Με τους point guard και τους Μπακς

προγνωστικά nba

Προγνωστικά NBA: Ο Σταμάτης Πίντζος ντεμπουτάρει στο koubanezos.gr επιλέγοντας να ποντάρει στη βραδιά του Γιάννη και σε ειδικά παικτών.

Καλησπέρα! Συνέχεια στην κανονική διάρκεια του NBA με οχτώ αναμετρήσεις. Mε τις τρεις εξ’ αυτών θα ασχοληθούμε, καθώς προκύπτουν δύο ευκαιρίες σε ειδικά παιχτών και άλλες δύο αγορές από τη μάχη των Μπακς με τους Γκρίζλις. Προχωράμε με προγνωστικά NBA.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι ενδιαφέροντος, οι Ορλάντο Μάτζικ (20-54) υποδέχονται τους Σακραμέντο Κίνγκς (26-48) στη 1:00 τα ξημερώματα Κυριακής. Οι δύο αντίπαλοι κοιτούν ήδη την επόμενη χρονιά με μοναδικό στόχο την εξέλιξη των νεανικών ομάδων που διαθέτουν. Αναμένεται ένα όμορφο ματς με καλό ρυθμό, χωρίς την παραμικρή σκοπιμότητα, μιας και το τραίνο των play off έχει χαθεί προ πολλού και για τους δύο.

Το ενδιαφέρον μας στραμμένο στον rookie point guard των Κίνγκς, Νταβιόν Μίτσελ. Δεδομένης και της απουσίας του Ντε Αρον Φοξ, έχει χρηστεί βασικός και κινεί τα νήματα της επίθεσης των βασιλιάδων. Εσχάτως προέκυψε και ο τραυματισμός του βασικού center, Ντομάντας Σαμπόνις, οπότε το επιθετικό φορτίο του Σακραμέντο, τόσο σε εκτέλεση όσο και σε δημιουργία, θα το επωμιστεί κατά κύριο λόγο ο Νταβιόν Μίτσελ. Το line για πόντους και ασίστ αθροιστικά βρίσκεται στο 25,5. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και προέρχεται από δύο παιχνίδια με μέσους όρους της τάξεως των 26,5 πόντων και οχτώ ασίστ σε 42 λεπτά παρουσίας ανά αγώνα, απέναντι σε Φοίνιξ και Ιντιάνα.

Το 21ο γκολ το πανηγυρίζεις όπου και αν είσαι!

Μεγάλη μάχη στο Οχάιο, με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς να υποδέχονται τους Σικάγο Μπουλς στις 2:00 τα ξημερώματα. Στην 5η θέση της ανατολής οι Μπουλς με ρεκόρ 42-31, ακριβώς στο κατόπι τους οι Καβς με 41-32. Αμφότεροι θέλουν τη νίκη, ώστε να βρεθούν απευθείας στα play off και να γλιτώσουν την διαδικασία του play-in tournament. Ζητούμενο η νίκη και οι δύο προπονητές θα στηριχτούν στα βαριά χαρτιά που διαθέτουν. Δύσκολη η πρόβλεψη νικητή, έτσι πάμε σε έναν ακόμη point guard που διανύει φοβερή σαιζόν.

Ο λόγος για τον τριτοετή άσο των Καβαλίερς, Ντάριους Γκάρλαντ. Ικανότατος τόσο σε δημιουργία όσο και σε εκτέλεση, αναμένουμε να βγει μπροστά σε ακόμη ένα παιχνίδι. Μέσα στον Μάρτιο μετρά 25,7 πόντους μέσο όρο και μοιράζει 11,1 τελικές πάσες ανά 39,6 λεπτά συμμετοχής σε εύρος δώδεκα αγώνων. Γίνεται κατανοητό ότι βρίσκεται πολύ ώρα στο παρκέ, ειδικά τώρα που η κανονική περίοδος κλείνει, με τα ματς να καίνε ενόψει της postseason. Το όριο για τους πόντους και τις ασίστ βρίσκεται στο 33,5.

Προγνωστικά NBA: Στήριξη στους Μπακς

Την ίδια ώρα, σε ένα ακόμη ντέρμπι στο σημερινό πρόγραμμα του NBA, οι Μιλγουόκι Μπακς ταξιδεύουν στο Μέμφις για να αντιμετωπίσουν την μεγάλη έκπληξη της φετινής χρονιάς, τους Γκρίζλις. Στην 3η θέση της ανατολής αυτή τη στιγμή η ομάδα του Γιάννη με ρεκόρ 46-27, ισοβαθμεί με τους 2ους Σίξερς και βρίσκεται μόλις μια νίκη πίσω από τους πρωτοπόρους Μαϊάμι Χιτ. Ο κακός χαμός στην ανατολική περιφέρεια με καμιά ομάδα ως τώρα να μην ξέρει ποια θα είναι η τελική της κατάταξη.

Κάθε παιχνίδι πλέον είναι must για ένα καλύτερο πλασάρισμα και οι Μπακς θέλουν να κλείσουν την κανονική περίοδο όσο το δυνατόν καλύτερα. Στα θετικά οι επιστροφές των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Κρις Μίντλετον, απών λόγω προβλήματος στον αστράγαλο ο Τζρου Χόλιντει. Από τη μεριά των γηπεδούχων Γκρίζλις (51-23) παραμένει εκτός ο σταρ της ομάδας Ζα Μοράντ, όπως επίσης και οι ρολίστες Μπράντον Κλάρκ και Κίλιαν Τιλ. Τρελαίνουν κόσμο φέτος οι Γκρίζλις, εξασφάλισαν την παρουσία τους στα play off και μαθηματικά, ενώ η δεύτερη θέση της δυτικής περιφέρειας δύσκολα φαίνεται να χάνεται.

Σε τιμές φαβορί αυτή τη στιγμή προσφέρονται οι γηπεδούχοι και βρίσκουμε μια καλή αφορμή να τους κοντράρουμε. Σημαντικό ενδιαφέρον παρουσιάζει και το όριο του over/under σε πόντους που θα σημειωθούν. Οι δύο μονομάχοι σκοράρουν 115.1 πόντους μέσο όρο ευρισκόμενοι στην 3η θέση της κατάταξης με τις καλύτερες επιθέσεις της λίγκας. Το line του αγώνα στο 225,5.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Combo
01:00
Σακραμέντο Κινγκς – Ορλάντο Μάτζικ
Ντ. Μίτσελ over 25,5 πόντοι & ασίστ
1.87
BET: 10 units
Combo
02:00
Σικάγο Μπουλς - Κλίβελαντ Καβαλίερς
Ντ. Γκάρλαντ over 33,5 πόντοι & ασίστ
1.80
BET: 10 units
Μονό
02:00
Μιλγουόκι Μπακς – Μέμφις Γκρίζλις
1
2.15
BET: 5 units
Μονό
02:00
Μιλγουόκι Μπακς – Μέμφις Γκρίζλις
Over 225,5
1.91
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις