Ποιος είναι ο τύπος με το μεγαλύτερο πιθανό κέρδος;

στοίχημα trixie

Στοίχημα trixie: Τι είναι και τι πρέπει να κάνεις για να κερδίσεις; Γιατί πολλοί παίκτες προτιμούν τον εν λόγω τύπο στοιχήματος;

ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Το στοίχημα trixie αποτελεί ένα από τα πολλαπλά στοιχήματα που μπορούν να αποφέρουν μεγαλύτερα κέρδη στον παίχτη, αλλά τον αναγκάζουν να καρδιοχτυπήσει και περισσότερο μέχρι να τα καταφέρει. Σε αυτή την περίπτωση, όμως, οι πιθανότητες λειτουργούν περισσότερο υπέρ του παίχτη, σε σύγκριση με ένα οποιοδήποτε άλλο πολλαπλό στοίχημα σαν το παρολί.

Αυτό συμβαίνει, επειδή ο παίχτης δεν χρειάζεται να κερδίσει σε όλα τα στοιχήματα που θα βάλει, αλλά τουλάχιστον σε δύο. Αναλυτικότερα, στο trixie ο παίχτης επιλέγει τρεις αγώνες και με αυτούς δημιουργεί τρεις δυάδες και μια τριάδα (επομένως τέσσερα στοιχήματα). Αν αντικαταστήσουμε τους αγώνες με γράμματα (πρώτος αγώνας Α, δεύτερος Β κ.ο.κ.), μπορούμε να συμβολίσουμε αυτούς τους συνδυασμούς κάπως έτσι: ΑΒ, ΑΓ, ΒΓ, ΑΒΓ. Όταν έρθει η ώρα της επαλήθευσης, καθένας από αυτούς τους γραμματικούς συνδυασμούς πρέπει να ελεγχθεί για το αν κέρδισε. Αν, για παράδειγμα, το στοίχημα Α προέβλεπε νίκη του γηπεδούχου και κέρδισε και το Γ ισοπαλία και κέρδισε επίσης, ο παίχτης μπορεί να εισπράξει τη δυάδα ΑΓ. Σε περίπτωση που κερδίσει και το στοίχημα Β (το οποίο θα μπορούσε να προβλέπει νίκη της γηπεδούχου), κερδίζει τις τρεις δυάδες και την τριάδα, οπότε τα κέρδη του πολλαπλασιάζονται.

Πολλοί παίχτες, λοιπόν, προτιμούν το στοίχημα trixie, όχι μόνο γιατί προσφέρει τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών, αλλά και γιατί είναι ένα από τα απλούστερα στοιχήματα συνδυασμών, με αποτέλεσμα να γίνονται πιο εύκολα οι υπολογισμοί.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 42.000 ευρώ αυτή την εβδομάδα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις