Το τέλος της Cinderella του NCAA

Προγνωστικά μπάσκετ

Match combo επιλογή στα προγνωστικά μπάσκετ από το παιχνίδι με το ξεκάθαρο φαβορί στο τουρνουά του κολλεγιακού μπάσκετ.

Καλημέρα σε όλους και όλες. Στο τελικό τουρνουά του NCAA, το οποίο θα με απασχολήσει στα σημερινά προγνωστικά μπάσκετ, έχουμε φτάσει πλέον στην φάση των «16» ή Sweet Sixteen όπως ονομάζεται στην Αμερική. Τα ξημερώματα της Παρασκευής και του Σαββάτου θα γίνουν και οι οκτώ αγώνες που θα οδηγήσουν στην φάση των «8» ή Elite 8 που θα γίνει Κυριακή και Δευτέρα ώστε να βγουν οι τέσσερις ομάδες που θα πάνε φέτος στο Final Four στην Νέα Ορλεάνη.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 42.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Προγνωστικά μπάσκετ: Κολλεγιακό πρωτάθλημα NCAA

Από τους τέσσερις αγώνες για τους οποίους έχουμε τη δυνατότητα να γράψουμε, επιλέξαμε αυτόν με το ξεκάθαρο φαβορί. Πιο συγκεκριμένα μιλάμε για τον αγώνα του Περντιού εναντίον του Σεντ Πίτερς. Η ομάδα από το πανεπιστήμιο του Περντιού έχει υπάρξει και Νο1 στα rankings κατά την διάρκεια της χρονιάς και θεωρείται από την αρχή της σεζόν ένα από τα φαβορί για να βρεθεί στο Final 4 και γιατί όχι και για να πάρει τον τίτλο. Αντιθέτως η ομάδα από το πανεπιστήμιο του Σεντ Πίτερς είναι η μεγάλη έκπληξη του τουρνουά ή αλλιώς η Cinderella όπως χαρακτηριστικά ονομάζονται οι ομάδες που κάνουν τέτοια πορεία έκπληξη ενώ δεν τις περιμένει κανείς.

Το Περντιού έφτασε ως εδώ με μια εύκολη νίκη στον πρώτο γύρο εναντίον του Γιέιλ και με μια πιο δύσκολη νίκη δέκα πόντων εναντίον της ομάδας του πανεπιστημίου του Τέξας. Το Σεντ Πίτερς σόκαρε τον κόσμο του κολλεγιακού μπάσκετ νικώντας ένα από τα φαβορί το πανεπιστήμιο του Κεντάκι στην παράταση και την ομάδα του Μάρει Στέιτ που επίσης ήταν φαβορί στην μεταξύ τους αναμέτρηση.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Η πορεία του Σεντ Πίτερς είναι εντυπωσιακή αλλά κάποια στιγμή θα έρθει το τέλος για την Cinderella του τουρνουά και η εκτίμησή μου είναι ότι θα γίνει τώρα. Ως εκ τούτου θα ποντάρω σε ένα match combo που περιέχει τρεις ασφαλείς επιλογές. Αρχικά τη νίκη του Περντιού με χάντικαπ -5,5 πόντων (το βασικό line άνοιξε στο -12,5). Θα το συνδυάσουμε με το να μπουν συνολικά πάνω από 126,5 πόντοι όταν 147,5 είναι ο μέσος όρος του Περντιού και 136 του Σεντ Πίτερς στους πρώτους δύο αγώνες του τουρνουά. Η τρίτη μας επιλογή θα είναι να βάλει 10+ πόντους ο βασικός φόργουορντ του Περντιού Τρέβιον Ουίλιαμς που είχε 22 πόντους στον αγώνα ενάντια στο Τέξας και δείχνει να είναι σε αρκετά καλή κατάσταση.

Το match combo αυτό που το βρίσκουμε στην Stoiximan και είναι συνολικής αξίας 2.40.

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες ότι και αν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα!

Combo
01:00
Πέρντιου Μπόιλερμεϊκερς - Σεντ Πίτερς Πίκοκς
Πέρντιου -5,5 AH & συνολικοί πόντοι over 126,5 & Τρέβιον Γουίλιαμς over 10,5 πόντοι
2.40
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις