Serie A: Πρώτο φαβορί η Μίλαν, από κοντά Ιντερ και Νάπολι

Serie A

Serie A: Συνεχίζεται η μάχη του τίτλου, με τρεις ομάδες να βρίσκονται πολύ κοντά στην κορυφή και τη Γιουβέντους να παρατηρεί διακριτικά.

Με το Μπολόνια – Αταλάντα (0-1) ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής η 30η αγωνιστική της Serie A. Η Μίλαν μετά, το διπλό στην έδρα της Κάλιαρι φιγουράρει στην πρώτη θέση με 66 βαθμούς, τρεις περισσότερους από την Νάπολι, που κέρδισε την Ουντινέζε. Η Γιουβέντους συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της στο πρωτάθλημα, αφού μετά την νίκη της επί της Σαλερνιτάνα βρίσκεται μόνη τέταρτη με 59 βαθμούς. Μόνη χαμένη η Ίντερ, που απώλεσε δύο πόντους εντός έδρας με την Φιορεντίνα (1-1) και παρέμεινε τρίτη (60β.) . Πάμε να δούμε πως κυμαίνονται οι αποδόσεις για την κατάκτηση του τίτλου.

Η πρωτοπόρος Μίλαν (66β.) πληρώνει κοντά στο 2,50 για να επιστρέψει στην κορυφή της Serie A μετά το 2011. Δεύτερο φαβορί είναι η Ίντερ (60β.) με 3,00 απόδοση, έχοντας  κι ένα ματς λιγότερο. Ακολουθεί η Νάπολι (63β.) με 4,20 απόδοση για κατάκτηση του «Σκουντέτο»  ενώ για τους  «funbet-ακιες» αξίζει μια ζαριά στην Γιουβέντους (59β.) σε απόδοση 11,00 που είναι το τέταρτο φαβορί για τον τίτλο. Η «Μεγάλη Κυρία» του ιταλικού πρωταθλήματος στους τελευταίους 16 αγώνες έχει ρεκόρ 11-5-0.

Από την επόμενη αγωνιστική (3/4) όλα τα παιχνίδια θα διεξάγονται σε ίδια μέρα και ώρα. Στο πρόγραμμα δεσπόζει το «Derby d’ Italia» μεταξύ Γιουβέντους και Ίντερ στο Τορίνο. Η Νάπολι παίζει εκτός με την Αταλάντα. Ευκαιρία λοιπόν για την Μίλαν (εντός με Μπολόνια) να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπατήματα και να αυξήσει την βαθμολογική διαφορά από τους διώκτες της .

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις