Ίντερ – Φιορεντίνα: Ο θάνατος σου… η ζωή μου

στοίχημα Serie A

Το Bet of the Day συνεχίζει το ταξίδι του και σήμερα πηγαίνει στην Ιταλία, για το Ίντερ - Φιορεντίνα. Αμφότερες έχουν βαθμολογικό κίνητρο.

Ιταλικό μενού σήμερα για το Bet of the Day, το οποίο αναλύει την αναμέτρηση Ίντερ – Φιορεντίνα. Μεγάλο το βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς οι μεν διεκδικούν το πρωτάθλημα και οι δε την έξοδο στην Ευρώπη.

  •  Στάδιο «Τζουζέπε Μεάτσα» (80.018), Μιλάνο
  • Διαιτητής: Chiffi D.
  • Αγώνας πρώτου γύρου: Φιορεντίνα – Ίντερ: 1-3
  • Πέντε ήττες και μία ισοπαλία έχει η Φιορεντίνα, στις έξι τελευταίες επισκέψεις της στο Μιλάνο. Ενώ, συνολικά έχει μόλις μία νίκη στις τελευταίες 13 αναμετρήσεις τους, ανεξαρτήτως έδρας.

 Ίντερ

 Ρεπορτάζ: Μεγάλο το κίνητρο για την Ίντερ, γιατί πλέον έχει μείνει πίσω στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Μπορεί να έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, όμως τελευταία δείχνει να ζορίζεται επιθετικά. Γενικότερα δείχνει να είναι πολύ κουρασμένη και επιλογές για αξιόλογο ροτέισον δεν υπάρχουν, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι. Η απουσία του Μπρόζοβιτς κόστισε και σε περίπτωση που δεν παίξει σήμερα, τότε οι «Νερατζούρι» θα έχουν θέμα στο κέντρο. Η νίκη σήμερα είναι μονόδρομος και πρέπει οι παίκτες να δείξουν προσωπικότητα.

 Stat attack: Under 2,5 οι οκτώ, από τις 9, τελευταίες αναμετρήσεις της.

 Αγωνιστικά νέα: Εκτός ο Ντε Βράι. Υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει ο Μπρόζοβιτς.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Χαντάνοβιτς – Σκρίνιαρ, Μπαστόνι, Ρανόκια – Πέρισιτς, Μπαρέλα, Τσαλχανόγλου, Μπρόζοβιτς, Ντάμφρις – Λαουτάρο, Τζέκο.

Το 21ο γκολ το πανηγυρίζεις όπου και αν είσαι!

Φιορεντίνα

 Ρεπορτάζ: Η Φιορεντίνα έχει βαθμολογικό κίνητρο, καθώς βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς από την έκτη θέση και μάλιστα με αγώνα λιγότερο. Οι «Βιόλα» έχουν δείξει σημαντική βελτίωση στην άμυνα, όμως μετά την αποχώρηση του Βλάοβιτς δείχνει να έχει πρόβλημα στο γκολ. Επιτίθεται από τα πλάγια και πατάνε περιοχή εύκολα. Συνήθως, έχει κάποια διαστήματα όπου αμυντικά είναι απρόσεκτη. Ο Τορέιρα τελευταία δείχνει να παίρνει πρωτοβουλίες επιθετικά και να δοκιμάζει τα πόδια του.

 Stat attack: Goal/goal οι οκτώ, από τις 9, τελευταίες αναμετρήσεις της.

Αγωνιστικά νέα: Αμφίβολος ο Μποναβεντούρα.

 Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τερατσιάνο – Οντριοθόλα, Μιλένκοβιτς, Ίγκορ, Μπιράγκι – Τορέιρα, Καστροβίλι, Ντάνκαν, Γκονζάλεζ, Πίατεκ, Σαπονάρα.

 

Ίντερ - Φιορεντίνα: Ο θάνατος σου... η ζωή μου

Δεν θα είναι εύκολη αναμέτρηση, όμως το κίνητρο είναι μεγαλύτερο για την Ίντερ. Σωστό φαβορί οι «Νερατζούρι», όμως πιστεύω πως αν κερδίσουν θα κερδίσουν ζόρικα. Η επιλογή να κερδίσει η Ίντερ με 1 γκολ διαφορά ή ισοπαλία βρίσκεται σε απόδοση 2.05, στο Pamestoixima.gr.

  • Φορμαρισμένος ο Λαουτάρο και είναι πιθανό να εξελιχθεί σε λυτρωτής για την Ίντερ. Η επιλογή να σκοράρει ο Λαουτάρο βρίσκεται σε απόδοση 1.90 στο Pamestoixima.gr.

 

 

Μονό
19:00
Ίντερ - Φιορεντίνα
Ίντερ να κερδίσει με 1 γκολ διαφορά ή ισοπαλία
2.05
Μονό
19:00
Ίντερ - Φιορεντίνα
Γκολ Λ. Μαρτίνεζ
1.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις