Ακτινογραφία κουπονιού (Κυριακή 20/3) – Ευκαιρία για την ΑΕΚ

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Κυριακή 20/3): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ακτινογραφία κουπονιού (Κυριακή 20/3) - Ευκαιρία για την ΑΕΚ

Αρης – Παναθηναϊκός (19:00): Στο 75% η επιτρεπόμενη πληρότητα. Εξαιρετικός ο Αρης στον Πειραιά, ηττήθηκε όμως με 2-1. Τυχερός και ευτυχής ο Παναθηναϊκός για το 1-1 με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο. Με επτά απουσίες οι «Πράσινοι» στη Θεσσαλονίκη, ενώ θα ταξιδέψουν Κυριακή πρωί. Η λογική λέει πως ο Παναθηναϊκός θα προσεγγίσει αρκετά προσεκτικά το ματς και ο Αρης θα πιέσει. Ζαριές στο live εδώ.

Ρόμα – Λάτσιο (19:00): Στο 75% της χωρητικότητας, ντέρμπι της Ρώμης με μπόλικο μίσος. Κουράστηκε και αγχώθηκε την Πέμπτη η Ρόμα, πήρε εντός το 1-1 από τη Φίτεσε και συνεχίσει στο Conference League. Από το 1-0 κόντρα στη Βενέτσια προέρχεται η Λάτσιο, έχοντας μονάχα τρεις νίκες ως τυπικά φιλοξενούμενη στα τελευταία 24 ντέρμπι (13-8-3). Η Λάτσιο δείχνει να είναι ένα κλικ καλύτερη το τελευταίο διάστημα, value το διπλό του 2.75 από τη Novibet, λόγω και της κούρασης της Ρόμα.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (19:30): Ο… ευρωπαίος ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα με μπόλικη κούραση από το ταξίδι στο Βέλγιο. Εκτός μάχης οι Μιχαηλίδης, Κρέσπο, Ελ Καντουρί και ακόμη δύο κρούσματα κορωνοϊού. Ευκαιρία για την ΑΕΚ, η οποία θα παραταχθεί δίχως τους Σιμόες και Γέβτιτς. Παροξυσμός στον κόσμο μετά την εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό, περισσότεροι από 20.000 αναμένονται στις κερκίδες. Καλύτερη συνθήκη για τρίποντο δεν θα βρει η Ενωση, ο άσος πλασάρεται στον διπλασιασμό από την Stoiximan.

Κολωνία – Ντόρτμουντ (20:30): Με 50.000 θεατές. Χωρίς περιορισμούς. Πέρασε από το Λεβερκούζεν η Κολωνία με 1-0 την Κυριακή, πέρασε από το Μάιντς την Τετάρτη η Ντόρτμουντ με το ίδιο σκορ. Η Κολωνία έχει μαζέψει αρκετές απουσίες. Η Ντόρτμουντ λογικά θα έχει πίσω στην 11αδα της τον Χάαλαντ, ο οποίος στα δύο προηγούμενα ματς έπαιξε μόνο σαν αλλαγή. Παίζεται το διπλό στο 2.00 από τη Betshop.

Μαρσέιγ – Νις (21:45): Ντέρμπι νότου. Δεν έπαιξε σπουδαία στην Ελβετία, αλλά κέρδισε με 2-1 και συνεχίζει στο Conference League. Στην κόψη του ξυραφιού τα τελευταία παιχνίδια της Νις, προέρχεται από το εκτός έδρας 0-0 κόντρα στη Μονπελιέ. Εκδίκηση για το 4-1 του κυπέλλου θα ψάξουν οι γηπεδούχοι. Χωλαίνει στο Βελοντρόμ η Μαρσέιγ. Η Νις έδειξε πως ξέρει να αντέχει εκτός έδρας. Ιντριγκάρει η ισοπαλία του 3.30 από το Pamestoixima.gr.

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα (22:00): Ισπανικό classico. Από τέσσερις σερί νίκες μετρούν αμφότερες στο πρωτάθλημα. Ως ζευγάρι μετρούν τέσσερα σερί goal/goal, ενώ δεν χρειάζεται να αναφερθεί η ικανότητά τους στο σκοράρισμα. Η παρουσία του Τσάβι ανέβασε κατακόρυφα το επίπεδο της Μπαρτσελόνα, όπως και οι μεταγραφές. Ελαφρύ προβάδισμα για τη «Βασίλισσα», αλλά έως εκεί. Εκτός ο Μπενζεμά για τους γηπεδούχους, τα κλασικά προβλήματα η Μπαρτσελόνα. Χαμηλά το goal/goal στη Novibet, θα υπάρξουν ευκαιρίες στο live.

Για ένα γκολ ΔΕΝ χάνεις! Σούπερ δώρα σε περιμένουν κάθε εβδομάδα!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις