Ακτινογραφία κουπονιού (Τετάρτη 23/3) – Σημαντικό ματς στη Λειβαδιά, δύσκολη αποστολή για Ολυμπιακό

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Τετάρτη 23/3): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ακτινογραφία κουπονιού (Τετάρτη 23/3) - Σημαντικό ματς στη Λειβαδιά, δύσκολη αποστολή για Ολυμπιακό

Απόλλων Πόντου – Ολυμπιακός Βόλου (15:00): Εξάποντο στη μάχη της ουράς στη Super League 2. Έμεινε για τέταρτο ματς αήττητος ο Απόλλων αυτή τη φορά κόντρα στον Απόλλων Λάρισας, όμως με τρεις ισοπαλίες. Στο 96’ έχασε ένα μεγάλο τρίποντο ο Ολυμπιακός Βόλου στην έδρα του Θεσπρωτού. Αρχίζει και τελειώνει στο Χ, στο 3.55 από τη Novibet.

Λεβαδειακός – Καλλιθέα (15:00): Ο Λεβαδειακός εκμεταλλεύτηκε το στραβοπάτημα της Καλαμάτας και με το ευρύ 6-0 απέναντι στον Ηρόδοτο, έμεινε μόνος στην κορυφή έχοντας και ματς λιγότερο. Φυσικά, μέσα στο κόλπο βρίσκεται και η Καλλιθέα ούσα μόλις στο -4 από τους γηπεδούχους. Τα σετ ωστόσο, παίζουν με την ανώτερη ομάδα κι αυτή είναι ο Λεβαδειακός. Σωστά τα 1.56 του άσου από τη Novibet.

Αβελίνο – Κατάνια (15:30): To όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα ψάχνει η Αβελίνο, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τρίτη θέση του τρίτου ομίλου της Serie C. Μόλις μία ήττα στην έδρα της σε 16 αγώνες, όμως «κολλάει» συχνά στις ισοπαλίες (7-8-1). Δύσκολα θα κινδυνεύσει η Κατάνια, ωστόσο δύσκολα θα διεκδικήσει και κάτι καλύτερο από την παραμονή. Στο 1.79 ο άσος από την Betshop.

Προμηθέας – Βίρτους Μπολόνια (19:15): Ρέστα μήπως και προλάβουν την οκτάδα και την πρόκριση στην επόμενη φάση για τους Πατρινούς. Ωστόσο, με τέσσερις μόλις νίκες μετά από 15 παιχνίδια, οι ελπίδες δεν είναι πολλές. Ανώτερη ομάδα η Ιταλοί, δικαιολογημένες οι χαμηλές τιμές του διπλού. Πάμε στο over 162.5 πόντων, στο 1.90 από τη Stoiximan.

Μονακό – Ολυμπιακός (21:00): Δύσκολο ματς για τους «ερυθρόλευκους» στο Πριγκιπάτο, όμως παράλληλα και ευκαιρία εδραίωσης στην τετράδα. Με την ψυχολογία που δίνει η τεράστια νίκη επί του «αιώνιου εχθρού», Παναθηναϊκού, μπορεί να φύγει με το διπλό. Με σκαμπανεβάσματα σε αποτελέσματα και απόδοση οι Γάλλοι. Στο διπλό του 1.87 από τη Stoiximan.

Για ένα γκολ ΔΕΝ χάνεις! Σούπερ δώρα σε περιμένουν κάθε εβδομάδα!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις