Με Φερστάπεν και Φεράρι για το 18αρι

προγνωστικά

Προγνωστικά για την Formula1 με μακροχρόνιο combo με νικητή στο πρωτάθλημα οδηγών και κατασκευαστών επιλέγει ο Φώτης Μερτζανίδης.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες. Ξεκίνημα είχαμε στην F1 και εμείς δεν μπορούμε να λείπουμε με τα προγνωστικά μας, αφού αναμένεται μεγάλη κόντρα στην κορυφή ειδικά μετά το salary cap που μπαίνει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα. Πάμε να δούμε τα δυνατά σημεία μας για φέτος, με αρκετά ελκυστικές αποδόσεις.

Προγνωστικά: Τρομερός κινητήρας για την Scuderia

Δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος ο κινητήρας της Ferrari φέτος, αφού φαίνεται πως είναι αρκετά ανώτερος από Red Bull και Mercedes. Εξάλλου φαίνεται επίσης και από την τρομερή άνοδο της Alfa Romeo και της Haas σε σχέση με πέρσι, μιας και «φοράνε» τον ίδιο κινητήρα. Σίγουρα περιμένω βελτιώσεις από την Mercedes και ίσως είναι η πιο ενοχλημένη από το salary cap, αφού τα τελευταία χρόνια τρέχανε με έναν πύραυλο εδάφους σε συνδυασμό με έναν από τους καλύτερους οδηγούς, τον Λούις Χάμιλτον.

Βλέπω την Ferrari να τα πηγαίνει καλά μετά από καιρό αλλά πιστεύω το πρωτάθλημα θα πάει ξανά στον Ολλανδό οδηγό, Μαξ Φερστάπεν. Συνοπτικά δηλαδή θα πάμε με την επιλογή του Φερστάπεν ως νικητή και με την Ferrari ως νικητή κατασκευαστών σε ένα combo με 18.00 απόδοση. Επίσης απίθανο βλέπω την συμμετοχή της Mercedes η οποία έχει αρκετά προβλήματα και δύσκολα θα τα λύσει νωρίς, με αποτέλεσμα να μου κινεί το ενδιαφέρον και ο συνδυασμός του Λεκλέρ με νικητή κατασκευαστών πάλι την Ferrari που δίνεται σε απόδοση 8.00.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Combo
Νικητής στο πρωτάθλημα οδηγών και κατασκευαστών
Σαρλς Λεκλέρ & Σκουντερία Φεράρι
8.00
BET: 25 units
Combo
Νικητής στο πρωτάθλημα οδηγών και κατασκευαστών
Μαξ Φερστάπεν & Σκουντερία Φεράρι
18.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις