Παναθηναϊκός – Μπάγερν: Ψάχνουν αντίδραση οι «πράσινοι»

Παναθηναϊκός - Μπάγερν

Το Bet of the Day επισκέπτεται το ΟΑΚΑ για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπάγερν με τρεις επιλογές να προκρίνονται στο τελικό παιχνίδι.

Εκκίνηση «διαβολοβδομάδας» σήμερα για την Euroleague και έτσι το Bet of the Day δεν θα μπορούσε να μην είναι μπασκετικό. Η προσοχή μας στρέφεται στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μπάγερν Μονάχου για την 31η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Στάδιο: ΟΑΚΑ

Χωρητικότητα: 21.098

Διαιτητές: Ιερεθουέλο, Κόλιενσιτς, Κοβάλσκι

Μεταξύ τους παράδοση: Στα εννέα παιχνίδια που έχουν δώσει οι δύο ομάδες στην Euroleague, ο Παναθηναϊκός μετρά πέντε νίκες και η Μπάγερν τέσσερις. Στις αναμετρήσεις που οι «πράσινοι» ήταν γηπεδούχοι, το ρεκόρ είναι υπέρ τους με 4-0.

 

Παναθηναϊκός

Θέση: 14η με ρεκόρ 7-20

Ρεπορτάζ: Γνώρισε πολύ βαριά ήττα στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό την περασμένη Πέμπτη με 101-73 για την Ευρωλίγκα, πραγματοποιώντας ίσως τη χειρότερη φετινή του εμφάνιση. Την Κυριακή κέρδισε τον Κολοσσό για το πρωτάθλημα στη Ρόδο με 64-88 χάρη στο εντυπωσιακό δεύτερο ημίχρονο που έκανε, τρέχοντας επιμέρους σκορ 0-32 ανάμεσα σε τρίτη και τέταρτη περίοδο! Κορυφαίος σε ακόμα ένα παιχνίδι για την ομάδα του Πρίφτη ο Νέντοβιτς με 27 πόντους. Το κλίμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό στο «πράσινο» στρατόπεδο και σίγουρα μία νίκη κόντρα στη Μπάγερν θα βοηθούσε να βελτιωθεί ενόψει και της συνέχειας.

Stat attack: Διαθέτει μία από τις χειρότερες επιθέσεις στην Euroleague, αφού σκοράρει 73,8 πόντους ανά αγώνα, ενώ δέχεται 80,5. Νέντοβιτς και Μέικον είναι οι επιθετικοί «πυλώνες» του «τριφυλλιού» με 13,5 και 13,3 πόντους κατά μέσο όρο. To ρεκόρ του στα εντός έδρας παιχνίδια είναι στο 6-8.

Αγωνιστικά νέα: Σε ακόμα ένα ματς θα απουσιάσουν οι Παπαπέτρου και Γιόβιτς, ενώ εκτός θα είναι και ο Μποχωρίδης.

 

Μπάγερν

Θέση: 9η με ρεκόρ 12-13

Ρεπορτάζ: Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από το τελευταίο της παιχνίδι, όταν και γνώρισε συντριβή με 96-61 από τη Βόννη για το γερμανικό πρωτάθλημα εκτός έδρας. Έκτοτε, οι προγραμματισμένες αναμετρήσεις των Γερμανών αναβλήθηκαν λόγω των κρουσμάτων Covid-19 που τους ταλαιπώρησαν. Το τελευταίο ματς που έδωσε για την Euroleague ήταν αυτό στο Μόναχο κόντρα στον Ολυμπιακό, όπου και ηττήθηκε με 88-98. Μετά τον οριστικό αποκλεισμό των τριών ρωσικών ομάδων από τη διοργάνωση, έχει βάσιμες ελπίδες να μπει στην πρώτη 8αδα που οδηγεί στα play off.

Stat attack: Σκοράρει 74,5 πόντους κατά μέσο όρο, ενώ δέχεται άλλους τόσους! Κορυφαίος σκόρερ για την ομάδα του Τρινκιέρι είναι ο Χίλιαρντ με 15,5 πόντους, ενώ ακολουθεί ο κομβικός Λούσιτς με 13,0.  Κάνει τα λιγότερα λάθη από κάθε άλλη ομάδα στην Euroleague με 11,3 ανά ματς. Το ρεκόρ της στα εκτός έδρας παιχνίδια είναι 4-8.

Αγωνιστικά νέα: Μοναδική απουσία ο τραυματίας Νικ Βάιλερ Μπαμπ.

Παναθηναϊκός - Μπάγερν: Ψάχνουν αντίδραση οι «πράσινοι»

Εκτίμηση: Ο Παναθηναϊκός θέλει να βγάλει αντίδραση και στην Euroleague μετά ο διασυρμό από τον Ολυμπιακό. Όταν αγωνίζεται στο ΟΑΚΑ, έχει στόχο μονάχα τη νίκη και αυτό θα κάνει και απόψε. Από την άλλη, η απραξία δύο εβδομάδων για την Μπάγερν σίγουρα θα επηρεάσει τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι και πριν από αυτό το διάστημα έδειχναν να μην βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Σε τιμές αουτσάιντερ, ο άσος έχει σίγουρα αξία και αποτελεί επιλογή.

Από την κατηγορία των ειδικών παικτών, έχουν μεγάλη τύχη τα over 7,5 ριμπάουντ του Παπαγιάννη. Ο ψηλός του Παναθηναϊκού διανύει τρομερή σεζόν μέχρι στιγμής, μαζεύοντας 7,7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο και είναι ο δεύτερος καλύτερος ριμπάουντερ στην Euroleague, όντας πίσω μόνο από τον Ταβάρες. Απέναντι στη Μπάγερν, η οποία δεν διαθέτει κορμιά στο μέγεθος του, ο Έλληνας σέντερ μπορεί να μαζέψει πολλά «σκουπίδια», τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά. Με το ίδιο σκεπτικό, άκρως ελκυστική είναι και η επιλογή να πετύχει double – double ο Παπαγιάννης σε απόδοση 3,85!

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Μονό
21:00
Παναθηναϊκός - Μπάγερν
1
1.95
Μονό
21:00
Παναθηναϊκός - Μπάγερν
Παπαγιάννης over 7,5 ριμπάουντ
1.70
Μονό
21:00
Παναθηναϊκός - Μπάγερν
Παπαγιάννης double-double
3.85
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις