Οι άσοι του Μαϊάμι!

Οι άσοι του Μαϊάμι!

Μακροχρόνιες επιλογές απο το MASTERS του Μαϊάμιγια να συνεχίσουμε τις πετυχημένες προβλέψεις στα προγνωστικά τένις

Καλημέρα σε όλους και όλες! H επιλογή μας από τo Κολλεγιακό τουρνουά μπάσκετ του NCAA δεν στέφθηκε με επιτυχία και θα ξαναδούμε επιλογές από αυτήν την διοργάνωση προς το τέλος της εβδομάδας όπου και ξεκινάει η φάση των 16. Μετά λοιπόν από ένα επιτυχημένο για την στήλη πρώτο Masters της χρονιάς όπου μεταξύ άλλων είχαμε 100% στις μακροχρόνιες επιλογές μας θα συνεχίσουμε στα προγνωστικά τένις με τις πρώτες (μακροχρόνιες) επιλογές από το δεύτερο Masters 1000 του Miami.

Οι άσοι του Μαϊάμι!

Προγνωστικά τένις ATP Masters 1000 Μαϊάμι

Tο τουρνουά του Miami διεξάγεται σε σκληρή επιφάνεια και ουσιαστικά αποτελεί το τελευταίο τουρνουά σε αυτή την επιφάνεια πριν την έναρξη της «χωμάτινης σεζόν» που θα κορυφωθεί φυσικά με το Roland Garros που θα διεξαχθεί στα τέλη Μαΐου. Οι συνθήκες του τουρνουά θεωρούνται πιο «γρήγορες» από αυτές του Indian Wells με συνέπεια να ευνοούνται οι παίκτες με έμφαση στο καλό σερβις και στους άσους. To περσινό τουρνουά κατέκτησε ο Πολωνός Χούμπερτ Χουρκάζ νικώντας στον τελικό τον Γιανίκ Σίνερ και ήταν από τα πρώτα Masters που έλαβε χώρα χωρίς κάποιων εκ των Ναδάλ, Τζόκοβιτς και Φέντερερ συνθήκη η οποία για διαφορετικούς λόγους θα επαναληφθεί και φέτος. Στο φετινό τουρνουά θα συμμετάσχουν οι 18 από τους 20 καλύτερους τενίστες στον τομέα με τους περισσότερους άσους στην χρονιά. Άλλος ένας από την 20άδα (Κοκκινάκης) αναμένεται να εξασφαλίσει την συμμετοχή του από τα προκριματικά όπου έχουμε και άλλα «βαριά» ονόματα του σερβις που ενδέχεται να προκριθούν (π.χ. Κέβιν Άντερσον). Στα προηγούμενα τουρνουά είχαν γίνει 1009 άσοι (το ‘21), 1129 (το ’19) και 1001 (το ’18).

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε εβδομάδα.

Εκτίμηση προγνωστικά τένις ATP Masters 1000 Miami

Η παρουσία πολλών καλών σέρβερ στο τουρνουά συγκριτικά κιόλας με το περσινό τουρνουά όπου κάποιοι είτε έλειψαν (π.χ. Μπερετίνι) είτε αποκλείστηκαν νωρίς (π.χ. Οπέλκα & Ζβέρεφ, 1ος γύρος) μας οδηγεί στην πρώτη μακροχρόνια επιλογή που είναι να γίνουν πάνω από 1046,5 άσους στην τιμή του 1,87 που βρίσκουμε στην Novibet.

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες ότι και αν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα!

Το παιχνίδι παίζεται στο γήπεδο Novibet

Μακροχρόνιο Μαϊάμι
Ειδικά στοιχήματα τουρνουά
Over 1046,5 συνολικοί άσοι
1.87
BET: 35 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις