Τα σερί συνεχίζονται και τριπλασιάζουν

Τα σερί συνεχίζονται και τριπλασιάζουν

Από νωρίς αυτήν την εβδομάδα η Serie A με δύο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Σε υψηλές αποδόσεις τα σημερινά προγνωστικά Ιταλίας από τον LaBandiera

Η Serie A ξεκινάει από Παρασκευή με δύο αναμετρήσεις, που έχουν αρκετό βαθμολογικό ενδιαφέρον. Στα σημερινά προγνωστικά Ιταλίας έχουμε αποδόσεις άνω του τριπλασιασμού.

 Προγνωστικά Ιταλίας

 Σασουόλο – Σπέτσια

Τα σερί συνεχίζονται και τριπλασιάζουν Η Σασουόλο αυτή τη στιγμή είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο πρωτάθλημα, ενώ έχει σκοράρει τα περισσότερα γκολ στην κατηγορία στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Η απουσία του Ρασπαντόρι σίγουρα θα κοστίσει επιθετικά, όμως η επίθεση της ομάδας δείχνει να είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει, παρά μόνο για την δεκάδα που είναι θέμα γοήτρου. Πάντα επικίνδυνος ο Σκαμάκα, ο οποίος έχει τρία γκολ στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις.

Τα σερί συνεχίζονται και τριπλασιάζουν Η Σπέτσια προσωπικά πιστεύω πως δεν έχει ξεμπερδέψει με την υπόθεση παραμονή, οπότε ψάχνει βαθμούς από παντού. Το στυλ παιχνιδιού της παραμένει το ίδιο εδώ και καιρό. Παίζει κλειστά και προσπαθεί να μην δίνει χώρους, ενώ επιθετικά εκμεταλλεύεται τα επιθετικά στημένα και χτυπάει με γρήγορες αντεπιθέσεις, αλλά και γρήγορες μεταβιβάσεις στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου. Πολύ επικίνδυνα τα κόρνερ της, τα οποία της έχουν χαρίσει αρκετά γκολ.

 Τζένοα – Τορίνο

Τα σερί συνεχίζονται και τριπλασιάζουν Η Τζένοα σπάει ρεκόρ, απ’ όταν ήρθε ο Μπλέσιν. Σε επτά αναμετρήσεις με τον Γερμανό προπονητή έχει επτά σερί ισοπαλίες, ενώ έχει σκοράρει μόλις δύο γκολ και έχει δεχθεί επίσης μόλις δύο. Βέβαια το αήττητο σερί δεν φτάνει, καθώς χρειάζονται βαθμοί για να επιτευχθεί το μεγάλο στοίχημα της παραμονής. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, επιτίθεται με γρήγορες μεταβιβάσεις στους κενούς χώρους. Συνήθως, καταφέρνει να βγάζει προωθημένες πάσες στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, όμως δείχνει να έχει μεγάλο θέμα στα τελειώματα των φάσεων.

Τα σερί συνεχίζονται και τριπλασιάζουν Η Τορίνο βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν έχει, όμως δεν παύει να παίζει για το γόητρο. Τρείς ισοπαλίες, στα τελευταία πέντε παιχνίδια και χωρίς νίκη στα τελευταία επτά. Είναι από τις καλύτερες, αμυντικά, ομάδες στο πρωτάθλημα και από τις πιο άρτιες τακτικά. Δεν δίνει χώρο στον αντίπαλο και σίγουρα δεν παρασύρεται αν της δώσουν χώρο. Προτιμά την αργή ανάπτυξη παιχνιδιού και κατά την διάρκεια του παιχνιδιού ο Γιούριτς διαβάζει τον αντίπαλο και προσαρμόζει το παιχνίδι του αναλόγως.

 

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Μονό
19:45
Σασουόλο - Σπέτσια
1 & Σασουόλο under 2,5
3.30
BET: 5 units
Μονό
19:45
Σασουόλο - Σπέτσια
2-3 γκολ
2.22
BET: 5 units
Μονό
22:00
Τζένοα - Τορίνο
Χ
3.20
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις