Καθαρίζουν την πρωτιά οι Liquid

προγνωστικά

Προγνωστικά από eSports και πιο συγκεκριμένα από το CS:GO στα τουρνουά ESL Pro League και Fantasyexpo έχει σαββατιάτικα ο Μερτζανίδης.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, αφού κάνουμε διάλειμμα για εθνικές και σπουδαία ματς δεν υπάρχουν, θα ασχοληθούμε με τα eSports. Δυάδες με μακροχρόνια αλλά και με σημεία για αύριο και σήμερα. Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά τα προγνωστικά μας στο CS:GO.

  • Μπορεί να είμαστε σχεδόν στο τέλος των ομίλων στο ESL Pro League, αλλά ακόμα έχουμε ανοικτό τον τελευταίο όμιλο που πιστεύω θα μας χαρίσει αρκετό θέαμα. Στον τρίτο όμιλο οι Liquid με την σημερινή νίκη εξασφαλίζουν την πρόκριση, ενώ θα παλέψουν και για την 1η θέση που οδηγεί κατευθείαν στα προημιτελικά. Αντιμετωπίζουν τους πιο αδύναμους του ομίλου (ίσως και όλου του τουρνουά) άρα προβλέπω εύκολη επικράτηση με 2-0.
  • Συνεχίζουμε με τον ίδιο όμιλο και συγκεκριμένα με τους BIG. Αρκετά ανταγωνιστικοί οι Γερμανοί, αλλά έχασαν στις λεπτομέρειες το ματς με τους Players (Πρώην Gambit). Πιστεύω θέλει το ματς περισσότερο από τους Godsent, οι οποίοι δεν έχουν και ούτε είχανε βλέψεις για κάτι καλύτερο. Επιλέγουμε την νίκη των Γερμανών για την δυάδα μας.
  • Στα μακροχρόνια μας τώρα θα επιλέξουμε από τον τελευταίο όμιλο να προκριθεί στα play off οι Astralis, οι οποίοι έχουν ένα έμπειρο ρόστερ και αρκετά ικανό για να προκριθεί. Στον ίδιο όμιλο είναι και το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης, το οποίο μας έχει πληρώσει αρκετές φορές στο παρελθόν και δεν είναι άλλο από τους Natus Vincere. Η παρέα του «S1mple» θέλει να προσθέσει και άλλο τρόπαιο στο ράφι και για αυτό θα προσπαθήσουν να γλυτώσουν τα μπαράζ και να πάνε κατευθείαν στα προημιτελικά. Επιλέγουμε τους «NAVI» για νικητές ομίλου και τους Astralis να προκριθούν.
  • Τέλος για να κλείσουμε τα μακροχρόνια μας και να μπορούμε να τα συνδυάσουμε θα πάμε στο Fantasyexpo Cup και θα ποντάρουμε στους ENCE, οι οποίοι έχουν προκριθεί στο ESL Pro League, αλλά παίζουν και ενδιάμεσο τουρνουά πιο χαλαρό και για αυτό θεωρείται ένα από τα φαβορί μαζί με τους Fnatic. Δεν στηρίζονται σε έναν παίκτη, αφού τα kills μοιράζονται, αλλά σίγουρα έχουν αρκετό ταλέντο όλοι τους και μπορούν να οδηγήσουν την ομάδα στον τελικό. Θα πάρουμε για πιο ασφαλή επιλογή το να φτάσουν στον τελικό ενώ η κατάκτηση θα μπει με τους Natus Vincere.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Δυάδα απόδοσης 2.30
17:00
Team Liquid - Party Astronauts
Ακριβές σκορ: 2-0
1.50
20:30
BIG - Godsent (27/03)
1
1.53
BET: 25 units
Μακροχρόνια δυάδα απόδοσης 2.32
ESL Pro League
Πρόκριση: Astralis
1.60
Fantasyexpo Cup
Να φτάσει στον τελικό: ENCE
1.45
BET: 30 units
Μακροχρόνια δυάδα απόδοσης 4.00
ESL Pro League
Νικητής ομίλου D: Natus Vincere
1.60
Fantasyexpo Cup
Νικητής: ENCE
2.50
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις