ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Η μητέρα των μαχών

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Η μητέρα των μαχών

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Η μητέρα των μαχών

Προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος με περιήγηση στο ισπανικό πρωτάθλημα. Πληθώρα επιλογών και φυσικά El Clasico μέχρι 5.40.

Γεια και χαρά σε όλους τους φίλους και αναγνώστες της στήλης και του site. Δύσκολα μεν, θετικά δε ξεκίνησε η χθεσινή μέρα. Στην αναμέτρηση Αλαβές – Γρανάδα, αν και το ημίχρονο έληξε 0-0 το τελικό 2-3, δικαίωσε κοινό και εμάς για την επιλογή των γκολ. Η δυάδα με τα γκολ δεν μας δικαίωσε αφού για πρώτη φορά φέτος δεν σκόραρε εντός η Βαγιαδολίδ, ενώ η Οσασούνα πήρε μια άνετη νίκη. Αφήνουμε όμως το κερδοφόρο χτες και πάμε στο σήμερα. Μια άκρως σημαντική αγωνιστική. Πάμε να δούμε λοιπόν το σημερινό μενού με τα προγνωστικά στοιχήματος που έχει τα πάντα μέχρι και το μεγάλο Clasico!

Προγνωστικά στοιχήματος: Το υπόλοιπο… πρόγραμμα!

Λίγο ανάποδα ξεκινάμε σήμερα, πάμε από νωρίς στο μεσημέρι και τα φυσιολογικά ματς μέχρι τα βραδινά και το… μεγάλο παιχνίδι της ημέρας.

Η ημέρα αρχίζει με την αναμέτρηση Εσπανιόλ – Μαγιόρκα. Οι Καταλανοί είναι σε αρκετά καλό επίπεδο, πήραν κάποιους βαθμούς που τους είχαν ανάγκη και βλέπουν να ξεκαθαρίζει το τοπίο με την παραμονή τους. Αντίθετα η αντίπαλος τους Μαγιόρκα έφτασε τις πέντε σερί ήττες και αρχίζουν να την ζώνουν τα φίδια. Δεν ξέρω που θα πάει αυτή η κατάσταση αλλά δεν νομίζω να κινδυνέψει. Έχει πλάνο, παράγει φάσεις, απλά δεν τις κάθονται τα αποτελέσματα. Στην ήττα με 3-0 από την Ρεάλ, έπαιξε καλά, για τα δεδομένα της και βάσει τον αντίπαλο που είχε, άγγιξε το γκολ σε αρκετές φάσεις, αλλά μετά το πέναλτι και το 2-0 στο 75′, το παράτησε το παιχνίδι.

Την προηγούμενη αγωνιστική, σε ένα από τα καλύτερα ματς της σεζόν, ηττήθηκε από την Θέλτα με 4-3 σκορ, με πέναλτι στις καθυστερήσεις, σε ένα παιχνίδι που το είχε σημαδέψει. Δεν ξέρω αν η άνετη Εσπανιόλ θα κάνει κάποιο δώρο, δεν έχει λόγο άλλωστε, αλλά δεν νομίζω να συνεχιστεί ο κατήφορος της Μαγιόρκα για πολύ. Πρώτο σημείο τα γκολ, δεύτερο η νίκη των φιλοξενούμενων με κάλυψη.

Λίγο αργότερα έχουμε την αναμέτρηση Θέλτα – Μπέτις. Η Θέλτα θέλει να κλειδώσει την υπόθεση παραμονή. Η Μπέτις θέλει να παραμείνει τουλάχιστον στις πρώτες πέντε θέσεις της βαθμολογίας. Θεωρητικά θα έκανα κουβέντα για μοιρασιά. Αλλά… Η Θέλτα εντός είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική, θέλει να κερδίζει και για το χατίρι των οπαδών της. Η Μπέτις την Πέμπτη, έπαιζε για το Europa. Στην τελευταία φάση του αγώνα έφερε την σειρά στα ίσια και πήγε παράταση και δυστυχώς για αυτήν στο τελευταίο λεπτό της παράτασης, δέχτηκε γκολ, από λάθος της άμυνας και έχασε την πρόκριση. Υπολογίστε συν οκτώ απουσίες βασικών παιχτών. Ίσως ο πιο value bet άσσος του Σαββατοκύριακου. Δεν μου αρέσει να γίνομαι γραφικός αλλά έτσι τον βλέπω.

Από την αναμέτρηση Κάντιθ – Βιγιαρεάλ, λογική και σε καλή απόδοση η νίκη των φιλοξενούμενων, αν θέλουν να διατηρηθούν σε θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν. Καλή και μαχητική η Κάντιθ, αλλά μια σοβαρή Βιγιαρεάλ την κερδίζει.

Στο ντέρμπι Σεβίλλη – Ρεάλ Σοσιεδάδ, θα πόνταρα στο Χ. Το αφήνω εκτός όμως, λίγο η κούραση και η απογοήτευση της Σεβίλλης, αποκλείστηκε την Πέμπτη από την Γουέστ Χάμ στην παράταση, αλλά και οι απουσίες, η κάθε ομάδα έχει από μισή ντουζίνα παίχτες εκτός, όλοι τους βασικοί, δεν αξίζει το ρίσκο.

Το παιχνίδι παίζεται στο γήπεδο Novibet

El Clasico

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα

  • Το μεγαλύτερο ντέρμπι της Ισπανίας και την Υφηλίου.
  • Μεταδίδεται ζωντανά σε πάνω από 40 χώρες και το παρακολουθούν κατά μέσο όρο πάνω από ένα δις.
  • Διαιτητής έχει οριστεί ο Χουάν Μαρτίνεζ. Δεν φοβάται να βγάζει την κάρτα, κίτρινου και κόκκινου χρώματος. Σε έντεκα αναμετρήσεις ως άρχων του αγώνα τη φετινή σεζόν, έχει μ.ό. 4,4 κίτρινες και 0,4 κόκκινες.

Επιτέλους Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα. Σύγκρουση τιτάνων στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Η Ρεάλ ισοπεδώνει όποιον βρει στο διάβα της. Μετά την επική πρόκριση εις βάρος της Παρί με μοναδικό σόου του Μπενζεμά, νίκησε εμφατικά, 3-0 την Μαγιόρκα, δείχνοντας ότι φέτος εντός των τειχών αυτή είναι το αφεντικό στο πρωτάθλημα. Πέραν από την αδυναμία των υπολοίπων να την πιέσουν βαθμολογικά, είναι σχετικά πιο μεστή από άλλες χρονιές, δεν κάνει πολλά λάθη, ενώ και οι γκέλες της έχουν περιοριστεί σε σχέση με άλλες χρονιές. Εξαιρετική δουλειά και διαχείριση του έμψυχου δυναμικού από την αλεπού των πάγκων, Αντσελότι. Η αλήθεια είναι ότι θέλει να ξεμπερδέψει με το πρωτάθλημα, η διαφορά των δέκα βαθμών δίνει μια ασφάλεια, αλλά μπάλα είναι, ποτέ δεν ξέρεις, για να δει τι θα κάνει με το Champions League και την αναμετρήσεις με την Τσέλσι, με πολύ πιθανή την προοπτική συμμετοχής σε έναν ακόμη τελικό. Δεν κατάφερε τελικά να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις ο Καρίμ Μπενζεμά. Εκτός επίσης και ο Μεντί.

Η Μπαρτσελόνα από την άλλη πλήρως ανανεωμένη και πιο ενθουσιώδης υπό της οδηγίες του Τσάβι. Ενός Τσάβι που θα γυρίσει ξανά σαν αντίπαλος στη Μαδρίτη, αλλά όχι με στολή παίχτη αλλά ως προπονητής. Οι Καταλανοί παίζουν καλύτερα από τα Χριστούγεννα και μετά, αλλά έχουν πολλά θέματα ακόμα. Την Πέμπτη στο Europa, πιέστηκαν. Μετά την λευκή ισοπαλία εντός, στην Τουρκία βρέθηκαν προς στιγμή πίσω στο σκορ και μέχρι να σκοράρουν και να πάρουν την πρόκριση (1-2), ίδρωσαν. Η αμυντική αστάθεια δεν μπορεί να διορθωθεί φέτος. Στην μεταγραφική περίοδο του Γενάρη έκανε κάποιες καλές και ποιοτικές κινήσεις, ο θηριώδεις Τραορέ, ο killer Ομπαμεγιάνγκ και ο φέρελπις Φεράν Τόρες, είναι μερικές από αυτές. Ωστόσο έχει πολύ δρόμο ακόμα για να επανέλθει στα δικά της στάνταρ. Μοναδικός στόχος φέτος το Europa σαν τίτλος, ενώ και το να κλειδώσει την είσοδο της στην τετράδα, δεν είναι και πολύ εύκολο, καθώς υπάρχουν τουλάχιστον τρεις ομάδες που καιροφυλαχτούν να την πετάξουν εκτός. Για το ντέρμπι με την Ρεάλ εκτός μάχης έχουν τεθεί οι Σέρτζι Ρομπέρτο, Ανσού Φατί, Ουμτιτί και αμφίβολος, χωρίς πολλές ελπίδες συμμετοχής ο Αμερικανός μπακ Ντεστ.

Στο Golden 21 δεν χάνεις για ένα γκολ διαφορά! Μεγάλα δώρα για όλους!​

Τι παίζουμε

Σύγκρουση τιτάνιων αμαξοστοιχιών έχουμε! Και οι δύο σε φοβερή φόρμα. Η Ρεάλ έχει πέντε σερί νίκες, συνολικό απολογισμό εντός 10-4-0, ενώ τον τελευταίο χρόνο με τον Αντσελότι στον πάγκο της, έχει σε όλες τις διοργανώσεις μια ήττα όλη κι όλη και αυτή από την Σέριφ στην πρεμιέρα των φετινών ομίλων του Champions League! Η Μπαρτσελόνα τρέχει αήττητο έντεκα αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ για το πρωτάθλημα έχει να ηττηθεί από τις 4/12/21 από την Μπέτις. Έκτοτε μετράει οκτώ νίκες και τέσσερις ισοπαλίες σε δώδεκα αγώνες. Πολύ θα ήθελε η Ρεάλ να την κερδίσει ξανά, στον πρώτο γύρο την είχε με 2-1 και πολύ πιο άνετα από ότι δείχνει το σκορ, να διαλύσει τις όποιες αμφιβολίες για το ποιος είναι το αφεντικό φέτος στο πρωτάθλημα. Η Μπαρτσελόνα θέλει την νίκη, για να έχει τον πρώτο λόγο για την τετράδα, να ιδρώσει την Ρεάλ και να της σπάσει το αήττητο. Πολλά μπορούν να γίνουν σε αυτόν τον αγώνα, πρώτο σημείο το Χ, fun bet με λογική όμως το anytime σκορ 2-2.

Θα έγραφα και για την La Liga 2 αλλά ήδη ανοίχτηκα πολύ λόγω Clasico, μια ματιά στα γκολ να ρίξετε, αξίζουν.

Αυτά λοιπόν για σήμερα από τα προγνωστικά στοιχήματος. Καλή συνέχεια σε όλους.

Μονό
15:00
Εσπανιόλ - Μαγιόρκα
Over 2,5
2.20
BET: 10 units
Μονό
15:00
Εσπανιόλ - Μαγιόρκα
2 dnb
2.50
BET: 10 units
Μονό
17:15
Θέλτα - Μπέτις
1
2.30
BET: 40 units
Μονό
17:15
Κάντιθ - Βιγιαρεάλ
2
1.83
BET: 10 units
Μονό
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα
Χ
3.50
BET: 5 units
Σκορ
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα
Anytime score: 2-2
5.40
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις