UEFA European Qualifiers: τα τελευταία εισιτήρια για το Μουντιάλ 2022 «κρίνονται» στην COSMOTE TV

UEFA European Qualifiers: τα τελευταία εισιτήρια για το Μουντιάλ 2022 «κρίνονται» στην COSMOTE TV

Στην τελική ευθεία μπαίνει η «κούρσα» για τα UEFA European Qualifiers, με την COSMOTE TV να μεταδίδει τους αγώνες της ημιτελικής και της τελικής φάσης.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Πέμπτη 24/3 και την Τρίτη 29/3, αντίστοιχα. Στο πρόγραμμα μεταδόσεων των καναλιών COSMOTE SPORT ανήκουν και τα διεθνή φιλικά παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το UEFA Nations League 2022-2023. Στο «ντεμπούτο» του, ο νέος προπονητής της Εθνικής μας, Γκουστάβο Πογιέτ θα «μετρήσει» τις δυνάμεις της νέας του ομάδας κόντρα στη Ρουμανία (Παρασκευή 25/3, 20.15, COSMOTE SPORT 1HD) και το Μαυροβούνιο (Δευτέρα 28/3, 21.00, COSMOTE SPORT 1HD).

Οι τελευταίες «μάχες» με φόντο το Μουντιάλ 2022

Ένα βήμα πριν τον τελικό βρίσκονται οι ομάδες, που θα διεκδικήσουν τα 3 τελευταία εισιτήρια για τη συμμετοχή τους στο Μουντιάλ του 2022. Ποιες θα καταφέρουν να περάσουν στον τελικό των UEFA European Qualifiers και να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση; Η απάντηση θα δοθεί στην COSMOTE TV.

Το 21ο γκολ το πανηγυρίζεις όπου και αν είσαι!

Την Πέμπτη 24/3 στις 21.45 θα δοθεί η σέντρα για τα παιχνίδια της ημιτελικής φάσης, στην οποία θα αναμετρηθούν τα ζευγάρια Ουαλία-Αυστρία (Path A, COSMOTE SPORT 5HD), Σουηδία-Τσεχία (Path B, COSMOTE SPORT 3HD), Πορτογαλία-Τουρκία (Path C, COSMOTE SPORT 1HD) και Ιταλία-Βόρεια Μακεδονία (Path C, COSMOTE SPORT 2HD).

Την Τρίτη 29/3 στις 21.45 θα μεταδοθούν οι τελικοί του Path Β (COSMOTE SPORT 2HD) και του Path C (COSMOTE SPORT 1HD). Στον τελικό του Path B θα αναμετρηθεί η φιναλίστ Πολωνία με τον νικητή του ματς Σουηδία-Τσεχία, ενώ στον τελικό του Path C θα «παλέψουν» για την πρόκριση οι νικητές των ζευγαριών Πορτογαλία-Τουρκία και Ιταλία-Βόρεια Μακεδονία.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις