Ολοκλήρωση «διαβολοβδομάδας» με ειδικά παικτών

Ολοκλήρωση «διαβολοβδομάδας» με ειδικά παικτών

Ποικιλία επιλογών στα ειδικά παικτών έχει ο Στυλιαράς από το σημερινό πρόγραμμα της Euroleague.

Χαιρετώ όλη την παρέα του Κουβανέζου. Ολοκληρώνεται σήμερα η τελευταία «διαβολοβδομάδα» για την κανονική διάρκεια στη Euroleague. Η μελέτη έβγαλε επιλογές από τα ειδικά παικτών, τα οποία έβαλα και στα σημερινά προγνωστικά μπάσκετ. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές.

21.000€ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΕΠΑΘΛΟ

Προγνωστικά μπάσκετ: Με τα under στη Γαλλία

Η Βιλερμπάν φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο «Αστρομπάλ» σε ένα παιχνίδι που το βαθμολογικό κίνητρο είναι μονόπλευρο και το έχουν οι «ερυθρόλευκοι». Η ομάδα του Μπαρτζώκα προέρχεται από βαριά ήττα από τη Μονακό με 92-72 και σίγουρα θέλει να αντιδράσει για να εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας για τα play off. Στοιχηματικά, έχω ξεχωρίσει δύο επιλογές από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Η πρώτη είναι οι under 2,5 ασίστ του Τόμας Γουόκαπ. Στα τελευταία επτά παιχνίδια του Ολυμπιακού στην Euroleague, ο Αμερικανός μόλις σε ένα έδωσε τρεις ασίστ, ενώ στα υπόλοιπα έξι μοίρασε 2,1,1,2, 0 και 0 αντίστοιχα. Μάλιστα, στο παιχνίδι που έδωσε τρεις, κόντρα στη Μονακό έμεινε στο παρκέ πάνω από 30 λεπτά, αφού ο Σλούκας δεν ήταν σε καλή μέρα. Εκτιμώ πως απόψε ο Γούοκαπ θα επιστρέψει στα λεπτά του φετινού του μέσου όρου, κοντά στα 20 δηλαδή και δύσκολα θα βρει πάνω από τρεις ασίστ κόντρα στη Βιλερμπάν.

Από την ίδια αναμέτρηση, θεωρώ πολύ καλή επιλογή το under 10,5 στους πόντους του Ντέιβιντ Λάιτι. Ο Αμερικανός φόργουορντ της Βιλερμπάν σκοράρει 9,6 πόντους κατά μέσο όρο τη φετινή σεζόν. Πολύ σημαντικό δεδομένο αποτελεί το γεγονός ότι οι Γάλλοι αγωνίζονται πλέον πλήρεις, αφού έχει επιστρέψει από τον τραυματισμό του και ο Έλι Οκόμπο, ο οποίος παίρνει πολλές προσπάθειες επιθετικά. Χαρακτηριστικό είναι ότι πριν δύο μέρες, ο Λάιτι κόντρα στην Ζαλγκίρις πήρε μόλις ένα σουτ εντός πεδιάς, παρά το γεγονός ότι έμεινε στο παρκέ 28 λεπτά! Εκτιμώ πως μόνο αν ο Λάιτι είναι εξαιρετικά εύστοχος θα πετύχει πάνω από έντεκα πόντους κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ολοκλήρωση «διαβολοβδομάδας» με ειδικά παικτών

Εκμεταλλεύεται την απουσία του Χόλινς ο Ντόμπριτς

Στο Βερολίνο η Άλμπα υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα. Οι Σέρβοι θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να διεκδικήσουν τις πιθανότητες τους να μπουν στην πρώτη οκτάδα. Απόψε θα αγωνιστούν χωρίς τον πολύ καλό σουτέρ Χόλινς και τον αναπληρωματικό γκαρντ Λάζιτς. Από αυτές τις απουσίες αναμένω να επωφεληθεί ο Όγκνιεν Ντόμπριτς. Ο Σέρβος γκαρντ αποτελεί έναν αρκετά αξιόπιστο σκόρερ με πολύ καλό περιφερειακό σουτ. Οι απουσίες που έχει η ομάδα του Ράντονιτς θα του δώσουν μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής, άρα και περισσότερα σουτ. Στα 3/4 τελευταία παιχνίδια του Ερυθρού στην Euroleague ο Ντόμπριτς πέτυχε δύο τρίποντα, ενώ και τη Δευτέρα για το πρωτάθλημα είχε 2/7 σουτ πίσω από τα 6.75μ. κόντρα στην Τσιμπόνα. Στο 2.10 προσφέρονται στη Novibet τα over 1,5 εύστοχα τρίποντα του Ντόμπριτς

Επιπλέον, επειδή η Άλμπα είναι μία από τις χειρότερες άμυνες της διοργάνωσης, θα πάω και με τους 15+ πόντους του Σέρβου, με χαμηλότερο ποντάρισμα.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Combo με value στη Βαρκελώνη

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, η Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» τη Φενέρμπαχτσε. Πέραν του γνωστού τραυματία Χίγκινς, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν θα έχει στην αποψινή αναμέτρηση στη διάθεσή του τον Γιοκουμπάιτις. Η απουσία του Λιθουανού γκαρντ αμέσως φέρνει αξία στα over των Έξουμ και Κούριτς που αγωνίζονται αμφότεροι στην περιφέρεια. Πιο συγκεκριμένα, θα πάμε με το over 7,5 πόντων του Έξουμ και το over 1,5 τρίποντο του Κούριτς. Εξάλλου, ο Αυστραλός πετυχαίνει 8+ πόντους στα 6/8 τελευταία των Ισπανών στην Euroleague, ενώ και ο Κούριτς είναι φαρμακερός σουτέρ έχοντας ευστοχήσει σε τέσσερα τρίποντα στα 2/3 τελευταία ματς των «μπλαουγκράνα».

Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε.

Ειδικό
21:00
Βιλερμπάν - Ολυμπιακός
Γουόκαπ under 2,5 ασίστ
1.95
BET: 15 units
Ειδικό
21:00
Βιλερμπάν - Ολυμπιακός
Λάιτι under 10,5 πόντοι
1.85
BET: 15 units
Ειδικό
21:00
Άλμπα Βερολίνου - Ερυθρός Αστέρας
Ντόμπριτς over 1,5 τρίποντο
2.10
BET: 15 units
Ειδικό
21:00
Άλμπα Βερολίνου - Ερυθρός Αστέρας
Ντόμπριτς 15+ πόντοι
3.45
BET: 5 units
Combo
22:00
Μπαρτσελόνα - Φενέρμπαχτσε
Έξουμ over 7,5 πόντοι & Κούριτς over 1,5 τρίποντο
4.55
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις