ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Ρουλέτα: Όλα τα συστήματα & οι στρατηγικές

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Ρουλέτα: Όλα τα συστήματα & οι στρατηγικές

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Ρουλέτα: Όλα τα συστήματα & οι στρατηγικές

Ρουλέτα στην εικόνα και στο άρθρο αναλύεται τόσο τρόπος παιχνιδιού ρουλέτας όσο και όλα τα συστήματά της.

Ρουλέτα: Πότε ανακαλύφθηκε, πως παίζεται και ποια τα συστήματά της; Υπάρχουν κερδοφόρα συστήματα με ασφάλεια;

Ρουλέτα: Όλα τα διαθέσιμα συστήματα & πώς να βγάλεις χρήματα

Η ρουλέτα ανακαλύφθηκε το 1700 και η εξάπλωση της είναι τεράστια σε όλο τον κόσμο από τις αρχές του 1800. Σε περίπου 320 χρόνια ιστορίας αρκετοί παίχτες προσπάθησαν να βρουν στρατηγικές ώστε να φτάσουν πιο κοντά στην νίκη. Οι προσπάθειες αυτές οδήγησαν στην δημιουργία ουκ ολίγων συστημάτων. Παρακάτω θα αναλύσουμε τα βασικότερα συστήματα αυτά και θα ελέγξουμε κατά πόσο είναι εφικτά.

Σύστημα Martingale

Το πιο δημοφιλές σύστημα κόκκινο – μαύρο ονομάζεται Martingale. Αυτό το σύστημα χρησιμοποιείται συνήθως σε παιξίματα όπως κόκκινο – μαύρο, μονά – ζυγά κλπ με την κλασσική απόδοση του 1:1 (50% win). To Μartingale προτείνει ουσιαστικά σε κάθε ήττα του παίχτη να διπλασιάζει το ποντάρισμα του. Σε περίπτωση νίκης επιστρέφει στο αρχικό του ποντάρισμα. Με αυτόν τον τρόπο με κάθε διπλασιασμό, ο παίκτης θα καλύπτει την χασούρα όλων των προηγούμενων στοιχημάτων μέχρι την πολυπόθητη νίκη.

Προσοχη! Υπάρχει μια παγίδα. Δεν γίνεσαι πλούσιος από αυτό το σύστημα. Για παράδειγμα με αρχικό ποντάρισμα 5€, μετά από 6 συνεχόμενες ήττες ο παίχτης θα πρέπει να είναι διατεθειμένος να ποντάρει 320€  ώστε να κερδίσει 5€!

Σύστημα Paroli

Γνωστό και ως αντίθετο του Martingale. Ουσιαστικά προτείνει τον διπλασιασμό σε περίπτωση νίκης ως και τρεις συνεχόμενες φορές. Στο αρχικό σου ποντάρισμα επιστρέφεις στην 4η σερί νίκη ή σε περίπτωση ήττας.

Το Paroli βασίζεται ξεκάθαρα στην τύχη του παίχτη. Για να είναι αοτελεσματικό πρέπει να υπάρχουν συνεχόμενες νίκες. Στην τύχη λοιπόν, ο καθένας μπορεί να βασιστεί και στην δικιά του τύχη για αυτό και δεν υπάρχουν στατιστικά και αναλύσεις για το συγκεκριμένο σύστημα.

Σύστημα D’Alembert

Αυτό το σύστημα αφορά συντηρητικούς παίχτες. Ο παίκτης προσθέτει ένα συγκεκριμένο ποσό στο ποντάρισμά του κάθε φορά που χάνει, ενώ αφαιρεί το ίδιο ποσό από το στοίχημά του σε κάθε νίκη του.

Για να γίνει πιο κατανοητό, έστω πως έχουμε αρχικό ποντάρισμα 10€ και ορίζουμε ως ποσό αυξομείωσης το 1€:

Παρτίδα 1: Ποντάρισμα 10€ – Νίκη (-1€)

Παρτίδα 2: Ποντάρισμα 9€ – Νίκη (-1€)

Παρτίδα 3: Ποντάρισμα 8€ – Ήττα (+1€)

Παρτίδα 4: Ποντάρισμα 9€ – Ήττα (+1€)

Παρτίδα 5: Ποντάρισμα 10€ – και ούτω καθεξής

Το D’Alembert είναι μία μέτρια στρατηγική για τον παίχτη καθώς χρειάζεται υπομονή και επιμονή. Θα βοηθήσει πιθανόν στην συντήρηση του μπάτζετ για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, αλλά δεν μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες για κέρδος.

Σύστημα Labouchere

Στο σύστημα αυτό το ποντάρισμα βγαίνει από μια μαθηματική ακολουθία. Η ακολουθία αυτή όταν φτάσει στο τέλος της, επιστρέφουμε στην αρχή της.

Ο παίχτης ορίζει από την αρχή του παιχνιδιού ποιο είναι το επιθυμητό κέρδος και ποιο το μέγιστο πόσο που ευκαιρεί να χάσει. Αν και το Labouchere βασίζεται στα μαθηματικά , ο παίχτης σε ένα σερί ηττών μπορεί να χάσει πρόωρα όλο το μπάτζετ του.

Σύστημα Fibonacci

Άλλο ένα σύστημα που βασίζεται σε μαθηματική ακολουθία. Για να κατανοήσουμε το σύστημα πρέπει να ξέρουμε τουλάχιστον τους πρώτους αριθμούς της ακολουθίας Fibonacci: 0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89, 144. Γνωρίζοντας την παραπάνω ακολουθία προχωράμε στις ακόλουθες κινήσεις:

Ξεκινάμε από τον πρώτο αριθμό της ακολουθίας (που μπορούμε να ποντάρουμε), δηλαδή το 1€ (το οποίο ο καθένας μπορεί να το αυξήσει αναλόγως το μπάτζετ του). Ποντάρουμε 1€ μέχρι να χάσουμε, τότε πηγαίνουμε στο επόμενο νούμερο της ακολουθίας και ποντάρουμε 2€. Αν κερδίσουμε προχωράμε στα 3€, ενώ αν χάσουμε επιστρέφουμε στο 1€.

Αν είμαστε στο στοίχημα των 3€ και χάσουμε, προχωράμε στα 5€, ενώ αν χάσουμε οπισθοχωρούμε δύο νούμερα της ακολουθίας κι επιστρέφουμε στο 1€. Αντίστοιχα αν βρισκόμαστε σε ποντάρισμα 21€ και χάσουμε θα πάμε πίσω στα 8€.

Το σύστημα Fibonacci γνωρίζεται από πολλούς παίχτες. Από τα πιο γνωστά συστήματα. Ουσιαστικά βοηθάει τον κάθε παίχτη να ελέγχει το μπάτζετ του μέσω της μαθηματικής ακολουθίας του. Όμως από πουθενά δεν προκύπτει πως ο παίχτης αυξάνει τις πιθανότητες κέρδους.

Σύστημα James Bond

Αυτό το σύστημα προτείνει συγκεκριμένα στοιχήματα για τον παίχτη. Αν πάρουμε ποντάρισμα 200 μονάδες, ως το πιο κλασσικό ποντάρισμα στην στρατηγική James Bond τότε:

140 μονάδες στους μεγάλους αριθμούς (19-36)

50 μονάδες στην 6η γραμμή (13-18)

10 μονάδες στο μηδέν (0).

Έτσι αποκτούμε ελαφρώς κάποιες πιθανότητες με το μέρος μας ώστε να κερδίσουμε σε ένα απλό ποντάρισμα μάυρο – κόκκινο ή μονά – ζυγά. Αν έρθει ένας αριθμός από το 1 έως το 12 και χάσουμε το στοίχημα, τότε εφαρμόζουμε Martingale.

Το James Bond ίσως αποτελεί μία βελτιωμένη εκδοχή του Martingale, η οποία θέλει μεγάλο αρχικό κεφάλαιο και σαφώς η επικινδυνότητα χάσιμο μεγάλου ποσού παραμένει στο παιχνίδι.

Σύστημα Oscar’s Grind

To Oscar’s Grind αποτελεί ένα αρκετά πολύπλοκο ρουλέτα σύστημα κόκκινο-μαύρο, το οποίο παρουσιάζει αυξομειώσεις αντίθετες στο αποτέλεσμα της μπίλιας και βάσει του κέρδους τη στιγμή που παίζετε.

Δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικό στο παιχνίδι σας, πέρα από την ταλαιπωρία να συμπεράνετε ποιο θα είναι το επόμενο στοίχημά σας.

Ρουλέτα Σύστημα Τόξο

Παλιά τεχνική που εφάρμοζαν αρκετοί παίχτες. Βασίζονταν στη λογική πως ο κρουπιέρης ρίχνει τη μπίλια και γυρίζει τον τροχό με συγκεκριμένη δύναμη, οπότε ο παίκτης θα μπορούσε να προβλέψει σε ποια περιοχή του τροχού θα κατέληγε η μπίλια.

Ωστόσο, η αντίθετη φορά της μπίλιας σε κάθε παρτίδα, αλλά και τα 8 διαμάντια που έχουν τοποθετηθεί σε κάθε τροχό, αναιρούν κάθε υποψία ορθότητας της συγκεκριμένης στρατηγικής, αφού δίνουν στην μπίλια μία εντελώς τυχαία τροχιά σε κάθε παρτίδα.

Υπάρχουν κερδοφόρα συστήματα στη ρουλέτα

Η πιο κερδοφόρα ρουλέτα στρατηγική είναι να ξέρεις πότε να σταματήσεις και να ορίζεις στην αρχή πάντα ένα κεφάλαιο που είσαι στην θέση να χάσεις. Η ρουλέτα είναι φτιαγμένη με τρόπο τέτοιο ώστε τα καζίνο live να κερδίζουν πάντα, χωρίς να υπάρχει τρόπος να χάσουν το πλεονέκτημά τους.

Ο καλύτερος τρόπος είναι να διασκεδάσεις παίζοντας και όχι με το να αυξήσεις το ‘’πορτοφόλι’’ σου. Να θυμάσαι πάντα πως κερδισμένος είναι αυτός που δεν χάνει αρχικά.

Όρισε ένα ποσό μέγιστης ήττας κι ένα ποσό επιθυμητού κέρδους πριν την πρώτη μπίλια. Σε όποιο κι από τα δύο σημεία κι αν φτάσεις, σταμάτα το παιχνίδι. Αυτό είναι το καλύτερο σύστημα για ρουλέτα. Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος να περιορίσεις την ήττα σου, αλλά και να υπάρχουν πιθανότητες να φύγεις κερδισμένος.

Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι το σύστημα ρουλέτας κόκκινο-μαύρο;

Στην ουσία είναι το σύστημα Martingale, όταν υπάρχει μόνο το ποντάρισμα σε χρώμα.

Ποια είναι τα πιο γνωστά συστήματα για ρουλέτα;

Κάποια από τα πιο δημοφιλή ρουλέτα συστήματα είναι τα Martingale, Fibonacci, D’Alembert και Labouchere.

Και δώρο* χωρίς κατάθεση και τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις