Πορτογαλία – Τουρκία: Ο τελικός χωράει μόνο έναν

Πορτογαλία - Τουρκία

Το Bet of the Day της Πέμπτης έχει προκριματικά παγκοσμίου κυπέλλου και πιο συγκεκριμένα το Πορτογαλία - Τουρκία.

Σπουδαία αναμέτρηση το Πορτογαλία – Τουρκία για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου. Το Bet of the Day έχει όλες τις λεπτομέρειες.

  • «Ντραγκάο» (50.399), Πόρτο.
  • Το Παγκόσμιο Κύπελλο θα διεξαχθεί στο Κατάρ από τις 21 Νοεμβρίου μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου.
  • Την Ευρώπη θα εκπροσωπήσουν 13 χώρες, από τις οποίες γνωρίζουμε τις 10.  Οι άλλες τρεις θα βγουν μέσα από τα play off.
  • Στα play off μετέχουν 12 ομάδες, οι οποίες έγιναν 11 μετά τον αποκλεισμό της Ρωσίας. Οι 11 ομάδες είναι χωρισμένες σε τρία γκρουπ.
  • Σε κάθε γκρουπ θα διεξαχθούν τρία παιχνίδια: οι δύο νοκ άουτ ημιτελικοί και ο νοκ άουτ τελικός, ο οποίος θα δώσει στον νικητή την πρόκριση.

Πορτογαλία

Ρεπορτάζ: Είχε την ευκαιρία για απευθείας πρόκριση στη τελική φάση, αλλά στο ματς τελικό με τη Σερβία ηττήθηκε με ανατροπή. Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι βολευόταν ακόμη και με την ισοπαλία, αλλά δε τα κατάφερε. Πλέον ο δρόμος για τη τελική φάση περνάει από τα play off.

Απουσίες: Αρκετές απουσίες για τους Πορτογάλους ειδικά στην αμυντική γραμμή. Τραυματίες οι Ρούμπεν Νέβες, Ντίας, και Άντονι Λόπεζ. Τιμωρημένοι οι Κανσέλο και Ρενάτο Σάντσες. Με covid-19 ο Πέπε.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Πατρίσιο – Σέντρικ, Φόντε, Ινάσιο, Γκερέιρο – Μουτίνιο, Φερέιρα, Μπρούνο Φερνάντες – Ζότα, Μπερνάρντο Σίλβα, Ρονάλντο.

Stat attack: No/goal τα τρία από τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια των Πορτογάλων.

(Golden 21) δωρεάν για όλους/εντελώς δωρεάν!

Τουρκία

Ρεπορτάζ: Μετά τη συντριβή από την Ολλανδία και τη πρόσληψη του Γερμανού Κουντς, η Τουρκία μέτρησε τέσσερα παιχνίδια χωρίς ήττα με τρεις νίκες. Έτσι κατάφερε να μπει τη τελευταία στιγμή στα play off και έχει ένα κίνητρο παραπάνω, καθώς ο τελικός του ομίλου γίνεται στο Ικόνιο.

Απουσίες: Χωρίς προβλήματα η αποστολή της Τουρκίας για τον ημιτελικό.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Τσακίρ – Σελίκ, Σογιουντζού, Ντεμιράλ, Ερκίν – Κόκτσου, Οζντεμίρ – Ουντέρ, Τσαλχάνογλου, Ακτούρκογλου – Γιλμάζ.

Stat attack: Over 2,5 οι πέντε από τις τελευταίες έξι αναμετρήσεις των Τούρκων.

Πορτογαλία - Τουρκία: Ο τελικός χωράει μόνο έναν

Μεγάλο κίνητρο εκατέρωθεν, αλλά η Πορτογαλία σίγουρα έχει το know how σε τέτοιες αναμετρήσεις. Δύσκολα θα τη ξαναπατήσουν οι Πορτογάλοι, που έχουν τη ποιότητα για να καθαρίσουν το παιχνίδι, απέναντι στους επικίνδυνους, αλλά αφελείς στα μετόπισθεν, Τούρκους.

Combo
21:45
Πορτογαλία - Τουρκία
1 & over 2,5
2.05
Σκορ
21:45
Πορτογαλία - Τουρκία
Anytime score: 2-1
4.25
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις