Βραδινή λάτιν φλόγα

Βραδινή λάτιν φλόγα

Προγνωστικά: Σε επιλογές από την Λατινική και την Κεντρική Αμερική ποντάρει απόψε ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος .

Καλησπέρα στους απανταχού Κουβανέζους που διαβάζουν. Σάββατο σήμερα και εμείς ανοίγουμε τα φτερά μας και ταξιδεύουμε στη Λατινική και στην Κεντρική Αμερική για τα προγνωστικά μας, καθώς εκεί τα πρωταθλήματα ξεκινούν και η δράση φουντώνει. Πάμε λοιπόν να πιάσουμε χαρτί και μολύβι για να ρίξουμε τις απαραίτητες ματιές στους αγώνες που θα δούμε.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Προγνωστικά στο Clásico de Avellaneda

Ντέρμπι μίσους στην Αργεντινή. Η Ιντεπεντιέντε υποδέχεται την Ρασίνγκ Κλουμπ στο καυτό «Libertadores de America» στην έβδομη στροφή του Copa De la Professional. Οι δύο ομάδες που βρίσκονται σε δύο διαφορετικά γκρουπ, διαγράφουν ας πούμε αντίθετες πορείες. Οι γηπεδούχοι προσπαθούν να βρουν ακόμα τα πατήματα τους, έχοντας μόλις μία νίκη σε έξι παιχνίδια και παρουσιάζονται κάπως κλειστοί στους αγώνες αυτούς. Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι είναι σε καλύτερο φεγγάρι, αφού έχουν μεγάλη άνεση στο σκοράρισμα, ενώ παράλληλα κάνουν καλή δουλειά αμυντικά. Παρόλα αυτά πάντα τα ταξίδια στην έδρα της αντιπάλου μόνο εύκολα δεν είναι, διότι πάντα σε ένα τέτοιο ντέρμπι η «πιο αδύναμη» πλευρά δίνει τα πάντα για το θετικό αποτέλεσμα. 

Η έδρα θα κοχλάζει, οι «Ρόχο» θα έχουν σημαντικές επιστροφές και το κίνητρο για ένα αποτέλεσμα που θα τους δώσει ώθηση. Περιμένουμε σκληρό παιχνίδι με αρκετή ένταση και όχι υψηλό σκορ, οπότε επιλέγουμε το 1Χ και under 4,5 στο 1.45 από την Stoiximan

Εξιλέωση μέσω του πρωταθλήματος

Την παραπάνω επιλογή την συνδυάζουμε με εκείνη από το πρωτάθλημα του Εκουαδόρ που ακολουθεί. Οι πληγωμένες Μασούκ Ρούνα και Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ -αποκλείστηκαν αμφότερες μεσοβδόμαδα από το Copa Libertadores- κοντράρονται σε μία αρκετά σημαντική μονομαχία για την ψυχολογία των δύο. Μιλάμε για δύο σχετικά καλές ομάδες, που έχουν έφεση στο σκοράρισμα και στην δημιουργία φάσεων. Περιμένουμε αντίδραση και ξέσπασμα, σε έναν αγώνα που μπορεί να εξελιχθεί σε μίνι ροντέο. Επιλέγουμε το goal/goal ή οver 2,5 στο 1.50 από την Stoiximan

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Πατσούκα – Κρουζ Αζούλ 

Ντερμπάκι στο Μεξικό. Η πρωτοπόρος Πατσούκα υποδέχεται την Κρουζ Αζούλ σε μία αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι είναι προς το παρόν η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, αφού παρουσιάζουν ένα ωραίο δεμένο σύνολο που σκοράρει και μπορεί να επικρατεί προσφέροντας δράση και θέαμα. Έχουν επτά νίκες και μόλις μία ήττα, ενώ στοχεύουν φέτος αρκετά ψηλά. Στην αντίπερα όχθη οι φιλοξενούμενοι σίγουρα ανήκουν στις καλές ομάδες του πρωταθλήματος ωστόσο ανήκουν επίσης και σε εκείνες που δεν έχουν μεγάλη σταθερότητα. Παίζουν επίθεση, διεκδικούν το παιχνίδι και γίνονται ανταγωνιστικοί πάντα, με την άμυνα τους όμως να τους προδίδει πολλές φορές. Θέλουν το καλό αποτέλεσμα σε μία τόσο δύσκολη έδρα για να αποδείξουν κυρίως στους εαυτούς τους πως μπορούν τελικά το κάτι παραπάνω.

Το ματς αναμένεται να έχει δράση και καλό ρυθμό, επιλογή μας το goal/goal στο εξαιρετικό 1.98 από το PameStoixima

Υ.Γ.: ξεχωρίσαμε και ένα fun bet. Ο αγώνας της Μαλακατέκο με την Κονσεπσιόν στο πρωτάθλημα της Γουατεμάλας έχει παράδοση με έντονο το στοιχείο του over και των πολλών τερμάτων, αφού συνολικά στις τελευταίες δύο συναντήσεις τους έχουν μπει… δώδεκα τέρματα! Το over 3,5 πληρώνει καλά στο 2.65 το επιλέγουμε για κάτι αρκετά χαλαρό. 

Δυάδα απόδοσης 2.17
01:45
Ιντεπεντιέντε - Ρασίνγκ Κλουμπ
1Χ & under 4,5
1.47
03:00
Μασούκ Ρούνα - Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ 
Goal/goal ή over 2,5
1.50
BET: 15 units
Fun bet
03:00
Μαλακατέκο - Νουέβο Κονσεπσιόν
Over 3,5
2.65
BET: 3 units
Μονό
05:00
Πατσούκα - Κρουζ Αζούλ
Goal/goal
1.98
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις