Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 26/3) – Γκολ και θέαμα στα φιλικά

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 26/3): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 26/3) - Γκολ και θέαμα στα φιλικά

Διαγόρας – ΑΕ Καραϊσκάκη (14:45): Ο θάνατός σου, η ζωή μου. Εξάποντο ντέρμπι παραμονής ανάμεσα σε δυο ομάδες που σκοράρουν με το σταγονόμετρο φέτος. Να μπλέξεις με σημείο; Ούτε τρελός να ήσουν. Πιο πιθανό το under και το χαμηλό σκορ στη συνάντηση.

Τρίκαλα – Ξάνθη (14:45): Μπορεί το βαθμολογικό κίνητρο να είναι στην πλευρά των γηπεδούχων, αλλά και τα σημάδια διάλυσης είναι εμφανή πλέον. Η Ξάνθη λογικά θα έχει εύκολο έργο, εξ’ ου και οι χαμηλές αποδόσεις του διπλού.

Πανσερραϊκός – Βέροια (17:00): Με το μαχαίρι στα δόντια θα παίξουν οι Σέρρες, καθώς κάθε βαθμός μετράει στην προσπάθεια για τη σωτηρία του συλλόγου. Η Βέροια έχει μαξιλάρι οκτώ βαθμών από τη δεύτερη Λάρισα, όποτε θα είναι χαλαρή, δίχως αυτό να σημαίνει πως δεν χρειάζεται ακόμη μία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Έχει λογική η κόντρα της πρωτοπόρου, καθώς και το αμφίτερμα στη συνάντηση σε εξαιρετικές αποδόσεις.

Αγγλία – Ελβετία (19:00): Παραμένει για 20 παιχνίδια αήττητη η Αγγλία, που θα έχει αρκετά νέα πρόσωπα στην αποστολή της. Ευκαιρία για τον Σάουθγκεϊτ να δοκιμάσει πράγματα, απέναντι σε έναν ικανό αντίπαλο. Θα έχει γκολ η αναμέτρηση.

Ισπανία – Αλβανία (20:45): Φιλικό με προοπτικές μπόλικα γκολ και αρκετό θέαμα. Δυο ομάδες που θα δοκιμάσουν διαφορά στον αγωνιστικό χώρο ενόψει Nations League τον ερχόμενο Ιούνη. Φυσικά φαβορί οι Ίβηρες αλλά σε ανύπαρκτες αποδόσεις, που φυσικά δεν μπορούν να πονταριστούν.

Ολλανδία – Δανία (21:45): Ακόμα ένα δυνατό φιλικό του σημερινού προγράμματος. Πρόκειται για δυο ομάδες που αγωνίζονται επιθετικά και λογικά θα πράξουν το ίδιο απόψε. Σε αποδόσεις άνω του 1.80 το goal/goal έχει αξία. Για fun bet μπορεί να επιλεχθεί και το over 3,5 ή over 4,5 στην αναμέτρηση.

Για ένα γκολ ΔΕΝ χάνεις! Σούπερ δώρα σε περιμένουν κάθε εβδομάδα!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις