Μονακό – Ολυμπιακός με live streaming και 0% γκανιότα*

Μονακό – Ολυμπιακός με live streaming και 0% γκανιότα*

Μετά τη μεγάλη σε έκταση νίκη επί του Παναθηναϊκού, ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στο Μόντε Κάρλο για τον αγώνα με τη Μονακό (22:00).

Οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν ότι θα έχουν τον πρώτο λόγο για την 4η θέση, η οποία δίνει και το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs, παλεύοντας παράλληλα και για την 3η. Ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι χωρούν περιθώρια για χαλάρωση. Κόντρα στον Παναθηναϊκό, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα έπιασαν τρομερή απόδοση. Η νίκη ήρθε πολύ εύκολα για τους και πλέον εδραιώθηκαν στην 3η θέση με 17-8.

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας, έχουν δύο παιχνίδια περισσότερα από την Αναντολού Εφές, η οποία τους ακολουθεί στο 13-10 και την Αρμάνι που είναι στο 16-7. Αυτό που καλούνται να κάνουν από εδώ και στο εξής οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι να επαναλάβουν την εμφάνιση που έκαναν κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλό τους. Και όχι αυτή που έκαναν στο Βερολίνο με αντίπαλο την Άλμπα, όπου γνώρισαν την τελευταία ήττα τους με 90-75. Αυτή είναι και η μοναδική απώλεια στα τελευταία 12 παιχνίδια σε Basket League και Euroleague.

Μονακό – Ολυμπιακός 1 (-1,5): 1.98 2 (+1,5): 1.86

Η Μονακό έχει στόχο να διατηρηθεί στην πρώτη οκτάδα, ώστε να μπει στα playoffs. Η αποστολή της δεν είναι εύκολη, αφού έχει μεγάλο ανταγωνισμό από τον Ερυθρό Αστέρα και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Η γαλλική ομάδα αριθμεί δύο ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια στην διοργάνωση, με πιο κοντινή αυτή από την Μπαρτσελόνα εκτός έδρας (88-83).

Πάντως στα δέκα πιο πρόσφατα ματς που έχει δώσει σε όλες τις διοργανώσεις μετράει εννέα νίκες και έχει μόνο μία ήττα, αυτή στην Καταλονία. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, ο Ολυμπιακός διέλυσε την άμυνα των Μονεγάσκων στο ΣΕΦ, με 86-65 με κορυφαίο τον Τάιλερ Ντόρσεϊ (18π., 7ρ., 4 ασ.).

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής**.

Η regular season της Euroleague όπως θα ήθελες να είναι…

*ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις