Παρεμβάσεις ΕΕΕΠ για τα πρακτορεία ΟΠΑΠ

Παρεμβάσεις ΕΕΕΠ για τα πρακτορεία ΟΠΑΠ

Η ΕΕΕΠ αποφάσισε να προχωρήσει και σε μια σειρά διευκολύνσεων και ρυθμίσεων για τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ.

Ειδικότερα, αποφασίστηκαν ρυθμίσεις που λύνουν πάγια ζητήματα των πρακτόρων του ΟΠΑΠ που έχουν να κάνουν κυρίως με την εσωτερική διάταξη των πρακτορείων, τα χωρίσματα αλλά και τις θέσεις των οθονών προβολής ώστε, για παράδειγμα, να εξυπηρετούνται και οι πελάτες που κάθονται σε εξωτερικούς χώρους.

Σε επόμενο στάδιο η ΕΕΕΠ θα εξετάσει και θα γνωμοδοτήσει και για άλλα ζητήματα όπως για παράδειγμα η απαλλαγή των τελών λειτουργίας των καταστημάτων ΟΠΑΠ για το 2020 και το 2021 λόγω της πανδημίας του κορονοϊού που κράτησε κλειστά τα πρακτορεία για πολλούς μήνες.

Μια ακόμη παρέμβαση για την οποία δουλεύει η ΕΕΕΠ αφορά την εισαγωγή στη χώρα μας της πανευρωπαϊκής λοταρίας “Eurojackpot” μέσω των πρακτορείων του ΟΠΑΠ.

Από την ΕΕΕΠ, εκτιμάται πως η προσθήκη του συγκεκριμένου παιχνιδιού θα ενισχύσει τα πρακτορεία που βλέπουν τα έσοδά τους να μειώνονται λόγω της ανόδου του διαδικτυακού τζόγου, ενώ έχουν δεχτεί και ένα ισχυρό πλήγμα τα τελευταία χρόνια λόγω της πανδημίας.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις