Έλα να πάμε στο Νησί και το 2.77

Έλα να πάμε στο Νησί και το 2.77

Προγνωστικά Σαββάτου: Δυάδα από τις μικρές κατηγορίας της Αγγλίας προτείνει ο Χρήστος Μυλωνάς σε απόδοση 2.77

Γεια σας φίλες και φίλοι του koubanezos.gr. Στο σημερινό κουπόνι του Σαββάτου ξεχωρίζουν οι αγώνες από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, απ’ όπου προέρχεται και η σημερινή μου δυάδα. Πάμε όμως να δούμε ποια είναι τα σημεία που ξεχώρισα.

Προγνωστικά League One

Ξεκίνημα με την αναμέτρηση της Σέφιλντ Γουένσντεϊ εναντίον της Τσέλτεναμ.

Στην 7η θέση βρίσκεται η γηπεδούχος και σε απόσταση μίας θέσης και ενός βαθμού από τα play off ανόδου. Βρίσκεται σε καλή φόρμα, καθώς από τα τελευταία τρία παιχνίδια στην έδρα της, επικράτησε στα δύο και έφερε μία ισοπαλία με συντελεστή τερμάτων 12-3. Έχει την ευκαιρία λοιπόν νικώντας να προσπεράσει την 6η Σάντερλαντ και να μπει για τα καλά στη μάχη της ανόδου.

Η Τσέλτεναμ από την άλλη βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και χωρίς ουσιαστικό κίνητρο, αφού ούτε απειλείται με υποβιβασμό, αλλά ούτε και κυνηγάει την άνοδο. Είναι απογοητευτική εκτός έδρας, καθώς στα τελευταία δέκα παιχνίδια, κέρδισε μόνο την Μόρκαμ, η οποία βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις.

Με βάση τα παραπάνω λοιπόν θα κρατήσω τον άσσο σε απόδοση 1.65 στο Pamestoixima.gr.

Κουπόνι League Two

Η περιήγησή μας στην Αγγλία κλείνει με την αναμέτρηση της Έξετερ με την Στίβενεϊτζ.

Στη 2η θέση της βαθμολογίας βρίσκεται η γηπεδούχος και στόχος της είναι να παραμείνει εκεί ή τουλάχιστον να βρίσκεται στην πρώτη τριάδα που δίνει την απευθείας άνοδο στην επόμενη κατηγορία. Βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα, καθώς στα τελευταία πέντε παιχνίδια, έχει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Πολύ δυνατή και στην έδρα της με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε.

Η Στίβενεϊτζ είναι στην 22η θέση, μόλις μια θέση πάνω από τον υποβιβασμό από τον οποίο απέχει τρεις βαθμούς και θα παλέψει μέχρι τέλους για να τον αποφύγει. Είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση με τέσσερις ήττες και μόλις μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε και συντελεστή τερμάτων 3-12. Από τις χειρότερες εκτός έδρας ομάδες της κατηγορίας με μόλις μία νίκη σε 18 παιχνίδια και συντελεστή τερμάτων 11-31.

Κρατάω τον άσσο εδώ σε απόδοση 1.68 στο Pamestoixima.gr.

To νέο Golden 21 έφτασε στο Pamestoixima.gr και είναι δωρεάν για όλους!​

Δυάδα απόδοσης 2.77
17:00
Σέφιλντ Γουένσντεϊ - Τσέλτεναμ
1
1.65
17:00
Έξετερ - Στίβενεϊτζ
1
1.68
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις