Με τις έδρες σε Λονδίνο και Αθήνα, γκολ στη Κολωνία

Προγνωστικά

Ο Νίκος Φωτιάδης στη κυριακάτικη του στήλη, έχει προγνωστικά από Premier League, Super League και Bundesliga.

Καλησπέρα σε όλους. Μεγάλοι αγώνες σήμερα στη χώρα μας και στο εξωτερικό με τις επιλογές μου να φτάνουν από το λονδρέζικο ντέρμπι έως το ντέρμπι των δικεφάλων. Πάμε λοιπόν στα προγνωστικά με μια δυάδα αλλά και μια μονή επιλογή που έχω διαλέξει.

Στο Golden 21 δεν χάνεις για ένα γκολ διαφορά! Μεγάλα δώρα για όλους!​

Προγνωστικά: Να φτιάξει σερί η ομάδα του Κόντε

Η Τότεναμ υποδέχεται την Γουέστ Χαμ σε ένα πολλά υποσχόμενο ντέρμπι όπως πάντα. Τα «σπιρούνια» του Κόντε πήραν τη νίκη μεσοβδόμαδα επί της Μπράιτον και θέλουν επιτέλους να βγάλουν σταθερότητα με μια δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι πήραν τη πρόκριση στους «8» του Europa League με το κλαμπ να διανύει ιστορικές στιγμές.

Φυσικά όμως για να έρθει η πρόκριση η Γουέστ Χαμ χρειάστηκε να αγωνιστεί 120 λεπτά κόντρα στη Σεβίλλη, κάτι που σημαίνει πως η κόπωση θα είναι σίγουρα ένα πρόβλημα. Το ρόστερ των «σφυριών» είναι σχετικά μικρό, πόσο μάλλον με τις απουσίες των Μπόουεν, Τσουφάλ και Ογκμπόνα. Η τελευταία νίκη της Τότεναμ επί της Γουέστ Χαμ ήρθε το 2020, ένα μικρό σερί που ευελπιστώ να τελειώσει σήμερα. Σε πέντε αγώνες κόντρα στον Μόγιες, ο Κόντε μετράει τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Εν κατακλείδι, διαλέγω τον άσο σε απόδοση 1.75.

Στήριξη στην ΑΕΚ στο ντέρμπι των δικεφάλων

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ με στόχο να σπάσει το σερί των Θεσσαλονικιών. Αναγκαίο το τρίποντο για την Ένωση που θέλει να απομακρυνθεί από τους αντιπάλους της για την τρίτη θέση (Άρη, Παναθηναϊκό) που επίσης μάχονται σήμερα. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από μια μεγάλη πρόκριση στο Βέλγιο κόντρα στην Γάνδη και έχει ένα μεγάλο σερί θετικών αποτελεσμάτων στο πρωτάθλημα. Η κόπωση για τους φιλοξενούμενους είναι μεγάλη αφού αγωνίζονται σε τρεις διοργανώσεις.

Φάνηκε βελτιωμένη η ΑΕΚ στο ντέρμπι της Λεωφόρου και θέλει σίγουρα να συνεχίσει έτσι, με σκοπό να βρει τη φόρμα της. Χωρίς τον Κρέσπο οι φιλοξενούμενοι αλλά και τον Μιχαηλίδη που θεωρείται πλέον μακροχρόνια απουσία. Διαλέγω τον άσο σε απόδοση 2.02 πιστεύοντας πως η ΑΕΚ θα πάρει την νίκη κόντρα στον κακό της δαίμονα.

Όταν θέλεις να παίξεις Στοίχημα & Live Στοίχημα, παίζεις εδώ! Betshop.gr

Ανοιχτό παιχνίδι στη Κολωνία

Η Ντόρτμουντ φιλοξενείται από την Κολωνία με στόχο να συνεχίσει το σερί της. Οι γηπεδούχοι κυνηγάνε τις ευρωπαϊκές θέσεις, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν να πλησιάσουν την Μπάγερν στη κορυφή. Ασταθής στην άμυνα η Ντόρτμουντ που δέχεται γκολ συχνά ενώ έχει σκοράρει 66 φορές σε 26 αγώνες πρωταθλήματος. Η Κολωνία επίσης βάζει 1,4 γκολ ανά παιχνίδι στο πρωτάθλημα.

Η τελευταία φορά που δεν σκόραραν και οι δύο ομάδες στην έδρα της Κολωνίας ήταν το 2008. Στις τελευταίες επτά αναμετρήσεις των δύο ομάδων, οι έξιείχαν τουλάχιστον τρία γκολ. Κόντρα στη Λεβερκούζεν στάθηκε τυχερή η Κολωνία, θα είναι απίθανο να μη δεχτεί γκολ και από τη Ντόρτμουντ. Διαλέγω το goal/goal & over 2,5 στο 1.78 της Stoiximan για να συμπληρώσω τη δυάδα.

Μονό
18:30
Τότεναμ - Γουέστ Χαμ
1
1.75
BET: 35 units
Δυάδα απόδοσης 3.59
19:30
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
1
2.02
20:30
Κολωνία - Μπορούσια Ντόρτμουντ
Goal/goal & over 2,5
1.78
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις