Live chat με προγνωστικά!

Live blog

Live blog: Το koubanezos.gr ανεβαίνει ακόμη ένα επίπεδο για χάρη του εαυτού του και του κοινού του, ξεκινώντας με live προγνωστικά στο site.

Οπως σας ενημερώνουμε κατά καιρούς με άρθρα μας, ως koubanezos.gr προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε σε καθημερινή βάση και ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Σκοπός μας, ως έχουμε αναφέρει πολλάκις μέσω του site και των μέσων κοινωνικής δικτύωσής μας, η καλύτερη επικοινωνία με το κοινό μας. Τόσο σε ασφάλεια, όσο και σε ταχύτητα. Τα προγνωστικά δεν λείπουν καθημερινά, όμως πλέον περνάμε στο επόμενο επίπεδο ενημέρωσης. Live blog και το επόμενο βήμα είναι γεγονός για τους αρθρογράφους και το κοινό του koubanezos.gr.

Ανοίγοντας μία μικρή παρένθεση, θα χρειαστεί να αναφέρουμε πως live προγνωστικά παρέχουμε από την έναρξη της προσπάθειάς μέσω των καναλιών στο telegram. Εκεί υπάρχουν τρία κανάλια ενημέρωσης. Το live chat, όπου το κοινό επικοινωνεί με τους tipster του site, το κανάλι με τα pregame picks, αλλά και το κανάλι των live προγνωστικών. Ωστόσο, το live blog θα είναι κάτι έξτρα, κάτι διαφορετικό.

0% γκανιότα* σημαίνει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις στο Pamestoixima.gr!

Πλέον όμως και παράλληλα με τα κανάλια στο telegram ξεκινάμε ένα νέο εγχείρημα. Σκοπός μας η καθημερινή επικοινωνία μας να γίνεται μέσω του site του koubanezos.gr και παράλληλα με τα άρθρα μας, να επικοινωνούμε από το live blog μας. Εχουμε αποδείξει την ποιότητα και τη σοβαρότητα της δουλειάς μας από τα άρθρα που δημοσιεύονται καθημερινά, πλέον θα σας το αποδεικνύουμε και στο… λεπτό με live προγνωστικά στο chat.

—————-

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις