Τα τελευταία εισιτήρια για Κατάρ

Προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος από όλες τις μεγάλες μάχες για την πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ, από την Ασία, στην σημερινή στήλη του Μακράκη.

Καλημέρες σε όλους. Τις προηγούμενες ημέρες χτίσαμε ένα αρνητικό σερί. Αυτό τελείωσε το Σάββατο που βγάλαμε ένα απειροελάχιστο κέρδος. Σήμερα πάμε να βγάλουμε κανονικό κέρδος με προγνωστικά στοιχήματος, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα προκριματικά Ασίας.

Βιετνάμ – Ομάν

Και οι δύο ομάδες δεν έχουν κανένα βαθμολογικό κίνητρο. Το Ομάν είναι το φαβορί απέναντι στους ουραγούς γηπεδούχους. Το Βιετνάμ μετράει μία νίκη και επτά ήττες στον όμιλο έχοντας την χειρότερη άμυνα. Περιμένω παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες από δύο ομάδες που έχουν το γκολ. Το πρώτο τους παιχνίδι έληξε 3-1 υπέρ του Ομάν. Βρίσκω μεγάλη αξία στο Over 2,5 που παίζει στο 2.18 της Betshop.

Προγνωστικά στοιχήματος: Λίβανος – Συρία

Ο Λίβανος παίζει το τελευταίο χαρτί για πρόκριση στα μπαράζ του Μουντιάλ. Η Σύριοι από την άλλη πλευρά είναι τελευταίοι με δύο βαθμούς. Οι γηπεδούχοι εντός έδρας δυσκολεύονται πιο πολύ, κάτι το οποίο πρέπει να αλλάξουν σήμερα. Στο πρώτο παιχνίδι νίκησαν με ανατροπή 2-3. Το κίνητρο είναι μονόπλευρο, αλλά δεν μπορώ να εμπιστευτώ τελείως ομάδα που δεν έχει στην έδρα της. Στα προγνωστικά στοιχήματος θα αγοράσω την κάλυψη μαζί με το under 2,5.

Το 21ο γκολ το πανηγυρίζεις όπου και αν είσαι!

Κίνα – Σαουδική Αραβία

Οι Σαουδάραβες βρίσκονται πολύ κοντά στην δεύτερη σερί πρόκρισή τους σε Μουντιάλ, μπορώντας να πάρουν ακόμα και την πρώτη θέση αφήνοντας πίσω τα «μεγαθήρια» της ηπείρου Αυστραλία και Ιαπωνία. Μία νίκη σήμερα θα τους δώσει το «χρυσό» εισιτήριο για το Κατάρ, ενώ υπό προϋποθέσεις βολεύονται και με την ισοπαλία. Πιστεύω όμως ότι το σύνολο του Γάλλου τεχνικού Ρενάρντ έχει βάλει ως στόχο την κατάληψη της πρώτης θέσης. Εκτός έδρας έχει θέμα στο γκολ, αλλά απέναντι στους αποκλεισμένους Κινέζους που δέχονται δύο ανά παιχνίδι δεν νομίζω να έχει πρόβλημα.

Προγνωστικά στοιχήματος: Εσθονία – Κύπρος

Θα κλείσουμε με Ευρώπη και τα μπαράζ παραμονής της Γ’ κατηγορίας του Nations League. Οι αγώνες είναι διπλοί. Καμία από τις δύο εθνικές δεν νομίζω να θέλει να αγωνιστεί στην Δ’ Κατηγορία με ομάδες όπως το Λιχτενστάιν και ο Άγιος Μαρίνος. Οι Εσθονοί παλεύουν τα παιχνίδια στην έδρα τους, την ώρα που η Κύπρος εκτός έδρας είναι απλά απογοητευτική με εννιά σερί ήττες και μόλις δύο γκολ ενεργητικό. Θεωρώ ένα κλικ καλύτερους και σε λίγο καλύτερη κατάσταση τους αποψινούς γηπεδούχους και θα επιλέξω ένα μίνι-μακροχρόνιο. Τους Εσθονούς να μείνουν στην Γ’ Κατηγορία του Nations League και την ομάδα του Νίκου Κωστένογλου να υποβιβάζεται. Στις στοιχηματικές η επιλογή υπάρχει ως «πρόκριση».

Όταν θέλεις να παίξεις υπεύθυνα, παίζεις εδώ! Betshop.gr 

Μονό
14:00
Βιετνάμ - Ομάν
Over 2,5
2.18
BET: 15 units
Combo
14:00
Λίβανος - Συρία
1Χ & under 2,5
2.02
BET: 30 units
Combo
17:00
Κίνα - Σαουδική Αραβία
2 & under 3,5
1.93
BET: 20 units
Μακροχρόνιο
Εσθονία - Κύπρος
Πρόκριση: Εσθονία
2.15
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις