«Σφιχτά» στην Πάτρα, combo στο Νησί

«Σφιχτά» στην Πάτρα, combo στο Νησί

Προγνωστικά: Ο Νίκος Φωτιάδης έχει επιλογές από τη Basket League αλλά και από τις χαμηλές κατηγορίες της Αγγλίας στη σαββατιάτικη στήλη του.

Καλησπέρα σε όλους. Σάββατο σήμερα χωρίς πολλούς αγώνες, παρ’ όλα αυτά έχοντας αναλύσει το κουπόνι έχω διαλέξει κάποια σημεία . Τα σημερινά προγνωστικά προέρχονται από τη Πάτρα και το Απόλλων – Ηρακλής στη Basket League, αλλά και από τη τέταρτη κατηγορία Αγγλίας.

Προγνωστικά: Ντέρμπι παραμονής στη Πάτρα

O Aπόλλων υποδέχεται τον Ηρακλή σε μια μάχη με φόντο την παραμονή στη κατηγορία. Οι Πατρινοί δεν κατάφεραν να δυσκολέψουν τον συμπολίτη Προμηθέα και γνώρισαν συντριβή με 80-60. Δεν σκοράρουν πολύ, αφού ο μέσος όρος στα τελευταία τους παιχνίδια είναι κάτω από τους 70 πόντους. Ο «Γηραιός» δεν τα κατάφερε εντός έδρας με τη Λάρισα και δέχτηκε 90 πόντους, γνωρίζοντας την έβδομη συνεχόμενη ήττα.

Γίνεται αντιληπτό πως αν ο Ηρακλής θέλει να μείνει στη κατηγορία δεν γίνεται να δέχεται τόσους πόντους από ομάδες στα ίδια επίπεδα με αυτόν. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να σπάσουν το αρνητικό σερί και η άμυνα είναι ο μόνος τρόπος. Στους τελευταίους δέκα αγώνες του Απόλλωνα μπαίνουν κατά μέσο όρο 149 πόντοι, κάτι ανάλογο περιμένω και εδώ. Αφού οι γηπεδούχοι θα βγουν πιο σοβαροί, διαλέγω το under 155,5 σε απόδοση 1.80 στη Novibet.

Ανώτερη η Έξετερ

Η Έξετερ φιλοξενεί την Στίβενεϊτζ για την 39η αγωνιστική της League Two Αγγλίας. Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι στους τελευταίους πέντε αγώνες και μετά την ισοπαλία στην έδρα της Πορτ Βέιλ, χρειάζονται τους τρεις βαθμούς . Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν γευτεί τη χαρά της νίκης για εννιά αγώνες και έχουν μπει σε μπελάδες, αφού οι θέσεις του υποβιβασμού δεν απέχουν πολύ.

Η άνοδος είναι κοντά για την Έξετερ που απομακρύνεται από τα play off και πάει για απευθείας προβιβασμό. Οι αγώνες μεταξύ τους έχουν μονόπλευρο αποτέλεσμα, αφού η Στίβενεϊτζ δεν έχει κερδίσει κανένα από τα τελευταία οχτώ παιχνίδια τους, ενώ μετράει πέντε συνεχόμενες ήττες στην έδρα της Έξετερ. Πάνω από πέντε γκολ δεν μπαίνουν ούτε στους φετινούς αγώνες ούτε στις μεταξύ τους αναμετρήσεις οπότε διαλέγω τον άσο με under 4,5 σε απόδοση 1.95 από τη Novibet.

Το 21ο γκολ το πανηγυρίζεις όπου και αν είσαι!

Μονό
17:00
Έξετερ - Στίβενεϊτζ
1 & under 4,5
1.95
BET: 15 units
Μονό
17:00
Απόλλων Πάτρας - Ηρακλής
Under 155,5
1.80
BET: 35 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις