Ψάχνουν εκδίκηση στο 3.15

προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ: Ο Παναγιώτης Δογαντζής επανέρχεται δυναμικά αναλύοντας δύο αγώνες της BBL και ποντάροντας έως 3.15.

Καλημέρα σε όλους. Σάββατο σήμερα και ξεχώρισα επιλογές από δύο παιχνίδια της BBL στα προγνωστικά μπάσκετ.

Προγνωστικά μπάσκετ: Αμβούργο Τάουερς vs Λούντβιγκσμπουργκ

Σημαντική νίκη πέτυχαν οι Τάουερς (12-11) στα πλαίσια του Eurocup, καθώς επικράτησαν της Σλασκ με 92-86. Εξαιρετικός ο Μάισνερ με 23 πόντους και δώδεκα ριμπάουντ. Οσον αφορά τη BBL, ηττήθηκαν εντός έδρας από την ισχυρή φέτος Βόννη με 73-85. Πάλεψε ξανά ο Λούκας Μάισνερ με 19 πόντους και εννιά ριμπάουντ. Δείχνουν να μην μπορούν να σηκώσουν «στην ίδια μασχάλη» Eurocup και BBL, με αποτέλεσμα να έχουν πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους.

Από την άλλη, η Λούντβιγκσμπουργκ (16-7) στα πλαίσια του BCL υπέστη εντός έδρας ήττα σοκ από τη Χολόν με 68-71. Εξαιρετικός ο Ράντεμπαφ με 22 πόντους. Μετά από αυτή την ήττα, θέλει την τελευταία αγωνιστική μόνο νίκη επί της αδιάφορης Γαλατάσαράι για να προκριθεί σίγουρα. Αλλιώς θα εύχεται να κερδίσει η Χολόν τη Ντιζόν για να προκριθεί ως δεύτερη ανεξαρτήτως αποτελέσματός της. Τελευταίος αγώνας που έδωσε για τη BBL ήταν η νίκη επί της Μπάμπεργκ με 95-76. Εξαιρετικός ήταν ο Τζάστιν Σίμον με 23 πόντους.

Στο Golden 21 δεν χάνεις για ένα γκολ διαφορά! Μεγάλα δώρα για όλους!​

Εκτίμηση: Αναμέτρηση με πρέπει και για τις δύο ομάδες, καθώς οι Τάουερς θέλουν να μείνουν ζωντανοί για την οχτάδα, ενώ η Λούντβιγκσμπουργκ θέλει να βάλει πίεση στην Ουλμ για την προνομιούχο τετράδα. Καθαρά λόγω εμπειρίας δίνω προβάδισμα στους φιλοξενούμενους και με αυτό σαν σκεπτικό θα πάω στο under 172,5 πόντων αγώνα. Η Λούνβιγκσμπουργκ τιθασεύει τους αντιπάλους της και διαθέτει εξαιρετικούς αμυντικούς στη φαρέτρα της (Πόλας-Μπαρτόλο, Ντάρντεν). Στοιχειωδώς καλά να δουλέψει η άμυνα του κόουτς Πάτρικ θα βγει ξεκούραστα η εν λόγω επιλογή. Ακόμη με το σκεπτικό ότι θα δουλέψουν οι άμυνες μου αρέσει και το under 30,5 πόντων και ριμπάουντ και ασίστ του Κάλεμπ Χόμεσλι, καθώς ο Αμερικανός προέρχεται από περίοδο ξηρασίας και ενδέχεται να τα βρει σκούρα απέναντι στην σκληροτράχηλη άμυνα της Λούντβιγκσμπουργκ.

Βούρτζμπουργκ vs Χάιντελμπεργκ

Επιτέλους ξεκόλλησε η Βούρτζμπουργκ (7-17) από την τελευταία θέση, καθώς πήρε σπουδαίο διπλό επί των Σκαϊλάινερς με 69-61. Εξαιρετικός ο Μπιούφορντ με 17 πόντους. Έχει τρεις νίκες στα τελευταία πέντε.

Από την άλλη, η Χάιντελμπεργκ (8-14) αρχίζει να μην αισθάνεται άνετα, καθώς μειώθηκε η διαφορά από τις θέσεις του υποβιβασμού στις τρεις νίκες. Ευτυχώς κέρδισε τη Μπραουνσβάιγκ με 81-78 και πήρε μία ανάσα. Πρώτος σκόρερ ο Κέλβιν Μάρτιν με 23 πόντους, ο οποίος δείχνει να βοηθάει σε όλες τις πλευρές του παρκέ σημαντικά τους νεοφώτιστους.

Εκτίμηση: Αναμένεται να δούμε σκληρό παιχνίδι καθώς, οι δύο ομάδες είναι ανεβασμένες. Οι Μπρέκοτ Τσάπμαν και Κάιλ Λόουερι πέρσι διώχτηκαν από τη Βούρτζμπουργκ και φέτος που αγωνίζονται στην Χάιντελμπεργκ θα ζητήσουν εκδίκηση. Το διπλό της Χάιντελμπεργκ στο 3.15 με ελκύει πολύ για να το παραβλέψω και θα το βάλω στα προγνωστικά μπάσκετ.

Στο Golden 21 παίζεις τα παιχνίδια που θες εσύ κάθε εβδομάδα/αγωνιστική!​

Ειδικό
19:00
Τάουερς - Λούντβιγκσμπουργκ
Κ. Χόμεσλι under 30,5 πόντοι & ριμπάουντ & ασίστ
1.87
BET: 15 units
Μονό
19:00
Τάουερς - Λόυντβιγκσμπουργκ
Under 172,5
1.90
BET: 15 units
Μονό
21:30
Βούρτζμπουργκ - Χάιντελμπεργκ
2 (+8,5)
1.88
BET: 20 units
Ρίσκο
21:30
Βούρτζμπουργκ - Χάιντελμπεργκ
2
3.15
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις