Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Επιστροφή στη δράση για την Ευρώπη

προκριματικά Μουντιάλ 2022

Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Δυνατές αναμετρήσεις διεξάγονται στα play off, φαβορί οι Ιταλοί και οι Πορτογάλοι, αλλά μία θα μείνει εκτός.

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το κουπόνι της Πέμπτης για τα προκριματικά Μουντιάλ 2022 στην Ευρώπη και πάμε να δούμε τα ζευγάρια και τις αποδόσεις πρόκρισης των ομάδων, σύμφωνα με τις νόμιμες εταιρίες στοιχηματισμού. Όλα τα παιχνίδια διεξάγονται την ίδια ώρα. Θυμίζουμε, πως αναβλήθηκε το ματς της Σκωτίας με την Ουκρανίας, εξαιτίας του πολέμου, που μαίνεται, ενώ η Πολωνία πέρασε άνευ αγώνος με την Ρωσία, αφού η δεύτερη αποκλείστηκε, από την διοργάνωση για τον ίδιο λόγο.

Η Ιταλία (6) αναμένεται να περάσει στην επόμενη φάση των play fff του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αφού αγωνίζεται εντός έδρας με την Βόρεια Μακεδονία (67), με τις εταιρίες να δίνουν την πρόκριση της «Σκουάντρα Ατζούρα» στο 1.08. Εκεί θα  βρεθεί αντιμέτωπη με μία εκ των Πορτογαλίας (8) και Τουρκίας (39), που θα αναμετρηθούν μεταξύ τους στο «Ντραγκαό» της Πόρτο. Η προϊστορία είναι με το μέρος της ομάδας του Φερνάντο Σάντος, μιας και σε τέσσερα ματς έχει τρεις νίκες. Το ίδιο πιστεύουν και οι εταιρίες, που δίνουν την πρόκριση της Πορτογαλίας στο φτωχό 1.40 και εκείνη της Τουρκίας στο 4.40.

Σουηδία (17) και Τσεχία (31) θα αγωνιστούν στη «Φρεντζ Αρένα», με τον νικητή να παίζει στη συνέχεια με την Πολωνία (28). Φαβορί για πρόκριση είναι οι γηπεδούχοι με απόδοση 1.55, ενώ οι φιλοξενούμενοι πληρώνουν 2.50 μονάδες. Στο παρελθόν έχουν αγωνιστεί σε ένα φιλικό, στο οποίο δεν υπήρξε νικητής.

Τελευταίο παιχνίδι και πιο αμφίρροπο είναι αυτό μεταξύ Ουαλίας (20) και Αυστρίας (30).Η πρόκριση και των δύο  πληρώνει κοντά στο 1.90. Η ισορροπία στις αποδόσεις αποτυπώνεται και στην προϊστορία. Σε πέντε αγώνες που έχουν δώσει στο παρελθόν και οι δύο μετρούν από δύο νίκες με ένα ματς να λήγει ισόπαλο. Ο νικητής θα περιμένει  τον νικητή του ζευγαριού Σκωτία – Ουκρανία.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις