Τι είναι το στοίχημα μονό αποδεκτό και ποιο το θετικό του;

στοίχημα μονό αποδεκτό

Στοίχημα μονό αποδεκτό: Ποιος είναι ο εν λόγω τύπος στοιχήματος και ποιο είναι το θετικό του στοιχείο έναντι άλλου τύπου στοιχημάτων;

Ανάμεσα σε συνδυασμούς, συστήματα και άλλες επιλογές, υπάρχει μια που πάντοτε ξεχωρίζει (ειδικά για τους άπειρους παίχτες) χάρη στην απλότητά της. Πρόκειται για το στοίχημα μονό αποδεκτό.

Το μονό αποδεκτό είναι η απλούστερη μορφή στοιχήματος. Το μόνο που έχει να κάνει ο παίχτης είναι να στοιχηματίσει σε ένα(ν) και μόνο αγώνα/γεγονός από αυτά(ούς) που του προσφέρονται στο δελτίο. Βέβαια, και στην περίπτωση ενός μόνο αγώνα, οι επιλογές του είναι αρκετές, αλλά αυτός θα πρέπει να αρκεστεί σε μία: είτε στον νικητή του αγώνα είτε σε ισοπαλία είτε στο σκορ. Για να θεωρείται μονό αποδεκτό το στοίχημα, θα πρέπει να στοιχηματίσει σε μία μόνο από τις παραπάνω επιλογές.

Για παράδειγμα, σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου, μπορεί κάποιος να στοιχηματίσει αποκλειστικά στον νικητή (με τα σημεία 1 ή 2) ή σε ισοπαλία (Χ). Αυτό, εφόσον δε συνδυαστεί με άλλο στοίχημα είναι ένα μονό αποδεκτό. Αντίστοιχα, μπορεί να αγνοήσει το ποιος θα κερδίσει και να στοιχηματίσει αποκλειστικά στο over/under, αν δηλαδή το συνολικό σκορ του αγώνα θα ξεπεράσει ή όχι έναν προκαθορισμένο αριθμό. Και εδώ, αν δε συνδυαστεί με άλλο, πρόκειται για ένα μονό αποδεκτό στοίχημα.

Το θετικό τους στοιχείο εντοπίζεται στην απλότητά τους και στο ότι ο παίχτης είναι συγκεντρωμένος σε μια και μόνο πτυχή του αγώνα. Από την άλλη, όμως, τα κέρδη είναι μικρά, σε σύγκριση με το ποσό που στοιχηματίζεται, με αποτέλεσμα πολλοί παίχτες να προτιμούν συνδυασμούς και συστήματα.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις