Ανοίγουν εύκολα τα ματς στην Βοιωτία

προγνωστικά

Προγνωστικά: Με το ντέρμπι της Super League 2 ανάμεσα σε Λεβαδειακό και Καλλιθέα ασχολείται απόψε ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος

Καλησπέρα στους απανταχού Κουβανέζους που διαβάζουν. Λίγα πράγματα σήμερα αλλά εμείς όπως πάντα βρήκαμε υλικό για τα προγνωστικά μας σε μία αρκετά φτωχή ποδοσφαιρικά ημέρα. Τουλάχιστον το «υπέροχο» ελληνικό ποδόσφαιρο έρχεται να μας αποζημιώσει με δύο αναμετρήσεις από την Σούπερ Λιγκ 2 και εμείς θα πάμε να εξετάσουμε την μία από αυτή.

Προγνωστικά: Λεβαδειακός – Καλλιθέα

Μεγάλο ντέρμπι στην Λιβαδειά με τον τοπικό Λεβαδειακό να αντιμετωπίζει την Καλλιθέα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην κορυφή του νότιου ομίλου και κάνουν όνειρα για επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Είναι μία από τις πιο παραγωγικές (ειδικά στην έδρα τους) ομάδες στην Super League 2. Παίζει αρκετά δυνατά, επιθετικά και μπορεί να πάρει αποτελέσματα παντού. Διαθέτει αρκετές ποιοτικές μονάδες (εξάλλου όσο θυμούνται είχε νικήσει και τον Ολυμπιακό) ενώ θέλει να νικήσει την σημερινή αναμέτρηση ώστε… να αφήσει πίσω του τους αντιπάλους, ανοίγοντας αρκετά την ψαλίδα για όλους.

ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΧΡΥΣΑΦΙ

Στην αντίπερα όχθη η Καλλιθέα παίζει ένα από τα πιο κρίσιμα χαρτιά της, καθώς σε περίπτωση νίκης θα φτάσει αρκετά κοντά στην κορυφή, μειώνοντας στον έναν βαθμό από τους «Βοιωτούς». Μιλάμε για μία ομάδα που παίζει ελεύθερα και διεκδικεί πράγματα από όλους τους αγώνες της. Κρατάει σε γενικές γραμμές την άμυνα της και παίζει κυρίως για το αποτέλεσμα. Φυσικά για να πάρει κάτι από την σημερινή συνάντηση θα χρειαστεί να ανοιχτεί και να βρει ένα τέρμα ώστε να δυσκολέψει τους γηπεδούχους. 

Ο αγώνας είναι… συγκεκριμένος. Ρίσκα πρέπει να παρθούν και από τις δύο πλευρές για να έρθει το αποτέλεσμα. Στην έδρα του Λεβαδειακού εξάλλου τα παιχνίδια ανοίγουν και πολλά γκολ μπαίνουν. Εμείς θα πάμε με την επιλογή του Goal/Goal ή Over 2,5 που την συναντάμε στην εξαιρετική τιμή του 1.87 στο Stoiximan.gr για να καλύψουμε όλα τα ενδεχόμενα. 

Το 21ο γκολ το πανηγυρίζεις όπου και αν είσαι!

Μονό
15:00
Λεβαδειακός - Καλλιθέα
Goal/Goal ή Over 2,5
1.87
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις