Ακτινογραφία κουπονιού (Κυριακή 27/3) – Από Eerste Divisie μέχρι MLS

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Κυριακή 27/3): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ακτινογραφία κουπονιού (Κυριακή 27/3) - Από Eerste Divisie μέχρι MLS

Μάαστριχτ – Άλμερε Σίτι (15:30): Χωρίς στόχους οι γηπεδούχοι, αλλά αυτό δε τους εμπόδισε να πάρουν σπουδαία νίκη κόντρα στη Ντε Γκράαφσαπ. Η Άλμερε κάνει ότι μπορεί για να διατηρήσει τη 3η θέση της 4ης περιόδου. ΜΟνόπλευρο το κίνητρο, αλλά δεν έχει καλή παράδοση κόντρα στην Μάαστριχτ. Τουλάχιστον δίκαιο το αμφίτερμα στο 1.65 στη novibet.

Έμεν – Τέλσταρ (17:45): Συνεχίζει να εντυπωσιάζει και να παραμένει στη κορυφή η Έμεν. Η Τέλσταρ δεν παίζει άσχημα, αλλά τα αποτελέσματα δεν έρχονται. Πρακτικά μονόπλευρο το κίνητρο και εδώ, με τους φορμαρισμένους γηπεδούχους να έχουν το πρώτο λόγο. Καλό το 2.08 στη pamestoixima, του 1 & over2,5.

Αλμερία – Χιρόνα:(22:00): Η δεύτερη Αλμερία, συγκρούεται με την 5η Χιρόνα. Σε εξαιρετικό μομέντουμ έκαστες, με την Αλμερία να θέλει να ξαναπιάσει κορυφή, αφού βρίσκεται στο -4 με παιχνίδι λιγότερο. Η Χιρόνα που ρεαλιστικό στόχο έχει την εξάδα, δεν είναι ομάδα που κλείνεται. Εξαιρετικά αμφίρροπο παιχνίδι, αλλά το over σε τιμές αουτσάιντερ δε περνάει απαρατήρητο.

Καναδάς – Τζαμάικα (22:05): Ο Καναδάς συνεχίζει στη κορυφή του ομίλου, αν και σημείωσε τη πρώτη του ήττα κόντρα στη Κόστα Ρίκα. Παραμένει το μεγάλο φαβορί για τη πρόκριση και ελπίζει να κάνει ακόμη ένα βήμα κόντρα στη φιλότιμη, αλλά με περιορισμένη δυναμική Τζαμάικα. Οι Τζαμαϊκανοί τους είχαν κρατήσει στο μηδέν στο πρώτο μεταξύ τους, αλλά σε Καναδικό έδαφος δεν έχουν  καταφέρει να νικήσουν ποτέ, Δίκαιο το 1.97 στη novibet του 1 & under 3,5. 

Πόρτλαντ Τάιμπερς – Ορλάντο Σίτι (23:00): Πρώτη ήττα στη σεζόν για το Πόρτλαντ, το οποίο πάντως δεν ενθουσιάζει. Το Ορλάντο έχει θεματάκια αμυντικά, αλλά μπορεί και βρίσκει λύσεις επιθετικά και σουλουπώνει τη κατάσταση. Κακώς τόσο έντονο φαβορί οι γηπεδούχοι, προτιμώ το αμφίτερμα στο 1.65 στη stoiximan. 

Το παιχνίδι σου ανεβαίνει επίπεδο

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις