρθωτων ζημιών στο μονοθέσιο.

 

Μονό
20:00
Γκραν Πρι Σαουδικής Αραβίας
Under 15,5 Μονοθέσια Να Τερματίσουν Τον Αγώνα
1.75
BET: 25 units
Μονο
20:00
Γκραν Πρι Σαουδικής Αραβίας
Νικητής Αγώνα: Σαρλς Λεκλέρκ
2.50
BET: 20 units
Μονό
20:00
Γκραν Πρι Σαουδικής Αραβίας
Διαφορά Νίκης: Πέντε Με Δέκα Δευτερόλεπτα
2.90
BET: 20 units
Μονό
20:00
Γκραν Πρι Σαουδικής Αραβίας
Να Τερματίσει Στο Βάθρο: Κάρλος Σάινθ
2.00
BET: 15 units
Μονό
20:00
Γκραν Πρι Σαουδικής Αραβίας
Να Ανέβουν Και Οι Δύο Οδηγοί Στο Βάθρο: Κάρλος Σάινθ και Σάρλς Λεκλέρκ
2.90
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις