Η 2η αγωνιστική των playoffs με προσφορά* χωρίς κατάθεση

Η 2η αγωνιστική των playoffs με προσφορά* χωρίς κατάθεση

Η δράση στη Super League συνεχίζεται με την δεύτερη αγωνιστική των playoffs.

Τα playoff της superleague παίζονται με στοιχηματικά δώρα* χωρίς κατάθεση

Στις 15:30 ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Ολυμπιακό στους Ζωσιμάδες. Οι Πειραιώτες νίκησαν στην πρεμιέρα τον Άρη και διατήρησαν ένα ασφαλές προβάδισμα στην πορεία τους για τον τίτλο, καθώς βρίσκονται στο +12 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ. Παράλληλα παρουσιάζουν και μια πολύ πειστική εικόνα εκτός έδρας, μετρώντας 9Ν-3Ι-1Η σε 13 ματς πρωταθλήματος, με γκολ 23-9.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε τη φετινή του υπέρβαση, κερδίζοντας μια θέση στην 6άδα της Super League. Η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά στάθηκε πολύ καλά στην Τούμπα παρά τις απουσίες και λύγισε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, με το γκολ του Άκπομ για το 1-0. Δεν υπάρχουν ρεαλιστικές ελπίδες για τον ΠΑΣ Γιάννινα στη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτήριου και αναμένεται να αρκεστεί στη συμμετοχή του στη διαδικασία των playoffs.

Προσφορά* εγγραφής εντελώς δωρεάν στα playoff της Superleague!

Πολύ μεγάλο ματς στο ‘Κλεάνθης Βικελίδης’, όπου ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Η σέντρα της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένη για τις 19:00 και ιδιαιτέρως κομβική στη μάχη της Ευρώπης. Οι ‘κίτρινοι’ βρίσκονται στην 4η θέση με 45 βαθμούς, στο -2 από την ΑΕΚ και στο +2 από τους ‘πράσινους’. Είναι σε καλή κατάσταση παρά την ήττα στο Φάληρο, έχουν βρει ρυθμό επιθετικά και θέλουν τουλάχιστον να διατηρήσουν το προβάδισμα της 4ης θέσης.

Ο Παναθηναϊκός φτάνει στο ματς από την ισοπαλία της πρεμιέρας στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπου παρά το εκρηκτικό του ξεκίνημα και το γρήγορο προβάδισμα, συμβιβάστηκε με το τελικό 1-1. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει δύο ευκαιρίες να κερδίσει φέτος την ευρωπαϊκή της έξοδο. Μια μέσω της κατάκτησης του Κυπέλλου και μια ακόμη μέσω της 3ης ή 4ης θέσης στα playoffs.

Προσφορά* χωρίς κατάθεση. Δωρεάν συμμετοχή*

Το ντέρμπι της αγωνιστικής διεξάγεται στο ΟΑΚΑ, όπου στις 19:30 η ΑΕΚ συγκρούεται με τον ΠΑΟΚ. Η Ένωση θα εμφανιστεί ιδιαιτέρως ενισχυμένη στην αναμέτρηση μετά την απόκτηση του Πολωνού διεθνή χαφ Κριχόβιακ. Στόχος της ομάδας του Σωκράτη Οφρυδόπουλου είναι η κατάκτηση της 3ης θέσης και οι καλύτερες δυνατές εμφανίσεις ως το τέλος της σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ φτάνει στο ματς μετά την υπερπροσπάθεια το βράδυ της Πέμπτης και την τεράστια πρόκριση επί της Γάνδης, που τον στέλνει στα προημιτελικά του Europa Conference League. Η ψυχολογία είναι στα ύψη, αλλά και η κούραση μεγάλη. Ο Ρασβάν Λουτσέσκου αναμένεται να προχωρήσει σε ροτέισον, καθώς η φρεσκάδα είναι απαραίτητη προκειμένου να αντεπεξέλθει στις ανάγκες του ντέρμπι. Με 56 βαθμούς στη δεύτερη θέση, ο ‘Δικέφαλος’ έχει διαφορά εννέα βαθμών από την ΑΕΚ και την πολυτέλεια να δώσει ανάσες σε κάποιους βασικούς του ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Στην ηλεκτρονική αρένα της winmasters, η Superleague παίζει και αυτή την Κυριακή με αμέτρητα στοιχήματα, 0% γκανιότα*, ενισχυμένες αποδόσεις και δωρεάν προσφορά* χωρίς κατάθεση

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις