Καθαρίζει εύκολα η Πορτογαλία

προγνωστικά

Προγνωστικά με δύο δυάδες από Nations League και Προκριματικά Παγκόσμιου κυπέλλου σε Ευρώπη και Ασία

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, δεν μας έκανε την χάρη η Λάτσιο και δεν σκόραρε στο ντέρμπι, ενώ η ΚΠΡ μπορεί να ξεκίνησε στο πρώτο δεκάλεπτο με γκολ όμως δεν κατάφερε να βρει άλλο. Σήμερα, και γενικά αυτήν την εβδομάδα θα ασχοληθούμε με τις εθνικές ομάδες και κυρίως με τα προκριματικά του παγκόσμιου κυπέλλου. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά.

  • Ξεκίνημα με την παρέα του Ρονάλντο, η οποία θα αναγκαστεί να παίξει μπαράζ για να προκριθεί στους ομίλους του Μουντιάλ. Μονά είναι τα ματς και δεν θα αφήσει περιθώρια για ελπίδα στους Τούρκους και πιστεύω θα προσπαθήσει να το καθαρίσει από νωρίς. Στην νίκη των γηπεδούχων θα πάμε με συνδυασμό το over 1,5 για να ανεβάσουμε την απόδοση.
  • Επόμενο ματς πάλι για προκριματικά και πάλι εντός Ευρώπης. Ταυτόχρονα με την Πορτογαλία την μάχη της θα δώσει και η Αυστρία μέσα στην Ουαλία. Σκληρό παιχνίδι και πιστεύω θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Καλές επιθέσεις και οι δύο ομάδες αλλά αν δεν ανοίξει το ματς δεν θα δούμε πολλά γκολ. Να μην ηττηθεί η Αυστρία θα επιλέξω αφού θεωρώ είναι πιο ολοκληρωμένη ομάδα αλλά είναι και πιο έμπειρη σε τέτοιες διοργανώσεις.
  • Στο Nations League και συγκεκριμένα στα Play out η Μολδαβία υποδέχεται το Καζακστάν για ένα εισιτήριο στην παραπάνω κατηγορία. Τα παιχνίδια είναι διπλά και περιμένω συντηρητικό παιχνίδι και από τις δύο πλευρές. Θα πάρω το under με συνδυασμό να μην ηττηθούν οι Καζάκοι, αφού τους θεωρώ πιο «δεμένους» από τους Μολδαβούς.
  • Κλείνουμε την δυάδα με σχεδόν ίδια επιλογή αλλά με το ματς Ιράκ – Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Στην τρίτη θέση που οδηγεί σε μπαράζ βρίσκονται τα Εμιράτα και με νίκη σήμερα σχεδόν εξασφαλίζουν την θέση αυτή. Το Ιράκ με νίκη σήμερα ξαναμπαίνει στο κόλπο άρα αναμένεται δυνατή μάχη στο σημερινό ματς. Δεν έχει αρκετή ποιότητα το Ιράκ και για αυτό θα πάω στο να μην βρει νίκη ενώ θα το συνδυάσω και με το under 3,5.

21.000€ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΕΠΑΘΛΟ

Δυάδα απόδοσης 3.60
19:00
Μολδαβία - Καζακστάν
Χ2 &under 2.5
2.00
19:00
Ιράκ - Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
X2 & under 3.5
1.80
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.50
21:45
Πορτογαλία - Τουρκία
1 & over 1.5
1.63
21:45
Ουαλία - Αυστρία
X2
1.53
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις