Προβλέψεις Κυριακής: Επτά αγώνες για τα 21.000 ευρώ!

Στο Golden 21 του Pamestoixima.gr δεν επιλέγουν άλλοι για σένα! Εσύ αποφασίζεις!

Προγνωστικά από το koubanezos.gr στο νέο παιχνίδι του Pamestoixima.gr, το Golden 21.

To koubanezos.gr δηλώνει δυναμικά «παρών» στο νέο παιχνίδι του Pamestoixima.gr. Το Golden 21 ήρθε και μοιράζει κάθε εβδομάδα 21.000 ευρώ – αν θέλετε να μετέχετε, διαβάστε μας.

Πρακτικά τι πρέπει να κάνουμε; Απλά βήματα.

Να εγγραφούμε στο pamestoixima.gr – αν δεν είμαστε ήδη εγγεγραμμένοι.

  1. Να βρούμε επτά αγώνες με άθροισμα, ακριβώς, 21 γκολ από συγκεκριμένες λίγκες.
  2. Ποιες; Super League (Ελλάδα), Premier League (Αγγλία), La Liga (Ισπανία), Serie A (Ιταλία), Bundesliga (Γερμανία), Ligue 1 (Γαλλία), Eredivisie (Ολλανδία), Primeira Liga (Πορτογαλία) και Pro League (Βέλγιο).
  3. Το εγγυημένο έπαθλο για τον νικητή, που θα βρει σωστά 21 γκολ σε 7 παιχνίδια μίας εβδομάδας, είναι 21.000 ευρώ. Αν δεν βρεθεί νικητής που πρόβλεψε τα 21 γκολ το χρηματικό ποσό μεταφέρεται και προστίθεται στα 21.000 ευρώ της επόμενης εβδομάδας.
  4. Ο παίκτης του Pamestoixima.gr που θα βρει 21 γκολ σε 8 εβδομάδες θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ! Σε περίπτωση περισσότερων νικητών το ποσό μοιράζεται ισόποσα.
  5. Επόμενο βήμα; Προγνωστικά. Επτά αγώνες για το Σαββατοκύριακο. Με τη σκέψη να στριφογυρίσουν περίπου στα 3 γκολ.

Ακόμη μία εβδομάδα για το Golden 21 και αν δεν πρόλαβες να συμμετάσχεις την πρώτη εβδομάδα, εδώ είμαστε. Η ομάδα του koubanezos.gr είναι εδώ να σου δώσει μια χείρα βοηθείας έστω και την ύστατη στιγμή. Πάμε να δούμε για αυτό το Σάββατο.

Λέστερ – Μπρέντφορντ: Δεν πατάει καλά η Λέστερ, αλλά κακή μπάλα δεν παίζει. Η Μπρέντφορντ αισίως αρκετά ανεβασμένη, έχει συμπληρώσει δύο σερί νίκες με πειστικές εμφανίσεις. Ομάδες που τους αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο και με κίνητρο για τη νίκη εκατέρωθεν. Θεωρώ θα δούμε παιχνίδι με γκολ, με το εύρος του στα δύο με τέσσερα τέρματα.

Γιουβέντους – Σαλερνιτάνα: Από τη συντριβή και τον αποκλεισμό στο Champions League η Γιουβέντους. Θα ψάξει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, απέναντι στην ουσιαστικά υποβιβασμένη Σαλερνιτάνα. Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας, προφανώς δεν τίθεται θέμα φαβορί. Κάπου στα τρία με τέσσερα τέρματα.

Λειψία – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Ξεκούραστη η πολύ φορμαρισμένη Λειψία, καθώς πέρασε άνευ αγώνων στα προημιτελικά του Europa League. Από την παράταση κόντρα στην Μπέτις έρχεται η Άιντραχτ, η οποία πανηγύρισε την πρόκριση στο 120′. Δεν είναι σάκος του μποξ, μια λογική σε διαστάσεις ήττα, είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Το 21ο γκολ το πανηγυρίζεις όπου και αν είσαι!

Ρεμς – Λιόν: Το εντός έδρας 1-1 κόντρα στην Πόρτο, έδωσε την πρόκριση στη Λιόν στα προημιτελικά του Europa League. Επόμενος στόχος, το όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στο πρωτάθλημα, με τον Μπος να κάνει λόγο για τριάδα. Δίχως σκοτούρες η Ρεμς, αναμένεται να προσφέρει κι αυτή με τη σειρά της στο σκοράρισμα.

Ρόμα – Λάτσιο: Το ντέρμπι της «αιώνιας πόλης». Σε καλύτερο μομέντουμ δείχνει η Λάτσιο, που σπριντάρει μήπως και προλάβει να διεκδικήσει την έξοδο στο επόμενο Champions League. Τα είδε όλα κόντρα στη Φίτεσε η Ρόμα, όμως το 1-1 του Έιμπραχαμ της έδωσε την πρόκριση στα προημιτελικά του Conference League. Πάντα με γκολ τα μεταξύ τους, ταβάνι τα τέσσερα τέρματα.

Μπενφίκα – Εστορίλ: Τεράστια πρόκριση για τη Μπενφίκα εις βάρος του Άγιαξ στο Champions League. Πρέπει να μαζέψει τη διαφορά από τη πρώτη δυάδα, μετά τη γκέλα της προηγούμενης αγωνιστικής. Η Εστορίλ ούτε κρύο, ούτε ζέστη, αλλά με μόλις δύο νίκες στα δέκα τελευταία δεν τη λες και σε καλή κατάσταση. Σαφές φαβορί οι γηπεδούχοι, αλλά οι μαζεμένοι φιλοξενούμενοι δεν θα αφήσουν το σκορ να ξεφύγει. Από τα δύο μέχρι τα τέσσερα τέρματα η εν λόγω αναμέτρηση.

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: Clasico στο «Μπερναμπέου». Σε τοπ κατάσταση αμφότερες, με διαδοχικές νίκες σε Ισπανία και Ευρώπη. Από νίκη-πρόκριση στην Κωνσταντινούπολη επί της Γαλατασαράι έρχονται οι «μπλαουγκράνα». Στα 3,6 γκολ ανά παιχνίδι ο μέσος όρος των δέκα τελευταίων αναμετρήσεων με γηπεδούχο τη Ρεάλ.

Συνοπτικά οι προβλέψεις της Κυριακής για το Golden 21.
Κυριακή 20/316:00Λέστερ – Μπρέντφορντ
Κυριακή 20/316:00Γιουβέντους – Σαλερνιτάνα
Κυριακή 20/316:30Λειψία – Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Κυριακή 20/318:05Ρεμς – Λιόν
Κυριακή 20/319:00Ρόμα – Λάτσιο
Κυριακή 20/320:00Μπενφίκα – Εστορίλ
Κυριακή 20/322:00Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις