Ημέρα για Μάλαγα, έδρες και γκολ έως 2.60

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος: Μάχες για παραμονή και έξοδο στην Ευρώπη, κλασικό εξάποντο το Αλαβές - Γρανάδα, εμπιστοσύνη στην Οσασούνα, ευκαιρίες στην La Liga 2.

Προγνωστικά στοιχήματος – La Liga

Γεια και χαρά σε όλους τους φίλους και αναγνώστες της  στήλης και του site. Άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις έχει αυτή η αγωνιστική, που πιστεύω θα πυροδοτήσει εξελίξεις για το μέλλον των ομάδων, από τον τίτλο και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, μέχρι παραμονή και υποβιβασμό. Πάμε λοιπόν να δούμε τι έχει το πρόγραμμα από τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Αναμέτρηση… κλασικό εξάποντο

Νωρίς το μεσημέρι έχουμε την αναμέτρηση Αλαβές – Γρανάδα, ένας αγώνας που το αποτέλεσμα του κρίνει πολλά για το μέλλον τους στην κατηγορία και με τουλάχιστον άλλες 4 ομάδες να καραδοκούν. Η Αλαβές παλεύει τα παιχνίδια της, αλλά κατά βάση στηρίζεται στην έδρα της. Με απολογισμό εντός 4-4-6, έχει μαζέψει τους 16 από τους τους 22 βαθμούς της εντός. Πιο αδύναμη σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, με κυρίως θέματα στο ανασταλτικό σκέλος.

Για ένα γκολ ΔΕΝ χάνεις! Σούπερ δώρα σε περιμένουν κάθε εβδομάδα!​

Η Γρανάδα δεν τα πάει καλύτερα, μάλλον εφιαλτικό το νέο έτος για αυτήν καθώς δεν έχει ακόμη νίκη! Στο τρέχον έτος έχει συνολικό απολογισμό 0-3-7. Τελευταία της επιτυχία ήταν στα μέσα του περασμένου Δεκέμβρη κόντρα στην Ατλέτικο! Αναμέτρηση κλασικό εξάποντο. Όχι ότι όποιος κερδίσει σώθηκε, απλά θα έχει περισσότερες ελπίδες παραμονής σε σχέση με τον άλλον. Σε σημείο δεν θέλω να πάω, για ισοπαλία το βλέπω, που δεν συμφέρει και πολύ κάποιον από τους δύο, αλλά δεν έχει εμφανιστεί ποτέ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις!

Μιας που είπα για παράδοση, στην μικρή τους προϊστορία παρατηρώ κάτι αξιόλογο. Εχουν 5/7 αναμετρήσεις ήταν g/g και 6/7 τουλάχιστον over 2,5. Θα πάρω την επιλογή goal/goal ή over σε αξιόλογη απόδοση. Για τους πιο ρισκαδόρους μπορούν να ποντάρουν στον συνδυασμό goal/goal με over 2,5.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Για διάφορους λόγους, αφήνω εκτός τους αγώνες Έλτσε – Βαλένθια και Ράγιο Βαγιεκάνο – Ατλέτικο Μαδρίτης. Προς την ισοπαλία τα βλέπω, αλλά λεφτά παίζουμε, δεν ρισκάρω χωρίς λόγο. Αντίθετα στην αναμέτρηση Οσασούνα – Λεβάντε θα ρισκάρω στον άσο. Πιο μεστή η γηπεδούχος, θέλει να ξεμπερδεύει με την υπόθεση – παραμονή, είναι σχετικά άνετη και μπορεί να διαλέξει παιχνίδια για να παίξει. Η Λεβάντε το παλεύει, αλλά δεν ξέρω αν έχει τις δυνάμεις για να κάνει πορεία παραμονής.

Προγνωστικά: La Liga 2

Και από την La Liga 2 όμως έχουμε κάτι. Πολλά για να είμαι ειλικρινής. Αρχικά θα στηρίξω τους φιλοξενούμενους στην αναμέτρηση Φουενλαμπράντα – Μάλαγα. Παραπαίουν οι γηπεδούχοι και η Μάλαγα έχει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να ανοίξει κι άλλο την διαφορά της από τις θέσεις του υποβιβασμού.

Δυάδα σε ασιατικό  over 1,75 και 2,00 θα ποντάρω στις αναμετρήσεις Βαγιαδολίδ – Λας Πάλμας και Λούγκο – Οβιέδο αντίστοιχα. Από τα πιο χύμα ζευγάρια της κατηγορίας, πάνω κάτω η μπάλα, πιστεύω ότι θα έχουμε αρκετές φάσεις μπροστά από τις εστίες και τουλάχιστον δύο γκολ στην κάθε αναμέτρηση για να πληρωθούμε. Τέλος στην αναμέτρηση Χιρόνα – Ίμπιζα θα στηρίξω τους γηπεδούχους στην προσπάθεια τους που κάνουν για την συμμετοχή τους στα play off ανόδου.

Αυτά λοιπόν από τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, καλή συνέχεια σε όλους.

Στο Golden 21 δεν επιλέγουν άλλοι για σένα! Εσύ αποφασίζεις για τα 21 γκολ της αγωνιστικής/εβδομάδας!​

Μονό
15:00
Αλαβές - Γρανάδα
Goal/goal ή over 2,5
1.75
BET: 10 units
Μονό
17:00
Φουενλαμπράντα - Μάλαγα
2 dnb
2.60
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης (2.45)
19:15
Λούγκο - Οβιέδο
Over 1,75 AH
1.70
19:15
Βαγιαδολίδ - Λας Πάλμας
Over 2 AH
1.45
BET: 20 units
Μονό
19:30
Οσασούνα - Λεβάντε
1
1.92
BET: 10 units
Μονό
22:00
Χιρόνα - Ίμπιθα
1
1.90
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις