Βιλερμπάν – Ολυμπιακός: Κερδίζει και καθαρίζει

Βιλερμπάν - Ολυμπιακός

Το Bet of the Day ποντάρει στην αναμέτρηση Βιλερμπάν - Ολυμπιακός. Στο χέρι του το πλεονέκτημα. Η καψούρα του καλοκαιριού.

Το Bet of the Day επανέρχεται μπασκετικά, σε μία ακόμη αποστολή των «ερυθρολεύκων» στη Γαλλία. Βιλερμπάν – Ολυμπιακός για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Στάδιο: «Αστρομπάλε»

Χωρητικότητα: 5.556 θεατές

Διαιτητές: Λάτισεβς, Πέρε, Ντραγκόσεβιτς

Μεταξύ τους παράδοση: Στις έντεκα μεταξύ τους αναμετρήσεις, ο Ολυμπιακός έχει επικρατήσει επτά φορές και η Βιλερμπάν τέσσερις. Στον πρώτο γύρο, η ελληνική ομάδα έκανε περίπατο στο ΣΕΦ, κερδίζοντας με 89-54.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 42.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Βιλερμπάν

Θέση: 13η με ρεκόρ 8-17 (έχουν αφαιρεθεί οι αγώνες με τις ρωσικές ομάδες).

Ρεπορτάζ: Επιτέλους νίκη για την ομάδα του Πάρκερ μετά από οκτώ συνεχόμενες ήττες στη διοργάνωση. Με μπροστάρη τον Οκόμπο, στήριγμα τον σταθερό Τζόουνς και αποκάλυψη τον πιτσιρικά Γουεμπανιάμα, πέρασε από το Κάουνας, νικώντας με 72-68 τη Ζαλγκίρις. Δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο. Εντός έδρας έχει τέσσερις συνεχόμενες ήττες.

Winmasters – O% Γκανιότα* κάθε μέρα.

Stat attackΣκοράρει 72,5 πόντους και δέχεται 78,7.

Αγωνιστικά νέα: Αμφίβολος μόνο ο Μόργκαν.

Ολυμπιακός

Θέση: 3η με ρεκόρ 17-9 (έχουν αφαιρεθεί οι αγώνες με τις ρωσικές ομάδες).

Ρεπορτάζ: Δεύτερο παιχνίδι σε γαλλικό έδαφος σε αυτή τη διαβολοβδομάδα και ο Μπαρτζώκας ελπίζει να μην δει το ίδιο αποτέλεσμα. Η πρώτη αποστολή, προχθές, ήταν αποτυχημένη. Ήττα με 92-72 από τη Μονακό του διαστημικού Μάικ Τζέιμς. Ο Βεζένκοφ άργησε να πάρει μπρος, ο Φαλ τα πήγε πολύ καλά, αλλά οι δύο οργανωτές (Σλούκας, Ουόκαπ) ήταν σε κακή βραδιά. Η χθεσινή ήττα της Εφές κάνει τα πράγματα ευκολότερα για τον Ολυμπιακό, καθώς με νίκη απόψε ουσιαστικά καθαρίζει με το πλεονέκτημα έδρας.

Stat attack: Σκοράρει 80,2 πόντους, ενώ δέχεται 75,1. Έχει πέντε νίκες στα δεκατρία εκτός έδρας ματς που έχει δώσει.

Αγωνιστικά νέα: Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα για την ομάδα του Μπαρτζώκα.

Βιλερμπάν - Ολυμπιακός: Κερδίζει και καθαρίζει

ΕκτίμησηΟ ορισμός αυτού που λένε «must win» παιχνίδι για τον Ολυμπιακό. Θέλει να καθαρίσει με το πλεονέκτημα και μπορεί να το κάνει απέναντι σε μια ομάδα που δεν τρομάζει. Σίγουρα η Βιλερμπάν έχει επιστροφές και μπορεί να πιάσει τους μέσους όρους της στην επίθεση. Έχει επιθετικά όπλα, όπως ο Οκόμπο, ο Τζόουνς και ο Λάιτι, ο οποίος έφτασε μια ανάσα από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι! Νίκη για τους Πειραιώτες, σε ένα παιχνίδι που μπορεί να ανέβει πάνω από τους 143 πόντους.

  • Ο Λάιτι είναι εξαιρετικός σουτέρ και μπορεί να βρει ελεύθερα σουτ αν η άμυνα του Ολυμπιακού προσαρμοστεί στον Οκόμπο. Πέρυσι στο «Αστρομπάλ» σκόραρε 17 πόντους με 2/3 τρίποντα. Μπορεί και φέτος και αξίζει στην απόδοση που δίνεται.
Combo
21:00
Βιλερμπάν - Ολυμπιακός
2 (-1,5) & over 143,5
1.95
Ειδικό
21:00
Βιλερμπάν - Ολυμπιακός
Λάιτι over 1,5 τρίποντο
2.37
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις